Tre flotte sykkelruter rundt Newcastle å prøve

Innholdsfortegnelse:

Tre flotte sykkelruter rundt Newcastle å prøve - øVELSER 2023
Tre flotte sykkelruter rundt Newcastle å prøve - øVELSER 2023
Anonim

Etter å ha gitt detaljer om noen av de beste syklusruter for å prøve rundt London og Manchester, slår vi lenger nordover for noen tohjulede eventyr i og rundt Tyneside.

Sustrans, Storbritannias vandring og sykling veldedighet, har kart og info på alle Storbritannias syklusruter, så vi spurte ekspertene der for råd om noen gode turer rundt Newcastle-upon-Tyne. Disse tre turene viser noen av de beste naturene og historiske attraksjonene området har å tilby, inkludert Hadrians mur og miles av fantastisk kystlinje. Rides er en god del lenger enn London og Manchester ruter, antagelig fordi alle er bare litt tøffere når du får dette langt nordover.

1. Gateshead Millennium Bridge To Durham

Avstand: 17 miles (27km)

Den tre elv lange sykling ruten - kalt etter tyne, slitasje og tees - forbinder mange av nordøstas største byer og byer. Denne turen bruker Three Rivers ruten til å reise mellom Newcastle og Durham, besøker Consett og Lanchester Valley på vei. Ta noen bilder av Durham Cathedral, og hopp deretter tilbake på sykkelen din hvis du har lyst til å fordoble 17-mils avstanden.

2. Gateshead Millennium Bridge To Hexham

Avstand: 25 miles (40km)

Rute 72 av National Cycle Network er bedre kjent som Hadrian's Cycleway og strekker seg over bredden av landet etter lengden på den gamle veggen i 174 miles (280km). Denne delen av ruten følger Tyne fra Newcastle til Hexham og går gjennom den romerske byen Corbridge, et engelsk arvsted.

3. Gateshead Millennium Bridge To Blyth

Avstand: 20 miles (32km)

Igjen starter du ved Millennium Bridge som forbinder Newcastle og Gateshead, men denne gangen går du fra kaien ut til kysten for å bli med på National Cycle Route 1 - kystruten Coast and Castles, som går 200 miles mellom Edinburgh og Newcastle. Du vil ikke gå helt til Skottland på denne jakten, men du vil passere gjennom badebyen Whitley Bay når du reiser oppover kysten til Blyth.

Se relaterte Fem flotte britiske sykkelferier for nybegynnere

Sustrans, som er ansvarlig for National Cycle Network, feirer sin 40-årsjubileum i år. For mer informasjon og ruteinspirasjon besøk sustrans.org.uk

Populært emne