Ting du lærer når â € œThe Oneâ € blir bare et annet ex

Innholdsfortegnelse:

Ting du lærer når â € œThe Oneâ € blir bare et annet ex
Ting du lærer når â € œThe Oneâ € blir bare et annet ex
Anonim

Du trodde du hadde funnet personen du ville tilbringe resten av livet med, og da kom alt sammen ned. Her er det du vil innse.

Jeg har alltid vært forferdelig på farvel.

For lengst var tanken på å forlate noen og blitt forlatt med bare minner for å besøke skremt meg. Barnet i meg lengtet etter det komfortable og trygge. Som et coddled barn var jeg redd for å være igjen i mørket. I stedet for å møte virkeligheten, ville jeg spille den "sterke kvinnelige rollen" og insistere på å holde seg selv om du ikke var i forholdet, var løsningen på problemet.

Hvor er det bra i farvel?

Kanskje alle har hatt sin egen andel av breakup-historier. For så lenge hadde jeg drømt om å bygge livet mitt med denne personen. Når du er ung og idealistisk, kan drømmene til evig virke så lett og realistisk. Men når du blir eldre og får en mer pessimistisk utsikt over verden, ser du virkeligheten for hva den er. Disse drømmene, oftere enn ikke, blir et høyt ideal, og ingenting mer. Hva skjer når det ikke er noe verdt å spare, og alt du trenger å gjøre er å si farvel?

Hvorfor frykter vi den ukjente og klamrer seg til det som aldri kan være vår? Virkeligheten kan være så sterk, og å leve i en dagdrøm kan være en slik søt flukt fra den bitre sannheten. Men som alle drømmer, må du våkne opp fra det til slutt.

Hva skjer når våre visjoner for alltid kommer å krasje ned på oss som knust glass? [Les: Det jeg lærte da du brøt hjertet mitt]

Det jeg lærte da "The One" var borte

Hver oppbrudd baner vei for leksjoner som skal læres, og dette er det jeg lærte da "The One" ble bare en annen ex.

#1 Du ser verden med nye øyne. Det er fortsatt den samme verden, men du ser ting i et helt nytt perspektiv. Du befinner deg løsrevet, og du opplever en ny form for frihet.

Mens ditt syn på verden kan være litt skremmende, innser du først at det er en merkelig skjønnhet til det. Det er spenning i det ukjente, og du vet at du vil ønske deg velkommen denne forandringen med åpne armer.

# 2 Livet er alltid åpent for ny begynnelse. Noen mennesker var ment å være kapitler i våre liv, men vi gjør den uheldige feilen ved å gjøre dem hele boken. Uansett hvor trist eller bitter slutten var, vil du alltid finne at livet vil gi deg ny begynnelse bare hvis du tillater det.

Det er de som ville velge å stenge ut resten av verden bare fordi et kapittel i deres liv har kommet til slutt. De som er modige nok til å vende seg til neste side, ville være begavet med en ny begynnelse, en ny start. [Les: Er dating igjen virkelig den beste måten å komme over din eks?]

# 3 Livet stopper aldri for noen. Så urettferdig som det kan virke, fortsetter livet. Du finner at ditt tilsynelatende perfekte forhold har kommet til en slutt, og det er trist. Du kan kanskje tro at det som skjedde er urettferdig, og du kan selv spørre deg selv hvorfor det skjedde. Men livet fortsetter, dere begge må gå videre fordi det er viktig.

Det er greit å sørge for en stund, men du vet at du aldri må tillate deg å bo i elendighet for alltid. Verden stopper for ingen, og tiden kan faktisk være din venn hvis du vil tillate det å være. [Les: Hvordan overleve de første 168 timene etter en oppbrudd]

# 4 Du skjønner at du aldri kan glemme, uansett hvor hardt du prøver. Som Pablo Neruda en gang skrev, "Love er så kort, men glem det er så lenge." Tid er morsomt, og øyeblikkene du har brukt sammen kan aldri helt slettes fra minnet.

De øyeblikkene du delte med "The One", inkludert alt om dem som fikk deg til å tro at de er din sjelevenner, vil tjene som en påminnelse om hvordan du på et tidspunkt i livet var deliriously fornøyd med hverandre. Og selv om alt du har er minner, kan de tjene som en påminnelse om at du en gang fant lykke, og du kan finne den igjen. [Les: Hvorfor din ex krysser deg fra tid til annen]

# 5 Begrepet evig blir mindre idealistisk og mer grunnlagt på virkeligheten. Når du er forelsket, vil du love din partner verden. Du lover dem for alltid, selv om du skjønner at det for alltid aldri kan skje, fordi begrepet tid kan bli så urealistisk på grunn av dine følelser.

Når "The One" forsvinner fra livet ditt, innser du at det ikke er noen sikkerhet for noen løfter du kan gjøre i fremtiden. Du kan love å elske noen og verne dem for alltid, men omstendigheter, endringer i følelser og tid kan få deg til å innse at et løfte om evig tid ikke er like viktig som å jobbe med forholdet ditt hver dag.

# 6 Elskere kan bli fremmede igjen. Noen som har spilt en viktig rolle i livet ditt, kan bli bare fremmed, et annet ansikt i mengden. Personen du animert snakket om med vennene dine, blir bare et annet navn på listen over personer du en gang har datert.

Men det vil være tider når en sang vil spille, eller du vil høre navnet deres nevnt, eller du vil passere dem, og du kan ikke hjelpe minner fra å rushing tilbake som en tidevannsbølge av følelser.

# 7 Bolig på hva hvis ikke gjør noe. Når et forhold avsluttes, har det ofte en tendens til at du tenker på hva som skjer.Du lurer på hva du burde ha sagt, hva du burde ha gjort, hva du ikke skulle ha gjort, selv om du vet at det å bo på disse situasjonene bare vil få deg til å føle deg verre.

Til slutt vil du lære at det ikke er noen poeng i boligen hvis du vil fortsette. Du skjønner at etter at du har tillatt deg å sørge, vil du aldri ta tilbake din eksamens tilbakekalling av dine tidligere beslutninger. Det vil aldri gjøre dem "The One" igjen. [Les: Skal du noen gang dømme din eks igjen?]

# 8 Det er ikke umulig å flytte på. Mens du går videre kan det vise seg å være en utfordring, du vet at det er bare et spørsmål om tid, de riktige distrahertene og ren vilje. Hvis breakup er nylig, kan du finne deg selv med et tap for hvordan du vil kunne komme over denne personen som har slått livet ditt rundt.

Men når tiden går forbi, vil du innse at det å komme over den personen du trodde var "The One" er ikke så mye annerledes enn å komme over dine andre exes. Det kan være mye vanskeligere fordi du vil huske hvor bra du var sammen, men med tiden vil du se tilbake og forstå hvorfor det aldri var ment å trene. [Les: Hvordan gå videre og håndtere en oppbrudd med et smil]

# 9 Du vil savne dem, og det er ok. Det vil alltid være noe å savne om din eks, uansett hvor traumatisk forholdet * eller oppbruddet * var. Det er dager når du tenker på dem i forbifarten, og du kan til og med savne de dagene du brukte sammen.

Når det gjelder â € œThe One, kan du til og med finne deg selv å gjøre dem til standarden for dine fremtidige partnere. Men i stedet for å sammenligne alle mulige fremtidige partnere, bruk dine erfaringer med din eks, for å lære hva som skal og skal ikke skje i et godt forhold. Slutten på forholdet ditt med â € œThe Oneâ € Â 锟 斤 拷 t nødt til å negere hver god ting du hadde pådratt. [Les: 10 tegn på ditt tidligere forhold holder deg tilbake fra en bedre fremtid]

# 10 Du kan lære å være glad for din eks. Alle trenger en ny begynnelse, en ny start. Tro det eller ei, alle fortjener et skudd til lykke, selv den du trodde du ville være sammen med resten av livet ditt. De kan ha vært årsaken til hjertesorg og smerte på et tidspunkt, men det betyr ikke at du må bære din sinne og smerte med deg for alltid. Husk at denne personen ga deg noen ganske fantastiske minner, tross alt.

[Les: 15 leksjoner du kan lære av dine egne oppbrudd]

Tittelen til "The One" behøver ikke å bli hos en person for alltid. Noen kan være perfekt for deg nå, men relasjoner kan ende, og du kan gå videre og gi den tittelen til noen som fortjener det mer.

Populært emne