Denne fars Photoshop-ferdigheter vil få hjertet til å stoppe

Innhold

Advarsel: De fleste av disse galne overbevisende bildene vil få deg til å gispe, men vær sikker på at de er alle photoshopped! En må-ha ferdighet for enhver far som ønsker å trekke den ultimate (men risikable) pranken, disse bildene har alle blitt skapt av Dublin-basert designer, Stephen Crowley. Foto handler sin 18 måneder gamle datter Hannah inn i realistiske utseende situasjoner som ville få foreldrene til å stoppe, disse bildene er faktisk laget for å øke bevisstheten om en mye viktigere tilstand.

Høst går

Et innlegg delt av Stephen Crowley (@steecrowley) på

Hannah ble diagnostisert med en sjelden immunforstyrrelse kalt HLH, eller hemophagocyric lymfohisticoytosis, en livstruende immunbrist hvor kroppen gjør for mange immunceller. Etter å ha tilbrakt seks måneder på sykehus med kjemoterapi, mottok Hannah en benmargstransplantasjon fra en anonym donor. Av 27 millioner verdensomspennende givere på databasen, var det bare tre som var egnet for lite Hannah, så disse bildene, så skummelt som de kan se, er å øke bevisstheten og få flere mennesker til å bli med i beinmergsregistret, Be the Match.

Jeg tror de nye trappportene kan være feil.

Et innlegg delt av Stephen Crowley (@steecrowley) på

Heldigvis er lille Hannah nå i gang, og hennes far sa til Mashable: "Hun er veldig moro, smiler alltid og har en god sans for humor gitt hva hun har vært gjennom så langt. Fordi vi savnet så mye vanlige ting det første året, tar vi tonnevis av bilder nå, da vi kan gjøre vanlige ting ut av isolasjon. '

Koking opp en storm (før alle blir galne, ikke bekymre deg, ovnen klokken er satt feil, hun er egentlig ikke fortsatt våken klokken 9,35)

Et innlegg delt av Stephen Crowley (@steecrowley) på

Så mens vi alle tar et dypt pust og prøver å huske disse ikke er ekte, håper vi ved å dele dem, vil kampen fortsette å knytte givere til de som har behov.

Noen er litt uhøflig med at juledekorasjonene går bort.

Et innlegg delt av Stephen Crowley (@steecrowley) på

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar