Thor Bjornsson: "Jeg ble forelsket i vekter"

Hva har vært din verste skade?

Jeg hadde noen dårlige skader i basketballkarrieren min (Thor spilte for Island), jeg brøt ankelen min to ganger og måtte operere. Det var hovedgrunnen til at jeg bestemte meg for å ta en pause fordi jeg alltid ble skadet og gjenopprettingen etterpå var så lang. I mine yngre år trente jeg tre ganger om dagen, og jeg tror at beinene i ankelen min ble ødelagt fordi det var for mye hopping og press på føttene mine. Mens jeg var helbredende, ble jeg forelsket i vekter og hvordan jeg så kroppen min forvandlet - hver dag kunne jeg se det forandre seg. Det var utrolig hvordan kroppen min svarte. Det eksploderte bare.

Hvilken unnskyldning for ikke å gå på treningsstudio / trening, skammer du mest?

Jeg filmerer i 12 timer, jeg er ekstremt sliten og jeg har ikke energi, men jeg skal fortsatt gå. Det har skjedd hvor jeg kanskje hadde våknet klokka 4, så hadde sminke, så filmet i 12 timer, og jeg skulle trenge den dagen, men det er umulig å. Så noen ganger må jeg hoppe over en økt.

Hva er ditt mest imponerende personlige beste?

Jeg konkurrerte i verdens sterkeste vikingekonkurranse, og etter at jeg vant det, spurte arrangøren om jeg ønsket å prøve å bryte en 1000 år gammel post.

Det ble holdt av en annen viking som heter Orm Storolfsson - det tok syv store menn å hjelpe ham med å løfte en stor trelogg som han måtte bære, så tok han det på skuldrene og tok tre skritt med den. Den mannen var kjent for å være ekstremt sterk og gjorde utrolige ting, men ryggen hans brøt under det store presset. Han var aldri den samme etter det - han døde ikke så lenge etterpå.

Jeg bestemte meg for at jeg ville prøve. Jeg plukket opp loggen med skuldrene mine, og jeg følte at trykket gikk gjennom beinene mine. Jeg tok fem skritt og i femte trinn var ryggen i så mye smerte jeg droppet den. Jeg visste ikke hvor mange skritt jeg hadde tatt, men da jeg så folk rundt meg, visste jeg at jeg hadde gjort det. Jeg var veldig glad, og enda mer fornøyd da jeg skjønte ryggen min var ikke ødelagt!

Hvilken dag i uken er din usunneste?

Lørdag eller søndag, det avhenger av hvor jeg er i verden. Vanligvis tar jeg min svindag med kjæresten min, så jeg får meg selv en pizza eller iskrem - uansett hva jeg vil ha. Gjennom uken spiser jeg veldig sunt og drikker mye vann. SodaStream oppfordrer folk til å drikke mer vann. Vi har et godt ordtak: "Fuck plastflasker." Hver dag blir mer enn en milliard plastflasker brukt og kastet bort - de er i landskapet, de går inn i våre hav, dræper delfiner, gjør dårlige ting til Moder jord.

Hvis du kunne være profesjonell til enhver sport, hva ville det være?

Jeg spiller noen ganger fortsatt basketball for moro skyld - jeg henter en ball og går og skyt med venner. Hvis jeg er i et treningsstudio et sted i verden og de har en basketballbane, kan jeg spille som en oppvarming før jeg trener også. Jeg liker alltid basketball og så hvis jeg har tid så vil jeg definitivt gjøre det.

Hvem er treningsgudinnen din?

Selvfølgelig så jeg opp til Jón Páll Sigmarsson - han vant verdens sterkeste mann fire ganger, han var en fin fyr og ble elsket av alle. Jeg har også en tatovering av ham på venstre ben, sammen med et sitat fra ham. Så Arnold Schwarzenegger - han er et stort idol for meg, og han har gjort så mange gode ting, akkurat som et menneske. Dwayne Johnson, han er en utrolig mann og er så dedikert - han motiverer meg hver dag. Jeg kunne nevne mer? Michael Jordan: Han var en stor inspirasjon da jeg spilte basketball, og han er fortsatt. Det er så mange flotte idrettsutøvere som jeg ser opp til.

Thor Bjornsson har samarbeidet med musserende vannmaker SodaStream for å oppfordre folk til å slutte å bruke forurensende plastflasker som skader miljøet og bytter til ferskvann på trykk.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar