Tre uvanlige løpende utfordringer å prøve i London

Innholdsfortegnelse:

Tre uvanlige løpende utfordringer å prøve i London - øVELSER 2023
Tre uvanlige løpende utfordringer å prøve i London - øVELSER 2023
Anonim

Foto: James Carnegie

Tenk tilbake til forrige helg gjorde du noe virkelig minneverdig. En helg når du ikke bare gikk til puben, løp i parken eller sitte foran TV-en på sport i to dager. En helg når du gjorde noe som du var desperat til å snakke om på mandag, selv om ingen ønsket å høre.

Alle av oss bør ha flere helger sånn, men det er vanskelig å komme med ideene til dine mini-eventyr. Heldigvis har ultra-løperen og eventyreren Tobias Mews fylt en hel bok med gode aktiviteter for deg å prøve.

"Etter å ha gjort over 200 løp over hele verden begynte jeg å lete etter utfordringer nærmere hjemmet - de som kan gjøres når som helst, hvor som helst," sier Mews.

"Inspirert av ikoniske utfordringer som Bob Graham-runden i Lake District og Tour Divide i Nord-Amerika, begynte jeg å skape mine egne eventyr, fra små som kunne gjøres før eller etter jobb, som å pendle pendelen, helt til langsiktige brennere som racing til rom [metaforisk, vi er ganske sikre].

"De er ment å være morsomme, gratis, tilgjengelige og like vanskelige som du vil gjøre dem!"

Mews 'bok GÅ! er full av inspirasjon når det gjelder aktive opplevelser, fra en times jakten rundt byen du bor i til måned lange turer gjennom villmarken. Vi ble spesielt tatt med noen av de kortere, mer tilgjengelige aktiviteter som tilbys. Her er tre cracking ideer fra GÅ! for å hjelpe londonere unnslippe eventuelle ruter som kunne ha dannet seg i deres treningsrutine.

60-Minute Challenge - Blue Plaques

Utforsk ditt lokale London-nabolag ved å besøke så mange engelske arvblå plakater som du kan i løpet av en time. Det er over 900 over hovedstaden, så ødelegge området du skal dekke med postnummer eller lignende. Du vil bli overrasket over hvor mye avstand du kan klokke i 60 minutter med plakettjakt. Det er i utgangspunktet Pokémon Go, men i stedet for å samle fargerike monstre lærer du noe interessant om stedet du bor.

Du kan finne kart over Londons blå plaketter på internett, eller last ned English Heritages dedikerte apps, som også inkluderer guidede turer som tar i plakatene. Appen er gratis og tilgjengelig på App Store og Google Play.

REKOMMENDERT: De seks beste lunsjene kjøres i London

Kjør broene

De fleste store byer vokser opp rundt elver av den enkle grunn at mennesker virkelig likte å dyrke mat og ikke dø av dehydrering. Du trenger ikke å bekymre deg så mye om det i dag, men du kan fortsatt dra nytte av elven ved å ta denne utmerkede brobaserte utfordringen.

Alt du trenger å gjøre er å velge en rekke broer for å krysse og gå av, selv om det utvilsomt er lurt å trene de finere punktene på ruten fordi du ikke alltid vil kunne holde ved elva for å få veiledning. Det er minst 35 broer å bruke i London, og å gjøre dem alle er bare et alternativ for de hardeste ultra-løpere. En fin rute er den ene Mews brukt i GÅ! - en 23 km løype som krysset 16 broer fra Putney til Tower.

REKOMMENDERT: De beste britiske løpshendelsene for 2017

Monopol

En versjon av monopolet som ikke vil føre til bittere argumenter som utvikler seg til familiens våpen som tåler i flere tiår? Registrer deg! Ta tak i trenerne dine og et kart med alle gatene, stasjonene og verktøyene fra brettspillet som er merket på det og se hvor lenge det tar deg å besøke dem alle. Dette vil bli lang tid. Mews - en ekspertløper og ganske praktisk med et kart - tok seks timer til å dekke 50 km, så du vil kanskje skalere den litt tilbake. Kanskje se hvor mange stopper du kan slå i en time, eller bare prøv å fullføre den ene siden av brettet. Det andre alternativet er å takle hele bordet på en sykkel.

GÅ! En inspirerende guide til å komme deg ut og utfordre deg selv er tilgjengelig nå for kr 16,99, publisert av Quarto Knows. Også tilgjengelig på amazon.co.uk

Populært emne