Thor trening: Alder av Ultron

'Hvis du ser Marvel Avengers: Age Of Ultron, er det to ting du vil legge merke til om Chris Hemsworth gjennom hele filmen, sier Joe Wicks, The Body Coach. "For det første er armene hans enorme og hans årer popper i hver scene. Og for det andre vil du legge merke til størrelsen på ryggen og lattene. Hans brede ramme gjør hver annen karakter til å være liten, med mindre han står ved siden av Hulken selvfølgelig (som har en CGI-forbedret fordel). "Treningen nedenfor hjelper deg med å bygge en mektig tilbake til å konkurrere med den norske guden selv.

1 Wide-grip pull-up

Sett 3Reps For failureResten 2min

'Opptrekkingen er kongen av alle øvre kroppsøvelser,' sier Wicks. "Ikke bare setter du underarmen og biceps på prøve, det nuler på latsene dine, som er musklene som gir ryggen din form og størrelse."

Ta tak i en stolpe med et grep på hånden, slik at håndflatene vender vekk fra deg og hendene dine har dobbel skulderbredde fra hverandre. Sammentre dine øvre ryggmuskler for å trekke brystbenet mot baren. Senk deretter under kontroll.

2 Enkelt arm bøyd hantel rad

Sett 3Gjør 10-12 hver sideRest 90sec

'Denne øvelsen lar deg gå tungt, men også holde nedre ryggen trygg, fordi du hviler på et kne på benken,' sier Wicks. "Dette gjør at du kan holde ryggraden rett og virkelig engasjere dine latmuskler når du drar hodet til hoften din."

Støtt kneet på benken med det andre benet plantet bredt for balanse. Hold en naturlig bueskyting i ryggen og kjernepenningen din. Hold albuen tucked inn, løft vekten langsomt til siden av brystet. Pause, og kom så sakte tilbake. Fullfør alle reps på den ene siden, og den andre.

3 Lat-nedtrekk

Sett 3Reps 12-15Hvile 60sec

"Hvis ryggen din, biceps og underarmene ikke blir pumpet allerede, vil dette virkelig være etterbehandleren, sier Wicks. 'Pass på at du fokuserer på å klemme på ryggmuskulaturen når du trekker baren ned mot brystet.'

Juster puten slik at den sitter tett på lårene for å minimalisere bevegelsen. Ta tak i baren med et stort grep, ser frem med torso oppreist. Trekk på skulderbladene dine og dra stangen ned foran deg til øvre bryst. Klem dine lats nederst på farten. Motstå fristelsen til å lene seg for langt for å hjelpe bevegelsen.

For å finne flere treningsøkter og måltid ideer fra The Body Coach sjekk ut hans Instagram og YouTube-kanal.

Marvel Avengers: Alder av Ultron er ute i kinoer landsomfattende 23. aprilrd

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar