Interessante ting å snakke om med kjæresten din

Innholdsfortegnelse:

Interessante ting å snakke om med kjæresten din
Interessante ting å snakke om med kjæresten din
Anonim

Vil du bygge en bedre romantikk og komme nærmere kjæresten din? Bruk disse interessante tingene å snakke om med kjæresten din til å gjøre nettopp det.

En av tingene du trenger å vite om glade relasjoner er at det alltid må gå videre.

Begge partnerne må legge til nye ting i et forhold for å holde det spennende og morsomt.

Det er mange måter å hjelpe et forhold til å vokse, men ingenting slår kommunikasjon, spesielt i et nytt forhold.

Og perfekt kommunikasjon starter alltid med gode samtaler.

[Les: Perfekte ting å snakke om i ulike stadier av et forhold]

Hvis du vet de riktige tingene du vil snakke om med kjæresten din, vil forholdet ditt blomstre inn i en bedre romantikk, og kjæresten din vil bli forelsket i deg også.

Ting å snakke om med kjæresten din

Er du tom for samtaler å ha med søtere halvdelen?

Det kan være ganger når du føler at du ikke har noe mer å si til hverandre, spesielt når dere begge snakker i timevis hver dag.

Men hvis du vil si noe interessant, og få henne til å føle seg mer knyttet til deg, så er det du trenger å huske på.

[Les: 15 ting å skrive en jente for å få henne til å ønske deg mer]

13 interessante samtaler å ha med kjæresten din

Bruk disse 13 tingene til å snakke om med kjæresten din, og du vil få henne til å føle deg nærmere og øke intimiteten også.

# 1 Snakk om din fremtid. Snakk om livet ditt, de tingene du vil gjøre, dine fremtidige mål og ambisjoner og andre ting langs den linjen. Jenter er alltid som en fyr som ser sin fremtid og arbeider mot det. Du kan være spontan, morsom og leve for øyeblikket, men så lenge du har et fokusert liv, blir hun forvirret av din vilje og vil like deg mer.

Det er en evolusjon ting. Menn har et underbevisst behov for å beskytte og jakte, og kvinner må føle seg trygge og beskytte de unge. Det er hva evolusjonen har lært oss å gjøre, og selv om rollene har endret seg gjennom årene, har de tingene som tiltrekker seg jenter til en fyr, ikke endret seg ennå. [Les: 10 største dating slår off for en jente]

# 2 Snakk om hennes interesser, hennes venner og hennes familie. Spør henne om vennene hennes, hennes familie og deres liv, og ha lange samtaler om hennes interesser og de tingene hun liker å gjøre når hun har tid på hendene. Å snakke om kjærestenes interesser vil hjelpe henne til å se at du er opptatt av å vite alt om henne og hennes liv.

Og utover det, hvis dere begge deler felles hobbyer, vil dere begge kunne binde seg bedre med hverandre. Og hvis du møter venner eller familie en gang, vil du vite alt om dem som vil hjelpe deg med å gjøre alle de riktige samtalene med dem og sjarme dem i den aller første samtalen! [Les: Ting å si til en jente du liker mens du snakker med henne]

# 3 Snakk om hennes syn på livet. Alle av oss har våre egne individuelle syn på livet. Men likevel, vi deler dem ikke med alle i verden. Ved å finne ut mer om hennes syn på livet, vil du forstå henne bedre og vite mer om hva hun vil gjøre i fremtiden og hva hennes virkelige mål i livet er.

# 4 Sladder. Daglig sladder er noe som alltid er interessant, og hun vil kunne snakke lenge om ting som skjer i sitt eget liv. Spør henne om hennes arbeid og hennes kolleger og alt annet som skjer i løpet av arbeidstiden.

Å snakke om filmer og viser på fjernsynet, kan også være bra sladder. Hvis dere begge liker de samme filmene eller forestillingene, vil dere begge ha mange meninger og ting å snakke om i timevis. [Les: 6 frie teksting spill å ha det gøy hele natten]

# 5 Snakk om hemmelighetene dine. Alle elsker en god hemmelighet. Har du noen få hemmeligheter som du ikke generelt forteller alle du møter? Del så hemmeligheten med henne. Det vil smigre henne og få henne til å se at du stoler på henne nok til å dele dine dype hemmeligheter med henne.

Og før du vet det, begynner hun å dele hemmelighetene med deg, og bli mye mer intim med deg.

# 6 Barndommen din og din fortid. Barndomsminner er alltid morsomme å snakke om og å lytte, spesielt hvis det innebærer en pinlig eller morsom hendelse. Snakk om din første forelskelse, din flotte lærer, første gang du ble full eller den gangen du gjorde noe dumt. Kjæresten din vil definitivt ha en god latter og nyte å bruke tid med deg.

# 7 Ferie og datoideer. Å snakke om datoer og helligdager er alltid en morsom tid i et forhold. De fleste av oss tilbringer hele året med å drømme om den årlige ferien, eller tilbringe en hel uke med planlegging av neste romantiske dato. Så hvorfor ikke dele ideene dine med henne?

Hun vil elske å snakke om datidéer som interesserer henne, spesielt når det kommer til nye filmer, restauranter og morsomme ting å gjøre sammen, enten det planlegger ferie sammen eller kommer opp med ideer for å tilbringe hele lørdagen sammen.

# 8 Komplimenter og romantikk. Komplimenter kjæresten din om kjole eller noe spesielt hun gjorde for deg. Hver jente føler seg verdsatt og elsket når hun hører et ekte kompliment fra fyren hun liker. Snakk med henne om hvor vakkert hun så på den siste datoen, eller hvor søt hennes stemme høres ut over telefonen. [Les: Hvordan kompliment en jente og få henne til å rødme]

Gode komplimenter fører alltid til bedre romantikk og mer romantiske samtaler. Husk alltid å få kjæresten din til å føle seg elsket og verdsatt, og la henne få vite hvor spesiell hun er og hvor viktig hun er i livet ditt. [Les: 50 virkelig søte ting å si til kjæresten din]

# 9 Hennes lidenskaper. Snakk om hverdagslige ting som interesserer henne, det handler om shopping, matlaging, hagearbeid, blogging eller noe annet. Kjæresten din vil føle deg fantastisk å se at du er veldig interessert i å snakke om ting som er nær hjertet hennes. Men husk alltid å være virkelig interessert i hennes lidenskaper, eller du vil bare ende opp med å skade hennes følelser.

# 10 Naughty samtaler. En stor del av relasjoner er seksuell kjemi og uhyggelig samtaler. Snakk snill mot henne eller spør henne noen frie spørsmål mens du snakker om hverandre eller snakker sent om natten. Hun kan rødme eller handle coy, men hun ville definitivt elske den seksuelle spenningen du bygger i samtalen. [Les: 20 skitne spørsmål å spørre en jente og få henne våt]

# 11 Rundt om i verden. Vær oppmerksom på verden rundt deg, enten ved å se på nyhetene eller lese avisene, og snakk med kjæresten din om ting som virker interessante. Du vil alltid ha nye ting å snakke om hver dag, og på samme tid kan du også diskutere mange morsomme ting som vil hjelpe dere begge til å forstå verden rundt hverandre bedre. Men husk å holde det lett og enkelt, og unngå alt som blir oppvarmet som politikk eller religion. [Les: Hvordan ha perfekte samtaler med kjæresten din når du er på en dato]

# 12 Ditt liv for dagen. Vanligvis er det jentene som snakker mer om sin egen dag mens gutta bare hører på. Gutter går vanligvis ikke inn i detaljer med mindre de er veldig komfortable med kjæresten sin eller har noe å snakke om.

Men stol på meg, jo mer går du inn i de små detaljene om hva du var opp til den dagen, jo flere alternativer må du bygge nye samtaler og høre hennes synspunkter om det. [Les: 13 irriterende kjæreste tegn og hvordan du kan unngå det]

# 13 Snakk om frykten din. Jenter elsker en fyr som kan åpne opp og snakke om sin frykt. Ved å snakke om livets drømmer og frykt, vil du få kjæresten din til å føle deg nærmere fordi du avslører din sårbare side for henne.

Hvis noe plager deg eller noe har opprørt deg, være det din venn eller noe på jobb, snakk om det med kjæresten din. Hun vil definitivt være interessert i det og vil gjerne hjelpe deg også.

[Les: 10 egenskaper av en god kjæreste som virkelig betyr noe for jenter]

Så neste gang du har en samtale med kjæresten din eller løper ut av ting å snakke om med kjæresten din, bare bruk disse 13 tipsene. Det gir deg mange ideer å snakke om, og bringe dere begge mye nærmere hver ny samtale!

Populært emne