Thomas & Venner: Big World! Store eventyr! The Movie gjennomgang

Hvis din lille er en Thomas & Friends-fan, den spennende nye filmen Thomas & Venner: Big World! Store eventyr! er bundet til å sette et smil på ansiktet deres. Full av moro og spenning med vakker animasjon, den beholder all sjarmen til de opprinnelige historiene om Thomas Tank-motoren.

Filmen forteller historien om at Thomas forlot Sodor for første gang, med den nye vennen Ace, en frekk, liten, gult sportsbil, uttalt av Peter Andre. Inspirert av Ace og hans kjærlighet til racing, setter Thomas seg utfordringen om å bli den første motoren for å reise verden. Han starter sin spennende reise til Kenya, hvor han møter den kenyanske tankemotoren Niah langs sine reiser. Thomas og Niah blir gode følgesvenner, reiser til nye steder, ser nye severdigheter og drømmer sammen. Når filmen utfolder seg, blir du vitne til at et vakkert nytt vennskap vokser mellom de nyoppdagede vennene.

Filmen er syltetøy fylt med sanger som den lille en enkelt kan synge med, og legger til all glede og spenning. Dette gjør hjertet oppvarming historien enda morsommere for både småbarn og yngre barn. Selv voksne kan finne seg selv sang sammen også!

Med en løpstid på 80 minutter er det den perfekte lengden for å holde barna underholdt. Som Thomas går over ørkener, fjell og jungler er det aldri et kjedelig øyeblikk, med så mye å opphisse små sinn.

Fra start til slutt er denne filmen rik på kultur og vakkert animert. Fargerike og inspirerende forteller historien viktigheten av vennskap og vennlighet, og er sikker på å sette dine små fantasier i alight.

Denne filmen er sikker på å bli en favoritt blant Thomas-fans i alle aldre, og en flott introduksjon til Thomas-verdenen for de som fortsatt skal oppdage alle sine magiske historier og eventyr.

Les nå:

Hva synes du om filmen? Planlegger du å se det snart? Gi oss beskjed på Facebook eller Twitter!

Pass på at du følger Mor & Baby på Instagram for flere foreldrehack!

GALLEY: 10 kjendiser som ble mødre i ung alder

Jacqueline Jossa med datter Ella

Jacqueline Jossa og Dan Osborne hadde Ella når Jacqueline var 22. Hun er nå gravid med sitt andre barn bare måneder etter bryllupet sitt.

Stacey Solomon med sønn Zachary

Stacey var bare 18 da hun hadde sitt første barn Zachary og 23 da hun hadde Leighton.

Hilary Duff med sønn Luca

Hilary Duff var 24 da hun og Mike Comrie hadde sin sønn Luca.

Solange Knowles med Daniel Smith Junior

Solange Knowles var 18 da hennes og hennes tidligere husbund Daniel Smith ønsket Daniel Smith Junior velkommen.

Victoria Beckham med sønn Brooklyn

Victoria og David hadde sitt første barn, Brooklyn da Victoria var 24. De har nå tre andre barn Harper, Romeo og Cruz.

Adele med sønn Angelo

Adele og ektemann Simon Konecki hadde sin baby gutt, Angelo da Adele var 24.

Jamie Lynn Spears med datter Maddie

Jamie Lynn Spears var 17 da hun fødte datteren Maddie. Denne måneden har hun ønsket velkommen sin andre datter, Ivey Jones Watson.

Britney Spears med sønn Jamie

Britney Spears var 23 da hun hadde sønnen Sean Federline og et år senere ønsket velkommen en annen gutt, Jamie Federline.

Kylie Jenner med datteren Stormi

Kylie Jenner, som er 20 år, fødte Stormi tilbake i februar.

Reese Witherspoon med datter Ava

Reese Witherspoon var 23 da hun og tidligere spiste, hadde Ryan Philippe datter Ava som er nå 18 år.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar