Det er derfor Tom Daley og mannen hans bruker en amerikansk surrogat

Tom Daley og hans ektemann Dustin Lance Black kunngjør at de forventer sin første baby via en surrogat

Den olympiske mesteren Tom Daley og hans ektemann Dustin Lance Black viste at de forventet en baby via surrogat på Valentinsdag, hver legger et bilde av seg selv sammen med en baby skanning.

Siden da har de lastet opp søte bilder av seg som handler for babyartikler som søte, små klær og lignende.

La #DADS-handlingen begynne. 🤦🏼♂️ pic.twitter.com/1i46mU2act

- Dustin Lance Black (@DanceBlack) 15. februar 2018

De har også snakket om deres valg for å få en surrogat til å bære sitt barn - avslørende at de var "sjokkert" av britiske lover som hindrer folk i å betale surrogater.

Tom, 23, ble vist på Attitude Heroes podcast, og sa: "Vi har gjort forskning i mange forskjellige ideer, gjennom adopsjon eller gjennom surrogat og alle slags ting. Vel, faktisk lovene i Storbritannia faktisk ikke tillater kommersiell surrogacy."

Dustin, 43, la til: "Det var litt sjokkert for meg. Det ser ut til å være så progressivt og langt fremover fremdeles til USA om ting som arbeid, bolig, sikkerhet og ekteskap.

"Men på surrogat er den ikke tilgjengelig på samme måte."

GOD VALENTINSDAG! ❤️👨👨👦❤️

Et innlegg delt av Tom Daley (@tomdaley) på

Britisk lov tillater ikke en surrogatmor å motta betaling før, under eller etter at en surrogatavtale er inngått.

Imidlertid forventes det at de betaler for utgifter pålagt av surrogatmoren - for eksempel reiseutgifter, maternity klær, tap av inntjening, barnepass for når surrogatmoren er borte fra sine egne barn og profesjonelle rådgivningstjenester slik at hun kan jobbe gjennom eventuelle problemer som oppstår under prosessen.

Denne artikkelen opprinnelig ble vist på Closer Online.

Les neste: Alle kjendiser blir klare til å bli foreldre i 2018:

Pippa Middleton og James Matthews

Pippa Middleton, tante til Prince George, Prinsesse Charlotte og nå lille prins Louis, er å bli en mamma selv! Pippa og hennes ektemann, James Matthews, som var gift i mai 2017, er forventet å være i september! Vi er veldig spent.

Kate Hudson og Danny Fujikawa

Den nydelige skuespillerinnen annonserte sin graviditet på Instagram at hun forventer en babypike med musikalske kjæresten Danny Fujikawa. Hele familien er "gal spente" Hun skrev på det søte innlegget, "" Hvis du har lurt på hvorfor jeg har vært så fraværende på mine sosiale kanaler, er det fordi jeg aldri har vært mer syk! " "Boomerangs har gjort meg kvalm, Superzoom er en enkel måte å få hodet mitt på toalettet, matinstagrammer gjør meg nervøs og tenker for mye om insta historier gjorde meg enda mer utmattet enn jeg allerede hadde vært."

Tom Daley og Dustin Lance Black

Olympiske dykker Tom Daley og ektemann Dustin Lance Black delte en søt snap som holdt en ultralyd, med bildeteksten "Happy Valentines Day" med en emoji av to menn med en baby. Dustin Lance Black delte et andre bilde på sin twitter, med bildeteksten "en veldig glad #ValentinesDay fra vår til din". Gratulerer med paret! Foto: Instagram / Tom Daley

Declan Donnelly og Ali Astall

Paret kunngjorde at de ventet sitt første barn, innrømmet Ants arrestasjon for å kjøre på kjøring. Ali var Ant og Dec sjef i ti år! Paret skjønte senere at de hadde følelser for hverandre før de giftet seg i 2015. Vi ønsker dem lykke til!

Jennie McAlpine

Corries Fiz Brown, blant annet den fantastiske Jennie McAlpine, venter på hennes andre baby med ektemannen Chris Farr! Hun avslørte nylig at sønnen hennes, Albert, har vært chipping i noen ideer for navn ... Han vil nevne babyen Chase eller Marshall etter Paw Patrol-tegnene! Vi er så glade for denne vakre familien til å ønske velkommen til deres nye baby senere i år.

Giovanna og Tom Fletcher

Paret forventer sitt tredje barn i september 2018 og kunngjorde graviditeten i den mest søte (og Fletcher!) Måten mulig - en snø-tastisk familievideo!

Vogue Williams og Spencer Matthews

TV-stjernen, 32, venter sitt første barn med tidligere Made i Chelsea lothario Spencer Matthews. Hun avslørte ved et uhell på tv at hun forventer baby gutt! Parets forfallsdato er satt til juli 2018.

Amy Childs

Amy Childs har nylig annonsert at hun er gravid igjen og forventer baby nr.2 senere i år! Postet et vakkert bilde av seg selv og en år gammel datter Polly, skrev hun: "Min partner og jeg er glade for å kunngjøre at Polly snart vil bli innbydende en litenbror eller søster inn i verden. Vi er utenfor spente #babynumbertwo #halfwaythere."

Elliott og Sadie Wright

Det lykkelige paret, som ble gift i oktober i fjor, har bekreftet Sadie sine fire måneder gravid og vil forvente å møte sin lille en senere i år. Den tidligere TOWIE-stjernen og hans kone begge gråt da de oppdaget de spennende nyhetene, og har avslørt at de skal holde barnas kjønn en overraskelse. Til tross for ikke å finne ut sex av deres lille som ikke har stoppet Elliott fra å gjette, snakker til OK! magazine, forklarte Sadie: "Han så på skanningen og prøvde å se om han kunne se en willy."

Kate Upton

Modell Kate Upton annonserte sin graviditet med ektemann Justin Verlander i et adorably subtile Instagram innlegg. Kate, som forventer sitt første barn, bare vedtatt hennes snap "#PregnantInMiami". Miles vekk fra Beyonces blomstrende photoshoot som brøt internett.

Hilary Duff

Hilary Duff er gravid med sitt andre barn med kjæresten Matthew Koma. Lizzie McGuire skuespillerinnen Lizzie McGuire og yngre skuespillerinne delte de spennende nyhetene på Instagram med bildeteksten: "Gjett hva gutta! @ Matthewkoma og jeg lagde en liten prinsesse av oss selv og vi kunne ikke være mer spent!" Hilary joked at hun lot sønn Luca velge navnet på hennes nye ankomst. Navnet han har valgt, spør du? Cofant Croissant.

Christine og Frank Lampard

England fotballspiller Frank og telly presenterer Christine har annonsert at de forventer sitt første barn sammen. Paret, begge i alderen 39, delte de spennende nyhetene på Instagram. Frank skrev med sin post: "Vi har noen spennende nyheter vi ønsket å dele med deg. Lampard-familien vokser!" Min flotte kone @ Christinelampard er gravid, og vi alle kunne ikke vært lykkeligere! " Mens Christine la til: "Lampard-familien utvider seg!" Jeg føler meg så spent, nervøs og takknemlig! Listen over følelser er uendelig "

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar