12 ting du gjør online som gjør at du ser patetisk ut

I en alder av oversharing finner vi ofte oss forutse bedre dømmekraft og legge ut unødvendige og til og med intime detaljer i våre liv.

Ytringsfrihet blir opplevd sterkt av mennesker fra alle samfunnslag i disse dager, bortsett fra de som landene er ekstremt regulert og overvåket, selvfølgelig. Denne friheten som vi alle opplever, har blitt overnyttet og misbrukt av noen som insisterende posterer ting som er bedre holdt privat.

Jo, det er absolutt ingenting galt med å legge ut bilder av deg, men bilder av deg som gråter, er ikke det litt for desperat og patetisk? Det er alltid en fin linje med det som er akseptabelt og hva er for mye, med det som er moderat og med det som er patetisk.

Hva posterer folk på nettet som gjør at de ser desperate ut

Her er noen eksempler på hvordan du kan skamme deg selv online.

# 1 Verden har nok problemer med kriger, masseødeleggelsesvåpen, presidenter som ønsker å være erobrere, virusutbrudd og ubrukelige dødsfall. Verden har ikke tid til woes. Visst, du har rett til å legge inn alt du vil, og å bruke World Wide Web for å lufte dine følelser, men hva er vennene dine for?

Annonsering på ditt sosiale medier nettverk hvor trist eller deprimert eller alene du er på daglig basis kan virke for mye. Å kunngjøre ensomheten og alle de dårlige tingene som skjedde med deg, vil ikke kurere noe.

Gå til familie. Gå og snakk med vennene dine. Du vet ikke hvor mange mennesker i verden som lider mer enn du er, det er mer alvorlige problemer som sult, et spredende virus, er hjemløse og foreldreløse, å være i gjeld, ha kreft, for å nevne noen, bør du telle dine velsignelser i stedet.

# 2 Den vinkelen av deg med øynene dine røde fra gråt og med tårer som strekker deg ned, er egentlig ikke en smigrende vinkel. Kanskje hvis du tar bildet ovenfra, vil det få deg til å se mer behagelig og lett på øynene? For å gjøre saken verre, det utropet du postet på nettet kom med et bilde av deg som gråt ditt hjerte ut et par minutter senere.

Den elektroniske verden vil ikke se deg på ditt verste. Og det er heller ikke noe annet folk, dine venner og familie, eller potensielle arbeidsgivere eller skoleansatte ønsker å se. Hold disse til deg selv. Det gjør bare at du ser ut til at du ser etter at folk har synd på deg. [Les: Hvordan kraften i ord kan gjøre eller ødelegge forholdene dine]

# 3 Du er singel. Du vil ha en partner. Du vil vise verden hvor flott du er på måter som er litt for mye. Du legger på sminke eller groom deg selv og til og med fikse håret ditt og vert ditt eget fotografering. Hvorfor gjør du dette? Det er ikke som om du går ut på en middag eller går på fest. Du legger bare på de glamorøse klærne for onlineverdenen å se. Og hvor mange bilder av overdrevet glammet opp ansiktet du postet på nettet? Tjue. Tyve bilder av ansiktet ditt.

Du hevder å bli kjedelig og bevise det med bildeteksten "Fordi jeg kjeder meg." Men for å være ærlig, vet alle at du prøver å få folk til å si hvor vakker du ser, og du prøver å imponere på den andre single folk i ditt sosiale nettverk, i håp om at de ville begynne å dele deg. Noen kan ta agn, men andre er mer sannsynlig å tro at du bare fisker etter komplimenter.

# 4 Du hadde pølser og egg til frokost, japansk mat til lunsj og førsteklasses biff til middag. Oh, og du hadde kaffe i mellom den japanske lunsj og biffmiddagen. Og dette var bare for i dag, som er en onsdag. Vi kan også recitere fra våre minner din frokost, lunsj, snack, middag og midnatt snack fra torsdag i forrige uke til tirsdag.

Stopp oppsummering hva du hadde satt i magen fra det øyeblikket du våknet til før du gikk i dvale. Selv om du har en matblogg, er vi sikre på at dine følgere ikke er interessert i hva du spiser hver eneste gang, de er mer interessert i kvaliteten på maten, fordelene med å spise denne matvaren eller vurdere restauranter. Det er en grense for alt.

# 5 For en time siden postet du et bilde av deg med en plante inne i huset ditt. For fem og fem minutter siden sendte du et bilde av deg med fjernsynet ditt. For tretti minutter siden postet du et bilde av deg som ligger på sengen din. For femten minutter siden sendte du et bilde av deg med noen statuer av Buddha inne i huset ditt.

Ja, du kan lage en bildedagbok, men en bildedagbok skal i det minste gi mening. Gi du publikum en liste over elementene som finnes i huset ditt? Dette er et klassisk eksempel på noen som nettopp ville legge inn noe på nettet for å legge ut på nettet. Å gjøre dette gjør at du ser ut som om du ikke har noe bedre å gjøre enn å stille og legge inn. [Les: 16 oppmerksomhet hvore tegn til å passe på]

# 6 penger. Massevis av det. Seriøst, vil du bli ranet? Hvis du har mye penger, trenger du ikke å vise den elektroniske verdenen du har den. Folk vil vite at du har penger med måten du bærer deg selv, stedene du ofte besøker, hvor du har vært i verden, hvilke dyre ting du eier. Vær ærlig, hvor god er det å skryte av hvor mye penger du har?

# 7 Din ex-partner har gått på, men du har ikke det. Du fortsetter å legge inn bilder av dere to sammen, husk og feire datoer som var signifikante for forholdet ditt, og til og med ringe dem etter deres kjæledyrnavn når du skriver meldinger til dem. Dette viser bare til verden at du ikke er over din eks. Og selv om det er sant at du ikke er over din eks, burde du ikke bruke tid på å prøve å komme over dem enn å gjenoppleve øyeblikkene du en gang delte?

# 8 Vi alle hater løgnere. Og ingen setter pris på noen form for løgn på nettet. Det kan være så enkelt som å se et bilde av mye kostbar alkohol, og du lagrer dette bildet og legger det som ditt eget. Ærligheten med å ha internett er å få tilgang til så mange bilder, med de fleste av dem mangler vannmerker eller noen form for bevis på eierskap.

Du har vært døende hele dagen siden du ikke har delt noe på nettet og for å få det til å virke som om du har en flott tid, legger du bilder av livet du bor i ditt hode med bilder fra andre mennesker .

# 9 Trodde jeg var gravid. Resultatene kom tilbake, hallelujah, jeg er gratis! Jeg opplever for mye blodstrøm for menstruasjonsperioden. Kjæresten mins vagina var så våt i går kveld. TMI: For mye informasjon.

# 10 Noen mennesker var bare født for å tømme og tette og kjempe. Du ser et bilde av en stygg hund, og du kommenterte hvor stygg denne hunden er. Uttrykker din mening? Sikker. Du så på en video av amatørartister som gjorde en skolefilm på narkotika, og du legger inn en kommentar. "Gå til skuespillerskole først." En venn legger inn et bilde av hennes nyeste gadget, og alt du kan si er at din er bedre . Åh, se på alle disse meninger!

Hvis det var konstruktiv kritikk, ville det vært fint. Men hvis alt du gjør på nettet, legges negative kommentarer, så er du bare å bringe folk ned. Det vil da få dem til å lure på hvorfor, hvis du har et mye bedre liv enn dem, tilbringer du hele tiden tiden på andre mennesker?

# 11 Eller du kan være på den motsatte enden av det. Du så den kommentaren at amatørfilmaktørene må gå til skuespillere, og du svarer, ut fra ingensteds. "Kan du selv handle halvparten så mye som mulig? Du er en idiot!  € œ

Og før du vet det, er det ordet sparring 101. Berolig deg selv, tastaturkrigeren! Tingen med internett er at folk kan legge ut hva de vil, og alle er fri til å ha en mening om det. Men tingen med å komme inn i en online kamp er at ingen egentlig vinner. Du er bare et par kjedelige individer, og skriver bort vred, og du bidrar ikke noe positivt til samtalen. [Les: 10 enkle måter å håndtere vanskelige mennesker]

# 12 Det er ikke noe mer patetisk enn å sende private brev, private chatmeldinger eller chat-samtaler mellom deg og andre mennesker uten deres samtykke. Det er enda verre når disse meldingene inneholder løfter om kjærlighet eller løfte om lykke. Hvis noen elsker deg, så flott! Men personen som skrev disse tingene for deg, vil ikke være for glad med å se sine private meldinger spredt over hele Internett. Ikke hver loverklæring må utsettes for det offentlige øye!

[Les: 10 giftige venner du ikke trenger i livet ditt]

Internett-fellesskapet kan jobbe med deg eller mot deg. Du må bare tenke to ganger, eller tre ganger, om de tingene du legger ut der for hele verden å se. Posting på nettet kan være din rett, men alle har også rett til å se deg som noen som bare er desperat på jakt etter oppmerksomhet.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar