Ting du aldri bør gjøre på en første dato

Innholdsfortegnelse:

Ting du aldri bør gjøre på en første dato
Ting du aldri bør gjøre på en første dato
Anonim

Hva er det en fyr aldri burde gjøre på en første date? Det er mange, men det er 8 store nei-no som definitivt må unngås hvis du vil score poeng på en dato.

Klikk her for å lese introduksjonen: Første dato tips for menn

Ting du aldri bør gjøre # 4 ANSWERING PHONE CALLS

Nå sier ingen at du ikke skal hente anrop eller at du må forlate mobiltelefonen hjemme, men du bør vite hvordan du bruker det godt.

Sørg for at samtalene dine er korte, selv om du må svare på dem. Ikke kutt henne i midten av setningen for å svare på anropet. Vent til hun er ferdig med sin setning, og så unnskyld deg selv, om bare et øyeblikk.

En annen måte at du faktisk får henne til å føle seg mer spesiell er å svare på samtalen, bare for å fortelle personen at du er med noen som er veldig viktig for deg, og hva det enn er, kan du snakke om det neste dag! Du kan også legge til et fritt grin for å hindre deg i å bli pompøs.

Nå hvorfor ville det ikke gjøre noe om noen stråle med lykke?

På toppen av det, kan du slappe av og si: "Beklager, det var Bill Gates, og han er bare så irriterende." Du kan bare le av den lille vitsen din og vise henne at du kan være humoristisk samtidig !

Ting du aldri bør gjøre # 5 VÆR FORTIDIG

Husk at du er ute med noen som er modnet nok til å tenke og ta vare på seg selv. Du kan spørre henne av og til om hun er komfortabel, eller om hun trenger noe.

Men hold ikke det samme spørsmålet til henne igjen og igjen. Det kan bli veldig irriterende. Bare nyt samtalen og slapp av. Ikke trykk din beskyttende og berørte handling for langt.

Og hvis du finner deg selv løpe ut av ting å snakke om, slutte å spørre henne om hun har det gøy. I stedet, vær komfortabel og snakk om noe annet. Vanligvis vil de fire magiske ordene - musikk, arbeid, film og shopping - ta samtalen veldig langt, og du kan også ha det bra å bli kjent med hverandre.

Du kan også bruke de fantastiske seks samtalestarterne på en dato for å starte gode samtaler. Og en annen ting, hvis du begge har noe til felles i disse fire ordene, så kan du gå videre og bestille din neste datings middagsreservasjon.

Ting du aldri burde gjøre # 6 REVEALER FOR MYCKET

Det er morsomt å være med denne jenta som er så gøy å henge med. Og du vil bevise at du er en fin fyr å henge med henne. Så hva gjør du? Du forteller henne om alle dine modige, dumme og morsomme møter.

Du starter fra første gang du revet buksene dine i første klasse, og fortsett helt til den siste hendelsen. Stoppe! Først og fremst vil hun ikke vite alt dette, selv om hun virker som om hun elsker å høre alt dette. Og for det andre, spare litt å elske og utforske for senere.

Du vil ikke at hun skal vite alt om deg selv på den første datoen, gjør du? Gi henne en sjanse til å lære mer om deg selv. La det være mystisk i din sammenkomst, og la henne lure på hva du har igjen for henne, neste gang du møtes.

Klikk her for å fortsette å lese: Ting å unngå på en første dato

Populært emne