5 ting du trenger å vite om din første kjærlighet

Innholdsfortegnelse:

5 ting du trenger å vite om din første kjærlighet
5 ting du trenger å vite om din første kjærlighet
Anonim

Første kjærlighet er søt, spennende og forvirrende. La oss gi deg hodene på hva du burde vite før du tar sjansen.

Jeg kjenner første gang jeg ble forelsket, hodet mitt var like lett som en ballong, mitt hjerte var racing som et jetfly, og jeg hadde sommerfugler i magen hver gang jeg så ham. Det er mange følelser du føler når du først blir forelsket, men la deg ikke lure av de lykkelige hormonene, for som om det er to sider av en mynt, er det også to sider for å bli forelsket!

Ifølge undersøkelser lyser glødesenteret i hjernen opp og begynner å brygge sommerfugleffekten i magen, sammen med lyshår og rassende hjerteslag. Det er den svike følelsen av å rope til verden som du er forelsket i. Hele kroppen din reagerer på denne følelsen, og hormonene dine blir gal også!

Er din første kjærlighet din sjelevenner eller ikke?

Før vi går videre til topp 5 ting du bør vite, la meg snakke litt om soulmates, og jeg vil holde dette enkelt, så vi kan forholde oss til hverandre. Da jeg ble forelsket for første gang, var alle enige om at fyren jeg ble forelsket i, ikke var riktig for meg. Det er to måter å håndtere dette på: enten tror du på folk, eller du tror ditt hjerte og ignorerer folket. Jeg valgte å ignorere folket og lyttet til hjertet mitt. Lite visste jeg hva som var i butikken for meg?

I de første ukene var det veldig spennende, jeg husker fortsatt at han ringte meg og brakte over min favorittmatbit på ulike tider. Vi gjorde alle slags galne ting sammen. Jeg glede meg til å møte ham og snakke med ham, og jeg er ikke sikker på ham, men jeg elsket alle de øyeblikkene jeg tilbrakte med ham.

Et par måneder nedover veien begynte tingene å roe seg litt, og han var ikke som investert i å få meg til å føle seg spesiell. Hvorfor? Vel, ung kjærlighet er ikke alltid sann kjærlighet! Jeg lærte dette på den harde måten, for bare et halvt år senere blåste han meg med en "vi trenger å snakke".

Jeg var ikke sikker på hva jeg kunne forvente, men jeg var glad. Tross alt var vi i 6 måneder. Han så ikke veldig glad ut, og han hilste meg på en ganske merkelig måte, men det gjorde ikke noe for meg. Alt som gjaldt meg var da at vi var sammen på den tiden. Dette var min første kjærlighet, jeg mener, hva kan gå galt? Vi elsker hverandre, vi liker å tilbringe tid med hverandre, hva mer trenger et par?

Du kan bli overrasket over at første gang elskere trenger mye mer for å holde sitt forhold levende. Så mens jeg satt der og ventet på at han skulle si hva han ville si, drømte jeg allerede om hvor godt livet mitt ville være hvis vi skulle gifte oss og leve sammen for alltid.

Dessverre er en lykkelig etterpå bare 100% mulig i eventyr. I virkeligheten må du bokstavelig talt gjøre grunnlaget ditt. Etter å ha bestemt menyen og alt tok han hånden min, jeg smilte. Han holdt dem stramt og så inn i øynene og smilte. Jeg var brimming med lykke og glede, mitt hjerte racing som en rasende hest! Da sa han: "Jeg tror det er tiden vi flyttet på" |"

Mitt sinn var nummen, og stoler på meg, jeg gråt ganske mye! Men jeg lærte mye fra ham, så mye at jeg må takke ham for det fantastiske livet jeg bor i dag. Moralen i denne virkelighetshistorien er at din første kjærlighet ikke nødvendigvis er din sjelevenner, noen ganger er det bare en vakker livslesse. [Les: Hvordan komme over din første kjærlighet med et lykkelig minne]

Livsleksjoner du vil lære av din første kjærlighet

Bortsett fra leksjonene jeg lærte ovenfor, er her 5 flere ting du bør være oppmerksom på når du først blir forelsket.

# 1 Du vil begynne å leve for din kjærlighet og ofre deg selv. Jeg hadde venner, de jeg hadde kjent siden skoledagen, og vi pleide å henge ganske ofte. Men da jeg falt hodet over hælene i kjærlighet med noen, skjønte jeg at ingen hadde noe mer enn han.

En ladiesâ € ™ lørdag kveld ble raskt til en filmdato, en lat søndag morgen ved bassenget med venner ble til en brunsjdato i en restaurant. Mine venner var ikke lenger en del av hverdagen min eller hver uke, for når ekte kjærlighet ringer, forsvinner alt annet bare. Se opp for dette, siden vennene dine kan begynne å bekymre deg for at du forlater dem for din partner. [Les: Hvordan vite om du er virkelig forelsket i noen]

# 2 Sann kjærlighet følelser kan noen ganger være overveldende og forvirrende. Jeg har nettopp fortalt deg historien min, og fra det vil du lære at følelser av kjærlighet er overveldende og forvirrende. Å bli forelsket betyr ikke bokstavelig talt at du faktisk er forelsket ennå. Når du blir forelsket, føler du deg forferdelig, giddy, kreativ og oppsiktsvekkende, men noen ganger kan disse følelsene bli til besettelse og medhengighet.

Hvis du ikke kontrollerer dine følelser, vil du føle at du ikke lenger kan leve uten den personen, og i stedet for et sunt forhold blir du en relasjonsavhengige. Forholdsavhengighet kan være følelsesmessig destruktivt, krevende og fornærmende. Lær å kontrollere deg selv og dine følelser, fordi det ikke kan føre til at du blir overdrevet klamrende. [Les: 9 effektive måter å slutte å være trengende og usikre]

# 3 Du vil bli fristet til å ofre din lidenskap og hobbyer for å være med dem. Du kan kanskje tenke, er det ikke det samme som punkt # 1? Vel, nei, egentlig ikke.Du skjønner, jeg er en øvelsesfreak, og uansett hvilken tid på dagen det er, hvis noen forteller meg å gå på treningsstudioet, vil jeg si ja nesten umiddelbart. Bortsett fra å trene, pleide jeg å gå til musikklasser, men alt ble usynlig da jeg følte at jeg var forelsket.

Partneren min vil ønske å møte meg når jeg er i ferd med å treffe treningsstudioet, spesielt når jeg skal gå for min musikklasser. På den tiden var det ikke viktig for meg, fordi tanken på å kunne bruke mer tid med ham fikk meg til å hoppe på samtalen. Fristende som samtalen din kan være, må du innse at du må finne en balanse mellom kjærlighetslivet og resten av tingene du har pågått i livet ditt.

# 4 Urimlige forventninger er vanligvis på dagsordenen. Når du blir forelsket, kan du begynne å forvente bestemte ting fra partneren din, ting du bare har sett i filmer og leser om i bøker. I de første ukene vil du nyte å forventer dem, men snart kommer dette på dine nerver. Stol på meg.

Siden du ikke har tidligere erfaring med hva det er å være forelsket i, vil ditt referansepunkt ofte være fiksjon. Du begynner å forvente at kjærlighetslivet ditt skal leke ut som en av dine favoritt rom-coms. Imidlertid er det virkelige liv og hjulsliv helt annerledes. Du kan lengre etter de store romantiske gestusene og yrkene av uendelig kjærlighet, men du vil bare sette deg opp for skuffelse. [Les: 12 tegn på at det er sant kjærlighet]

# 5 Du vil noen ganger leve av falske forhåpninger og urealistisk tenkning. Du kan begynne å tro på begreper som å være ment å være eller være "destined" for hverandre. Selv om dette er greit i en grad, kan denne tankegangen få deg til å jobbe mot oddsen, selv når røde flagg vinker i ansiktet ditt.

Forhold krever arbeid, det er sant. Men du må også være klar over hva som er verdt å jobbe for. Hvis din partner bare ikke behandler deg riktig, eller hvis du bare holder deg fast fordi du vil at din første kjærlighet skal være din siste, må du snakke tilbake til virkeligheten og tenke på om dette forholdet virkelig er verdt din tid. [Les: 10 typer kjærlighet du vil oppleve i livet ditt]

Husk at alle blir forelsket for første gang, men alle er forskjellige. Din første kjærlighet kan være din første hardt slående leksjon i kjærlighet, og du må være åpen for muligheten for at den første vinner ikke er din siste.

Populært emne