Tre måter å unngå pinlige skader på tredemølle

Innholdsfortegnelse:

Tre måter å unngå pinlige skader på tredemølle - øVELSER 2023
Tre måter å unngå pinlige skader på tredemølle - øVELSER 2023
Anonim

Tredemølle er en av de beste treningsmaskiner for innendørs vekttap øvelser. Sjansen er at du blir reacquainted med en nå som vinterens grep strammer, været forverres, og dagslyset krymper.

Men å kjøre på et varmt, tørt, høyhastighets transportbånd kommer med skadefare. Løpere kan oppleve stammer i hip flexor og smerter i deres akilles og shin på grunn av den unaturlige smale holdning.

Med det i tankene, her er tre skader - unngå, tommelstoppstrategier du burde ansette når du trykker på Go-knappen på neste treadmill-økt …

1. Unngå konstant hastighetsarbeid

Du har sett fyren aggressivt øke tempoet på tredemølle og prøver å matche det med en dunkende skritt som ekkoer rundt i treningsstudioet. Ser ikke riktig ut, gjør det. Ser ikke ut som han har det gøy. Vel, det er han ikke. I det minste er hans hofter, knær og hamstrings ikke - denne tilnærmingen til løpemaskinen kan føre til alvorlig smerte i disse områdene som fotvesene skal lande lenger enn kroppen din liker det til. Ikke vær den fyren. Legg vekt på å opprettholde en skikkelig, mer naturlig skritt, eller enda bedre, reduser tempoet på tredemølle til et nivå der du ikke er tvunget til å overexert av dumme beløp.

2. Slå av automatisk pilot

Med mindre du nettopp har åpnet en pose med grus på maskinen, er tredemøllebelte en flat, jevn overflate i motsetning til utendørs, hvor stein, bratte bakker og lignende tvinger kroppen din til å gjøre justeringer. Den ensartetheten kommer dessverre med en skadefare - opprettholder den samme behagelige hastigheten mens du kjører på tredemøllebunndrykket på samme gruppe ledd og muskler. Krymp faren ved å blande hastigheten og arten av treningene dine. Prøv sakte å øke tempoet ved forhåndsbestemte intervaller, og redusere det til en jogge under utvinningstidspunktet.

3. Motstå å kutte treningen din kort

I de fleste tilfeller er løpende maskinskader forårsaket av dårlige treningsrutiner. Å lære om de tingene du gjør feil på dette store utstyret, kan spare deg for en tur til sykehuset, så ikke la kjedsomheten bli bedre av deg - hold deg til det, kjør opp litt god treningstid på det transportbåndet , og du vil raskt lære hva som føles riktig og veldig galt når du legger trener til tredemølle. Hvordan overvinne tediumet, skjønt? I tillegg til å endre treningsrutinen din, kjør du sammen med en venn for et trengende mental boost og konkurransedyktig element, eller skru volumet opp på en ny spilleliste. Studier har vist at lytting til musikk når du trener, senker oppfattet innsats, noe som betyr at du føler deg mindre sliten enn du ville uten den.

Populært emne