Tre er en mengde: Hva hvis en av dere føler seg utelatt når babyen kommer til sammen?

Har noen gang hørt ordene "to selskap ..."? Du kan ikke forutse at en av dere føler seg utelatt når babyen kommer, men det kan skje. Løs det ved å snakke, planlegge og endre perspektivet ditt minst litt

Det kan være det siste du forventer. Men når babyen kommer og du går fra et par til en trio, kan det noen ganger være situasjoner hvor partneren din - eller deg (ja det kan skje, spesielt hvis han får alle kosninger og morsomme ting etter jobb) - føles en litt ut av det. Og det er forståelig. Fokuset på ditt forhold og din oppmerksomhet er på noen andre akkurat nå - og han er mye bedre enn noen av dere.

Så, hvis en av dere føler seg litt utelatt, hva kan du gjøre?

Ta ansvar for hverandre

Ditt fokus vil naturligvis forandre seg med babyen din her, men det er fortsatt viktig å erkjenne at du er i et forhold til hverandre og sette inn tiden, selv om det bare er å si "Jeg elsker deg" eller spør hvordan hverandres dag var .

'Ønsket om å føle seg sexy, elsket og trengt slutter ikke når du har en baby,' forteller bestselgende forfatter og forholdsekspert Matthew Hussey.

Snakk om det

Feeling presset ut? Like enkelt som det kan være å holde seg stille og la bitterhet boble seg under overflaten, er kommunikasjon virkelig nøkkelen.

«Det er mye mer produktivt å la partneren din vite de tingene som får deg til å trenge,» sier Matthew. «I stedet for å nagge eller gjøre det noe negativt, fortell ham hvor mye det betyr for deg å bli med i det spillet han spiller med babyen din. '

Og snakker fungerer begge veier - det er den eneste måten du vil forstå akkurat hvordan den andre føler.

Planlegg ting du kan gjøre sammen

I tillegg til å nyte en-til-en-gang med babyen din, gjør en bevisst innsats for å gjøre ting som familie. På den måten vil du ha en latter som vil øke ditt parbinding og også skape nye minner.

Enten det er en piknik i parken eller bading barnet ditt sammen, gjør det om kvalitetstid for dere alle.

Gi deg selv en realitetskontroll

Barnet ditt kan være veldig spent når pappa kommer hjem fra jobb, men du kan bli mer opptatt med det som gjør at badet går glatt.

Du er alle en liten enhet nå, så det er ikke tilfelle at noen er ute av det - dere begge elsker din baby og hverandre, så hold det i bakhodet.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar