8 ting du kan fortelle om en jente ved å se på moren hennes

Kjæresten din vil bli akkurat som hennes mor. Er det en skummelt tanke? Her er alt du kan fortelle om en jente basert på hennes mor.

Husk den gamle boken Freaky Friday, hvor en rivaling mor og datter bytter kropper og lærer at de er mer like de trodde en gang? Vel, viser seg at denne høgne historien kan være mer realistisk enn du trodde, eller håpet!

Du har sikkert hørt det gamle ordtaket, hvis du vil vite hva en jente vil se ut når hun blir eldre, ta en titt på moren hennes? Oscar Wilde ble sitert i en av hans bøker som sa: "Alle kvinner blir som deres mødre. Det er deres tragedie. Ingen mann gjør det, og det er hans

Klart gammel Oscar viste ingen kjærlighet for kvinners mødre og personlighetstrekkene deres døtre kan arve, men er den gamle konenes fortelling selv sant? Vil kvinner virkelig bli karbonkopier av deres livsgivere når de blir eldre?

8 ting en jente kan arve fra sin mor

Over hele verden prøver kvinner overalt desperat ikke å vokse opp til å være som deres mødre, og deres kjærester håper det samme. Men sannheten er at kjæresten din blir til moren sin, kan ikke være så ille som det er sprakk å være.

# 1 Hennes morsende vaner

Ifølge en undersøkelse gjort av nettstedet Dotty Bingo, rapporterte kvinnelige deltakere å føle seg mer som deres mødre etter å ha blitt mor selv. Dette kan være gode nyheter for de som elsket barndommen deres. Men for de som lovte å aldri oppdra barn som mamma gjorde: La marerittet begynne! [Les: 10 tegn på at du blir kvitt kjæresten din]

# 2 Hennes fangstfraser

Har moren en favoritt fangst-setning eller slagord når hun blir frustrert eller spent? Bruker hun svært spesifikke begreper som â € œSpunâ € når man henviser til en gal person, eller â € œDet er hva det erâ € når livet gir henne et â € œmake lemonadeâ € øyeblikk? Hvis ja, forvent at disse irriterende quirks skal sendes rett sammen til kjæresten din.

# 3 Hun ser â € "aldring og alt

Med effekten av dårlig mat eller dårlige vaner som røyking eller overdreven drikking presset til side, foreslår vitenskapen at mødre kan formidle ulike fysiske egenskaper til sine døtre. Ifølge University Medical Center i California forskere, hvis hun allerede begynner å se ut som kjære gamle mamma, så vil disse fysiske likhetene * som rynker og hud sagging "bli mest synlig etter at hun treffer henne 30â € ™ s. Så ja, hvis kjæresten din allerede ser ut som hennes mor, kan du være i en doppelganger-situasjon i sin aldrende fremtid!

# 4 Hennes syn

Vi arver mye fra våre foreldre, og dessverre er dårlig visjon på listen. Hvis hennes mor har briller, er odds på et tidspunkt i jentas liv, hun skal også trenge dem. Men hei, jentene ser helt søte i briller, har jeg rett?

# 5 Hennes kropp

Mens mye avhenger av personlig pleie, kosthold og trening, er det anslått at genetikk utgjør minst 80% av hva en jente kropp skal se ut. Så hvis hennes mamma fortsatt rocker et varmt tilbud og perky titties i 60-årene, kan du takke de heldige stjernene som jenta din sannsynligvis vil også! På den annen side, mer skremmende hånd, hvis hennes mor er litt roter enn din smak, kan du være i for en mindre enn spennende realisering. Men som sagt, koster og koster vaner definitivt noe for noe.

# 6 Hennes sexdrev

Det er riktig! Er hennes mor gal i sekken? Forhåpentligvis vet du ikke at det er smertefullt skjærende informasjon, men hvis du gjør det, kan du kanskje lære noe om jentens sexdrift ... og du kan nå også trenge! * Studier fra det hebraiske universitetet i Jerusalem indikerer at det er sterke bevis på at du arver din kjørebrød fra foreldrene dine. Så er det mor, eller har hun vill sex? Best å finne ut nå for å evaluere din seksuelle fremtid med jenta din! [Les: 13 utrolige sexhemmeligheter du trenger å vite]

# 7 Hennes allergier

Ifølge WedMD er det en 50% sjanse for at du genetisk vil arve din mors allergier. Hvis * begge * av foreldrene har allergi? UH oh! Det betyr at hennes sjanser for å ha allergier da deres barn bare hoppet til 75%. Takk, mamma!

#8 Hennes vanlige vaner

For bedre eller verre er våre foreldre de første eksemplene vi ser på hva et par skal være, og hvordan samarbeidspartnere skal behandle hverandre. Derfor kan en annen arv din jente ende opp med fra kjære, gamle mamma, er hvordan hun ender med å behandle deg.

Har moren dyttet på farens hånd og fot, eller var hun en sterk feministisk tilstedeværelse i hjemmet? Odds er, du kan finne deg selv å bli behandlet på samme måte av din kvinne, eller hun kan stampe foten i kvinnens navn overalt.

[Les: 15 typer dårlige kjærester som vil gjøre livet ditt helvete]

Til slutt kan du virkelig ikke lage et teppeoppdrag om hvilken måte en kvinne vil vise seg ut. Blir hun en karbonkopi av moren, vil hun svinge til venstre og bli til sin far, eller vil hun kartlegge en rute for seg selv? Bare tiden vil vise!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar