Ting du ikke bør gjøre for å få en fyr til å like deg

Å, lengdene vi går gjennom for å få en fyr til å like oss! Men hvordan kan vi vite hvilke metoder som fungerer og hvilke som får oss til å bli flatt på ansiktet vårt?

Kvinner er vant til tradisjonelle metoder for å tiltrekke menn - metoder rett ut av Cleopatra og Mata Hari's håndbok, det vil si. Men menn har utviklet seg. De vet hvordan tingene fungerer og når de blir spilt.

Damer, menn blir ikke lenger manipulert av de tradisjonelle former for forførelse som har spredt generasjoner. De elsker fortsatt jakten, men de er ikke så bestemt som de var i gamle dager. Når en mann innser eller i det minste tenker at de ikke har sjanse til en kvinne, kommer de tilbake.

Hvorfor skulle de tro det? Fordi du antar at du gjør det, hopper du gjennom hoops og svarer på uansvarlige spørsmål vil gjøre dem som deg mer enn de allerede gjør.

Å spille spill slutter aldri bra. Hvorfor tror du skilsmissesatsen er så høy? Fordi folk, både menn og kvinner, har en tendens til å gå bort fra ærlighet og oppriktighet - noe som egentlig er det som noen trenger for å få et forholdsarbeid.

Hva er de gale tingene kvinner gjør for å få folk som dem?

Kvinner tror at disse tingene er effektive fordi de pleide å være, og det er her problemet ligger. Disse metodene er utdaterte. Menn er nå klar over disse, på grunn av sin skildring i populærkulturen. Selv kjente forskere og psykologer debunker disse metodene. Hvorfor? Fordi de får deg ingen steder.

# 1 Omvendt psykologi. Innrøm det. Du gjør dette i gjennomsnitt fem ganger om dagen med mannen din. Du tror at tonen din kommer gjennom. Konteksten er åpenbar. Din intensjon er lagt ut på bordet. Men de er det ikke.

Menn er enkle vesener som foretrekker at du sier hva som er i tankene dine før de får seg i trøbbel. De fleste kvinner tror at å innrømme hva de virkelig vil si er et tegn på svakhet, men som sagt, er menn enkle. De har ikke nok tid til å dømme deg, fordi de er fokusert på å tilfredsstille deg ved å følge nøyaktig hva du sier. [Les: 10 vanlige feil kvinner gjør i relasjoner]

# 2 Å spille veldig vanskelig å få. Denne metoden avhenger vanligvis av situasjonen. Noen menn liker kvinner som de må jobbe for, mens noen menn bare bryr seg ikke i det hele tatt. Problemet starter når du går utover grensene for en manns iver for å behage deg.

Når du begynner å avvise dem ut av en falsk følelse av makt, vil de gjengjelde seg ved å faktisk ta deg på alvor. De vil ikke stå for kvinner som åpenbart spiller spill eller de som blatant avviser dem mer enn noen få ganger. Det er bare så mye avslag som en fyr kan ta. Hvis du liker dem, så date dem! [Les: 20 grunner til at en fyr kunne ignorere deg]

# 3 Innstilling av feller. Selv om kvinner tror at dette er den eneste måten å bevise en fyr er verdt, ser menn det ikke på den måten. De vil fortelle deg når de finner ut at du setter dem opp for et fall. Det er mange eksempler på denne typen aktivitet, men det vanligste der ute er når jenter lurker gutta inn i juks. Alt i alt er det en effektiv måte å luke ut de dårlige. Men å gjøre dette til en anstendig person kan ødelegge forholdet ditt veldig bra.

# 4 Gjør dem vente. Gutter utvikler ikke bedre sosiale ferdigheter når du gjør dem vente på din samtale, tekst eller ankomst. Å vente på dem er et eksempel på hvor langt kvinner er villige til å gå for å manipulere en manns følelser. Den eneste personen på den tapende enden av denne situasjonen er deg. Ikke bare irriterte du fyren som likte deg, du var også bortkastet tid som burde vært brukt sammen med den nevnte fyren. [Les: 11 største dating turn offs for guys]

#5 Testing dem. Forvente gutta å gjøre noe som de ikke vet at de skal gjøre, er ikke i det hele tatt effektive for å gjøre dem som deg. Du tror kanskje at gutta vil gå ut av deres måte å tilfredsstille deg, men det ville ikke være tilfelle når det er åpenbart at du tester dem. Gutter hater å bli manipulert. Det får dem til å føle seg dårligere. Det setter deg også i dårlig lys. Enhver duplicitous aktivitet er alltid et rødt flagg. [Les: 10 ting du aldri burde si til en fyr]

# 6 Tilpasse en annen persona. Når du hører at en fyr liker en bestemt type jente, ikke gå ut av veien for å gjøre deg selv i drømmets jente. Det er bare så mye som late som en person kan gjøre. Før eller senere vil dine sanne farger begynne å komme ut. Når det skjer, vil du ikke kunne redde ansiktet, fordi du ikke engang bruker den virkelige.

# 7 Kle seg ut av din komfortsone. Enten du er konservativ eller ikke, bør du kle deg selv på grunn av dine komfortnivåer og stilfølelse. Ikke juster dine preferanser basert på hva media forteller deg å ha på deg. Gutter vil se gjennom ditt forkledning når de innser at du alltid er så bevisst eller ubehagelig fidgeting med det du har på deg.

# 8 Forutsatt at du deler de samme interessene. Hvis han liker sport og du ikke, bør du ikke prøve å styre samtalen mot det området. Du kan høflig kommentere når den er brakt opp, men som du vet mer enn du gjør, slår du dem bare av.

Gutter er veldig smålig om deres interesser. Når de ser noen som prøver å tvinge seg inn i deres verden uten den nødvendige kunnskapen, vil de behandle deg som en outsider. De vil spørre deg og bevise at du er en interloper. De bryr seg ikke om de ikke kommer til å bli lagt.De vet bare at du ikke er en av dem.

Hva skal kvinner gjøre i stedet?

Forskning tyder på at kvinner skal være glade for seg selv, før de prøver å komme inn i et forhold. Dette skyldes at de er mer tilbøyelige til å handle på ovennevnte ting på grunn av deres ulike usikkerhet og selvtillit.

Dessverre fungerer det sjelden. Kvinner vil ha resultater, og de vil ha det nå. Å jobbe med deg selv tar mye tid, og de fleste har ikke stasjonen eller energi til å gjøre det. Likevel, hvis du ikke prøver i det minste, vil du aldri lykkes i dine forholdsmål.

Den eneste måten du kan jobbe sammen med, er hvis du glemmer alle dine hang-ups og bare lever i øyeblikket. Ikke prøv å endre din partner. Ikke prøv å endre deg selv, i alle fall de gode delene. Selv om det føles vanskelig, er det ingen som hindrer deg i å endre måten du tenker på.

Glem tankene, tester av kjærlighet og de brennende hoops av relasjoner. Be om det du vil ha. Krev det. Pass på at det er innenfor grunn, og at partneren din er villig til å gjøre de samme ofre som du er. Vær aggressiv når du får det du fortjener, men vær forstå når det kommer til andre mennesker.

Før eller senere ser du at forholdene dine har blitt bedre for det. Menn vil elske deg. Kvinner vil beundre deg. Hvorfor? Fordi du er ærlig og oppriktig. Som sagt, det er de eneste tingene du trenger for å få alt du vil ha og trenger i livet.

[Les: 25 fantastiske måter å holde en fyr hekta og forelsket i deg]

Nå som du vet hva du ikke skal gjøre, kan du begynne å lete etter Mr. Right uten å måtte spille spill. Don er ikke redd for å vise hvordan du virkelig føler. Gutter vil sette pris på din ærlighet og vil være mer sannsynlig å returnere stemningen.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar