Ting kvinner vil at menn skal vite

Innholdsfortegnelse:

Ting kvinner vil at menn skal vite
Ting kvinner vil at menn skal vite

Video: Ting kvinner vil at menn skal vite

Video: Ting kvinner vil at menn skal vite
Video: Staysman & Lazz - En godt stekt pizza 2023, September
Anonim

De fleste menn har alltid vært forvirret om kvinner og deres veier. De ser kvinner som mystiske skapninger som jobber på, mystiske måter! For å sette opp posten rett, har kvinner nå et par ting å si til alle menn.

Menn har alltid funnet det veldig vanskelig å forstå kvinner. På en gang forekommer alt helt fint, men i det nærmeste er det en elskende tiff, og mannen vil fortsatt lure på hva som skjedde. Men samlet sett er en mann og en kvinne ikke veldig annerledes. Den virkelige sannheten er at kvinner ikke er nesten like trengende, klamrende eller mystiske som menn tenker. Og det er også noen andre ting som kvinner vil at menn skal vite.

Ikke si at du ringer når du ikke kan

For det første er det greit hvis du ikke kan gjøre det til lunsj med oss en gang i mellom. De fleste kvinner vil helst bli skuffet som løy til. Seriøst, hva er behovet for å fortelle en kvinne at du skal ringe henne når du er i virkeligheten, ville du ikke gjøre det.

Tror du virkelig at vi vil føle deg bra når du sier at du ringer og holder oss vente på timer på slutten?

Hvis du føler deg vanskelig om å avslutte en samtale eller si noe fint etter en date, si noe annet, med mindre du virkelig skal ringe til oss.

Hvite kvinner ligger også, men de gjør det for å høres fint og være høflig samtidig. Hvordan vil du ha det hvis vi fortalte deg at vi ikke ønsker å gå ut med deg fordi du er en slob, en rykk og se stygg ?!

Men vi bruker definitivt bedre samtale lukkere enn menn. Så trikset, herrer, er å komme ut grasiøst. Neste gang du slår opp en dato, bare si at du hadde det bra, og vil gjerne gjøre med dette igjen en gang. Og en annen ting, hvis du har blitt fortalt at tre dager er en god ventetid for å ringe tilbake, vel, det gjør oss ikke som deg bedre!

Påminn oss om at du eksisterer

Vi forstår at dagen din kan være veldig opptatt, hva med alt arbeidet, bassengklubben og det morsomme med guttene. Men for Guds skyld, gi oss beskjed om at du eksisterer. Hvis du slog på jobb i en uke og ikke kan gi kvinnen din oppmerksomheten du vil gi henne, så tilbringe et øyeblikk for å ringe og minne henne om at du i det minste har tatt noen få minutter av timeplanen din for å gi henne en tanke.

Vi trenger ikke hele tiden i verden for å snakke med deg. Alt vi trenger er et ord fra deg, for å holde den varme følelsen i gang. Det er gjennomtenkt, og enhver kvinne vil sette pris på det faktum at hennes fyr ringte til og med når han har vært så opptatt. Og det verste folk gjør, svarer ikke på anrop! Voks opp, det som får deg til å tro at vi vil føle deg bedre hvis du skal ignorere oss. Så neste gang, tilbringe et minutt for å ringe oss, og vi vil sette pris på bevegelsen, og det kan til og med gi deg noe spesielt på neste dato.

Klikk her for å fortsette å lese: Ting du bør forstå om kvinner

Anbefalt: