10 ting du aldri bør ligge om på en første dato

Ligge på en første date kan være en god ide, men det kan også ende i katastrofe. Les disse 10 tingene du aldri bør lyve om for å unngå en katastrofe.

Jo, å fortelle en hvit løgn her og der på en første date er ikke noe stort. Men hvis du går for langt, kan det ende opp med å være flere problemer enn det er verdt. Det er visse ting du faktisk ville ha nytte av å lyve om, men det er andre ting du bare skal fortelle sannheten om.

En gang, en fyr jeg begynte å date, prøvde å lyve for meg om å røyke sigaretter * en avtalebryter for meg *. Det er ikke som han prøvde å slutte og skjulte det, å nei, jeg kunne lukte den. Duften var så skarp at når jeg klemte ham, var det som om jeg klemte et vandrende askebeger - brutto!

På vår første date fortalte han meg at han hatet røyking og at det var ekkelt. Jeg trodde, "dette er kjempebra! Endelig noen som deler mine synspunkter. Men selvfølgelig var det ikke tilfelle. Var han en fin fyr? Ja, absolutt. Men jeg kan ikke komme over lukten som kommer med folk som røyker. Jeg kan bare ikke gjøre det.

Hvis han ville vært ærlig helt fra starten, kunne vi ha reddet oss selv en hjertesorg da jeg endelig fortalte ham at jeg ikke kunne gjøre det lenger. [Les: 60 perfekte komme til å vite-du spørsmål til en ny romantikk]

10 ting du aldri bør lyve om på en første date

Første datoer er viktige. Du vet aldri hvor noe kan lede derfra. Det er derfor vi har samlet en liste over all den svært viktige informasjonen du aldri skal lyve om når du er på en første date med noen. Hvis du er skyldig i disse, må du sette dem rett!

# 1 Ditt navn. For noen grunn føler folk behovet for å lyve om navnet deres på en første date. Jeg vet ikke hvorfor - kanskje det er fordi det er lettere å forsvinne hvis tingene går sydover. Uansett er det mange grunner til at du aldri skal lyve om dette.

For det første vil de legge merke til at du ikke svarer på det navnet. For det andre, hvis ting går jevnt og du bestemmer deg for å gi dem ditt virkelige navn, vil de være så slått av at du løy til dem i utgangspunktet at du kanskje har ødelagt uansett sjanser du hadde med dem. [Les: 10 små ting som er sikker på å slå av datoen din på kort tid]

# 2 Din alder. Ja, damer, jeg snakker til deg! Ikke gå rundt og fortelle folk at du er 5 år yngre enn du er. Sannheten er, det er mye for vanskelig å holde styr på, og du vil til slutt slippe det glatt uansett.

Ikke bare vil de til slutt finne ut at du løy, men de vil også bli slått av med mangel på selvtillit. Ingen som virkelig ønsker å være ute på den datoen med deg, skal gi to flygende craps om hvor gammel du egentlig er. [Les: Aldrihull og hvorfor det er den nye trenden i relasjoner]

# 3 Hvem du har barn eller ikke. Dette er en stor! Noen ganger vet folk ikke hvordan man skal ta det opp, men du må nevne det hvis du har barn. Hvis du blir spurt og du sier nei, men du virkelig har barn, så kan du aldri introdusere dem!

Enten det, eller du må innrømme at du gjemte barna fra dem, og det er bare trist i seg selv. Ingen liker noen som ligger om sine egne barn. Du bør aldri skamme seg for å ha barn. Alle som er opptatt av utfordringen, holder seg fast og alle som ikke er det, det er deres tap.

# 4 Din jobb. Hvorfor ville du lyve om det du bruker 70% av tiden din på ?! Din jobb er hvem du er i det øyeblikket. Selv om du ikke vil være på den veien for alltid, bør du aldri lyve om ditt nåværende yrke.

Folk vil forstå hvis du bider din tid til din neste jobb, eller sparer opp for å gå tilbake til skolen og gjøre noe annerledes. De vil bare vite hva du er opp til hele dagen. Det gjør stor forskjell på måten de ser deg på. [Les: De 10 sexigste mannlige jobbene som imponerer kvinner enkelt]

# 5 Hvem du er virkelig singel eller ikke. Hei, alle dere ekkel snyder! Jeg snakker til deg! Ikke fortell noen at du er helt singel når du har noen som lager deg middag hjemme. Ikke fortell noen at du er skilt hvis du fortsatt bare tenker på å skille.

Selv om du daterer andre mennesker, men ikke i noe alvorlig ennå, legger du ikke til det. Fortell datoen akkurat det. Det vil fjerne luften og gi mye mindre plass til forvirring på slutten. Det vil også lette din egen samvittighet.

# 6 Hvem du røyker eller ikke. Ja, jeg kastet absolutt dette på her fordi det er folk der ute som har svært sterke følelser om røyking, og kan ikke oppgi noen som gjør det. Ikke bare vil dette fjerne luften, men det gir også plass til den andre personen til å stemme sine meninger om det.

Hvis den andre personen virkelig er i deg, så kan de kanskje jobbe med det, og kanskje kan de ikke. Det er best å få noe slikt ut på bordet så snart som mulig.

# 7 Hobbyer og interesser. Hvorfor lyve om dette i utgangspunktet? Dette er hvem du er i kjernen din. De tingene du elsker å gjøre og de tingene du er lidenskapelig om, bør aldri bli løyet til noen andre - selv om du er redd for dømmekraft.

Hobbyer og interesser er det som forbinder folk.Hvis du lyver om dem, så hvordan kan din dato fortelle om de virkelig liker deg eller ikke? Og vær så snill, for kjærligheten til alt som er bra i verden, Fortell dem ikke at du er interessert i noe du ikke er, bare fordi de er. [Les: 50 forholdsspørsmål som vil avsløre kompatibiliteten din umiddelbart]

# 8 Dyrene dine. Husdyr kan være en viktig faktor i et spirende forhold. Kanskje ikke det viktigste, men fortsatt. Noen mennesker har allergier, og det er best å snakke om kjæledyr tidlig, slik at de ikke tror det er deg at de er allergiske mot å ha kvist nysen!

# 9 Hvor ser du deg selv om 5 år. Dette kan være et vanskelig tema for diskusjon, for på den ene siden bør du fortelle dem om dine mål og ønsker i livet. Men på den annen side vil du ikke freak dem ut ved å fortelle det faktum at du vil ha en familie, en ektefelle, et hjem og en drømmejobb, alt innen de neste 5 årene.

Jeg ville holde meg til å diskutere karriere og personlige mål bare. Hvis du ser deg selv som administrerende direktør for et stort selskap i 5 år, kan du fortelle dem det! Det er ikke noe poeng i å lyve om dine mål karriere-vis. [Les: 20 små detaljer for å perfeksjonere din første date samtale]

# 10 Dine intensjoner. Leter du bare etter en fling, eller er du i den for lang tid? Pass på at datoen din vet hvilken du er ute etter, fordi det kanskje ikke er det de leter etter. Jeg mener ikke at du bør bekjenne din utødelige kjærlighet for dem og ditt behov for å få babyer ASAP.

Jeg mener at du bare skal la dem få vite hva du forventer av å være i dating verden. Enten du bare sjekker ut ting, men ikke vil slå deg ned når som helst snart, eller du er helt klar til å begå, bør datoen din vite hvilken du er ute etter på den første datoen.

Første datoer handler om å bli kjent med noen og avgjøre om du vil være med dem, eller omvendt. Det er nesten umulig å gjøre det hvis du lyver om hvem du er som en person. Ta det fra oss, og aldri lyve om de nevnte ting på en første date.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar