10 ting du gjør for å få ham til å tro at du ikke er interessert

Når du spiller tankespill med en fyr, har du noen gang tenkt at kanskje du gir ham feil ide? At du skyver ham bort, ikke rulle ham inn?

Jeg hørte på et tidspunkt at datingen var som et katt- og musespill. Det var da jeg var tolv år gammel. Folk utvikler seg i henhold til trender som skjer i samfunnet. Denne dagen og alderen vil folk ha ærlighet mer enn kampen om jakten.

Selv når det gjelder å koble opp, er gutta mer takknemlige for kvinner som kjenner oppsettet, i motsetning til de som tror at det kan være en sjanse til et forhold. Hvis du går om det motsatt, vil du se at menn er mer sannsynlig å date deg alvorlig, hvis du legger ideen på bordet før noe annet skjer.

Å se som det ikke fungerte fortid på grunn av menns tendenser for å lyve seg, har kvinner blitt motvillige til å legge kortene sine på bordet før de er sikre på hva som skjer. Fra det jeg observert i dating-bassenget i disse dager, likevel menn likevel jakten. Forskjellen er at de vil vite at det skjer i stedet for å gjette.

Jenter er fortsatt programmert til å sette opp en barriere når de deler noen nye. Det er en god plan, men du må vite når du setter opp for mange vegger. Det er lettere sagt enn gjort, men det finnes måter å gjøre det på.

Du kan vente til en fyr viser sin verdi, uten at det virker som om du er uinteressert. Vær snill mot dem. Graciously godta sine datoer. Ikke lyv for dem bare for å bevise et poeng. Det er ikke noe å snakke om! Du er bare en god person, og det er nok for dem.

Ting kvinner gjør det, skyver gutta bort

Det er en forutbestemt oppfatning at kvinner pleier å spille spill med menn, bare for å se hvor mye de kan ta. Jeg er her for å fortelle deg at det er helt sikkert sant. Ikke klandre oss for det, fordi menn ikke har gitt oss mye av en grunn til å stole på dem. Likevel er det bedre å vite hva som gjør at menn tror at du ikke er interessert, så du kan se selv hvordan det påvirker ditt kjærlighetsliv.

# 1 Venter på en bestemt tid før du ringer tilbake eller teksting. Hvis du tror det gjør at du synes ivrig når du umiddelbart svarer på tekster og samtaler, tenk igjen. Gutter lurer ikke engang på hvorfor det tok deg en mikrosekund å svare. De er mer opptatt av om du skriver dem hundre ganger om dagen eller ikke i det hele tatt.

# 2 Ikke setter pris på deres innsats. De fleste gutta går ut når de først begynner å se en jente. Hvis du synes kjedelig eller uinteressert på en date, vil de tro at du ikke er imponert over det. Jeg vet at noen av dere liker å handle slik, bare slik at de ikke vil se at du er helt fengslet. Men slutte å holde tilbake. Hvis du liker restauranten, vis den. Hvis du elsker blomster, si takk. Bare vær takknemlig. [Les: 11 måter å vite om du daterer en ekte gentleman]

# 3 Ikke komplimentere dem. Det er ikke nødvendig å komplimentere noen når du møter dem først, men noen ganger antar folk at de ikke er gode nok for deg, fordi du ikke har nevnt noe godt om dem. De forteller deg vanligvis ting som de tror vil imponere deg, men å handle unimpressed bare gjør dem til å tro at ingenting de gjør vil tilfredsstille deg.

# 4 Å være selvsentrert. Hvis du fortsetter å snakke om deg selv eller vise åpenbare tegn på egoisme, vil en fyr tro at du er mer opptatt av ditt velvære enn din dato. De kan bestemme at det ikke er verdt å smake på noen som ikke vil like andre enn seg selv.

# 5 Ikke ta hensyn til dem. Ignorerer en fyr slutter aldri bra. De er veldig stolte og vil aldri innrømme å være trengende. Når de ser at du ikke betaler oppmerksomhet, bare for å få det til å virke som om du er på forhånd, finner de andre kvinner som vil sette pris på deres tilstedeværelse.

# 6 Avvise datoer bare for å få folk til å tro at du er opptatt. Vi pleide å tro at det får oss til å føle at vi holder strømposisjonen når vi kontrollerer når datoene våre skje. Da jeg spurte mange gutter om dette, sa de at de fleste menn straks antar at du avviser dem, og ikke datoen, når du avslår en dato. Etter tre avslag vil nesten alle bestemme at du ikke er verdt det lenger.

# 7 Ett-ordet svar. Denne passive aggressive tilnærmingen virker bare, og noen ganger gjør det ikke, med folk som er i engasjerte relasjoner. Gutter som har kjærester vet bedre. Enkle gutter som ikke har noe å tape? De vil ikke engang plage å følge opp på det, fordi de bare kan snakke med en annen jente som er interessert i å ha en samtale. [Les: 11 ærlige grunner til at han ikke har ringt deg tilbake]

# 8 Alltid forlater samtalen for å si hei til andre mennesker. Ja, du er populær. Ja, du har mange venner. Men datoen din vil ikke se det på den måten. De vil bare tro at du er mer interessert i menneskene rundt deg enn du er i ham.

# 9 Fortell dem at du vil se hvordan ting går først. Jeg vet at dette høres legert, men gutta som faktisk ber deg om å gå ut med jevne mellomrom, vil sannsynligvis ha mer enn bare sex. Hvis du antyder at du ikke ønsker å se hverandre utelukkende bare for å holde ham på avstand, vil noen andre slappe av og ta ham fordi han er teknisk fri til å gjøre hva han vil.[Les: 10 måter å lese blandede signaler på og gjøre det til kjærlighet]

# 10 Kommer hjem tidlig. Hvis du ikke har en nødsituasjon, men du fortsatt velger å forlate en dato før den skal avsluttes - etter dessert eller kaffe - vil en fyr straks anta at datoen ikke gikk bra. Du kan prøve å sette opp en kontroll over situasjonen, men det er ikke bra å drepe en god stemning i løpet av en date.

Hvis du virkelig liker en fyr, er det andre måter å sørge for at deres intensjoner er beundringsverdige. Du kan være ærlig med dem, og fortell dem at du leter etter noe seriøst. Når de vet det, trenger du ikke å bekymre deg for at du ser mindre ivrig foran dem. [Les: 10 gutter, du burde slutte å danse hvis du vil ha ekte kjærlighet]

Tingene nevnt ovenfor er ikke engang det som motiverer menn til å forfølge deg. De sier at de liker jakten, men sannheten er at kvinnen de daterer er uavhengig og sikker på seg selv.

De vil se deg som du ser deg selv. Hvis du er usikker, vil de plukke opp på det. Hvis du er trygg på deg selv, vil de se det klart og sette pris på deg for den vakre personen du er.

Stopp med å spille spill fordi den eneste som mister er deg. Ikke bare være ærlig med menn. Vær ærlig med deg selv. Se på alt du har oppnådd, så vel som de tingene du trenger å jobbe med. Vær den beste kvinnen du kan være, så du trenger ikke å bekymre deg for hvordan menn ser deg.

Prøv å unngå å gjøre disse tingene til gutta som du virkelig liker. Du vil se forskjellen i måten de behandler deg, og det kommer ikke til å være fordi du manipulerte dem til å gjøre det. Husk at hvis en fyr virkelig liker deg, vil de ikke bryr seg om du er coy eller ikke - de vil bare vite at du liker dem tilbake.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar