Denne nybegynnere Pilates treningen vil forbedre stillingen din

Mens det ikke er noe du kan gjøre som garanterer god helse, er det noen livsstilsendringer som det ville være klokt for nesten alle å gjøre. Den ene er å spise mer grønnsaker, en annen er å sikre at du får nok fiber og en tredjedel er å gjøre en slags aktivitet for å forbedre stillingen.

Årsaken til det sistnevnte er å korrigere skaden som er gjort av de lange timene mange av oss tilbringer over et skrivebord eller en telefon, men fordelene strekker seg også til forbedret kjøreform og en mer stabil base for vektløfting. Og den veldig gode nyheten er at det ikke tar mye arbeid for å forbedre stillingen. Denne korte og enkle Pilates rutinen fra sports fysi Kim Saha gjort en eller to ganger i uken vil fungere underverk.

Bryståpner

reps 40

Hvorfor For å korrigere tetthet i skuldrene

Hvordan Stå med føttene i hoftebredde fra hverandre, knærne er litt bøyd, halebenet tucked inn, lavere abs trukket inn og brystet åpent. Med albuene gjemt inn i torso, flytt underarmene dine ut foran deg med håndflatene dine oppad. Holde albuene tucked, bruk skuldrene dine til å rotere hendene dine ut til sidene, og rett albuene for å strekke armene til de er vinkelrett på gulvet. Når du strekker dine albuer, strekker du fingertuppene ut så langt som mulig. Omvendt øyeblikket for å gå tilbake til startposisjon. Dette vil føles som en stor strekk gjennom armene dine og musklene rundt skulderbladene dine burde jobbe hardt. Arbeid med å holde skuldrene nede.

Crunch

reps 40

Hvorfor Å flette bukområdet

Hvordan Ligg på ryggen med knærne dine bøyd og føttene på gulvet, og føttene og knærne har en bredde fra hverandre. Bøy nedre rygg litt - akkurat nok til å skyve fingrene under. Tegn i nedre mage og hold brystet åpent. Sett hendene bak hodet ditt. Løft skuldrene dine uten å flette nedre ryggen, og trekk ribbenene mot hoftene dine mens du fortsatt trekker i underlivet. Nedre tilbake til starten.

Dead bug

reps 10 hver side

Hvorfor For å justere ryggraden

Hvordan Ligg på ryggen med knærne bøyd og hoftebredde fra hverandre. Løft beina slik at skinnene dine er parallelle med gulvet og strekk begge armene mot taket. Senk en arm mot gulvet bak hodet og samtidig strekke motsatt ben ut. Gå tilbake til startposisjonen og gjenta på den andre siden. Hold en liten buke i ryggen - ikke flatt eller buk for mye.

Se relaterte Four Back Stretches og øvelser for å forhindre smertefulle problemerPilater strekker for løpereYoga for løpere: Fem beveger seg for å hjelpe deg med å gjenopprette etter lange løp

Skulderbro

reps 20

Hvorfor Å løsne ryggraden og styrke gluten

Hvordan Ligg på ryggen med knærne dine bøyd og føttene på gulvet. Ta hælene så nær bunnen som bena vil tillate. Deretter flater du nedre rygg og starter fra bunnen av ryggraden, krølle opp, en ryggvirvler om gangen, og løft hoftene til du er balansert bare på føttene og skuldrene. Deretter senker du tilbake til starten.

Musling

reps 40 hver side

Hvorfor For å styrke gluten og justere hofter

Hvordan Ligg på siden med knærne dine og føttene dine i dine hofter og skuldre. Ta bunnen av hoftene tilbake og kast toppen av hoftene dine fremover. Hold føttene sammen, løft det øverste kneet. Ikke vær så bekymret for hvor langt kneet stiger, men vær forsiktig så du ikke støtter den øverste hoftebakken. Senk deretter. Du bør føle strekningen i siden av glutenene dine.

Forsinket rekkevidde

reps 30

Mål For å utvide brystet og trekk skuldrene tilbake

Hvordan Ligg på forsiden med pannen på gulvet. Hold armene dine ut til sidene med albuer bøyd på 90 °. Løft armene av gulvet litt, strekk fremover med begge armer, og ta dem tilbake til sidene med armene som fortsatt svinger av bakken. Gjenta bevegelsen uten å la armene røre gulvet.

For flere Pilates treningsøkter samt fysisk råd, abonnere på Kim Sahas YouTube-kanal

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar