Perfekte ting å snakke om med kjæresten din

Vet ikke hva jeg skal si når du bruker tid med ham? Bruk disse perfekte tingene til å snakke om med kjæresten din når du ikke har noe å si.

Samtaler kan være en vanskelig oppgave, i hvert fall i nye relasjoner.

Begge dere kan være glade for å snakke med hverandre, men kan holde tilbake dine tanker fordi du ikke vet hva du skal snakke om.

På den annen side kan selv erfarne relasjoner gå gjennom denne prøvelsen nå og da når du føler at dere begge har utmattet alle ting som er interessante å snakke om.

Hvis du leter etter ting å snakke om i eldre relasjoner, bruk tegnene som er nevnt i ting å snakke om i et perfekt forhold.

Men hvis du er i et nytt forhold med kjæresten din, og ønsker å frykte ham med samtalevirksomhetene dine og hjelpe ham med å åpne opp for deg, se ikke lenger enn dette.

Ting å snakke om med kjæresten din

Hvis du har det vanskelig å komme opp med ting å snakke om med kjæresten din, personlig eller over telefonen, lær å slappe av.

Du er ikke alene.

Du kan ha mange ting å snakke om med din nye mann, men siden dere begge ikke kjenner hverandre for godt ennå, kan dere være forvirret over de riktige tingene å snakke om.

Men nesten alltid er det noen ting som knytter alle gutta sammen. Bare hold dem i tankene og samtalene med den nye mannen din vil være mye enklere enn du kan forestille deg. [Les: Hvordan bli forelsket som om du er i en eventyr]

10 samtale tips å bruke med kjæresten din

For det første er det noe du trenger å huske. Stillhet er ikke en dårlig ting. Ikke føl deg klosset eller shuffle tærne når dere begge ikke snakker. Bare ta noen rolige, dype pust og slapp av.

Til tider kan stillhet være en perfekt ting for å hjelpe dere begge til å bli mer forelsket i hverandre. Tross alt er stillhet i en samtale det beste tegn for å vise at dere begge føler meg veldig komfortabel med hverandre og ikke trenger en konstant sperring av ord for å føle seg trygge i hverandres selskap.

I utgangspunktet kan det være vanskelig å unngå å føle seg ubehagelig når det er stillhet på grunn av den konstante iver for å bevise at du er flott selskap. Den klosset kunne også bli forsterket på grunn av den seksuelle spenningen. Men over tid vil du lære å føle seg avslappet rundt hverandre. [Les: 16 tips for å få kjæresten din til å ønske deg mer enn noensinne]

Men for det første, bruk disse tipsene som er gitt nedenfor mens du spiser tid med kjæresten din. Ved å bruke disse 10 tipsene, kan du få bedre samtaler med kjæresten din, bli bedre med ham og få ham til å innse hvor smart du er, alt på en gang.

# 1 Spørsmål for å bli kjent med ham. Til tider, som corny som en liste over spørsmål kan høres, kan de være din perfekte løsning på en tørr stave av samtaler. Selv om dere begge har sendt hverandre svarene, kan dere huske noen av hans sjokkerende eller morsomme svar og snakke om det når dere begge møter hverandre. Det vil avsløre mange detaljer og bringe dere begge veldig nært i bare en samtale. [Les: 60 bli kjent med spørsmål til en ny romantikk]

# 2 Aktuelt. Tilfeldige biter av sladder og nyheter er alltid gode ting å snakke om. Har du sett nyhetene i det siste? Eller kanskje noen kjendis smuss som dere begge er interessert i? Det er alltid noe interessant å snakke om når det gjelder ting som skjer rundt om i verden.

Å snakke om aktuelle nyheter som interesserer deg, kan hjelpe dere begge til å bli kjent med hverandres liker og misliker bedre. Og samtidig kan det føre til intellektuelle debatter eller uttrykk som kan gjøre kjæresten din klar over hvor smart du er. [Les: Skal en jente noensinne dumpe det for å imponere en fyr?]

# 3 Be om råd. Gutter elsker bare å gi råd til folk. De tror alltid at de har svar på alt. Hvis du vil binde seg bedre med din nye kjæreste, spør han om hjelp, enten det gjelder arbeidsliv eller et problem som er mer personlig. Han vil sette pris på deg mye mer fordi han vil føle seg mer pålitelig og bedre om seg selv.

# 4 Snakk om dagen hans. I begynnelsen av et nytt forhold er alt nytt og fascinerende fordi dere begge prøver å vite mer om hverandres liv. Den beste måten å bli bedre kjent med, er å snakke om dagen, hver dag. Når dere begge vet om hverandres liv, vil dere føle meg mer koblet til hverandre. Og en samtale vil som regel føre til mange andre samtaler.

# 5 Hans lidenskap og hobbyer. Har kjæresten din noen hobbyer eller lidenskaper som han liker å forfølge når han har tid til å spare? Finn ut om dem og synes virkelig interessert i å vite mer om det. Når kjæresten din ser at du er interessert i hans lidenskaper, vil han være mer spent på å tilbringe tid med deg og snakke med deg. [Les: 8 ting å si til en fyr for å gjøre ham som deg]

# 6 Hans ambisjoner. Hva er hans drømmer og hva vil han gjøre i livet? Gutter elsker å snakke om sine drømmer. Spør ham om drømmene hans, og gi dine forslag og poeng på hvordan han kan oppnå det.

Hvis dere begge knytter seg bedre til disse samtalene, og han føler at du tilbyr mange verdifulle forslag, vil han begynne å stole mer på deg og se opp til deg for råd og hjelp i sitt eget liv.

# 7 Stygge ting. Dette er noe som alle gutta nyter, og kjæresten din vil elske en stygg samtale også. Du trenger ikke å bli for rasende og dristig i løpet av din første uhyggelige samtale hvis du ikke vil. Men når du føler at tiden er hensiktsmessig, spør han noen stygge spørsmål om hans fantasier eller hva han tenker på deg seksuelt. Det vil slå deg begge på, selv om du bare snakker om hverandre og lærer mer om hverandre. [Les: 20 sexy spørsmål å spørre en fyr og få ham kåt]

# 8 Hans venner. Gutter har nesten alltid et godt band med sine venner. Spør ham om vennene sine og finn om mer om dem alle. Han vil glede seg over å dele sine morsomme historier med deg, og samtidig kan du få vite mer om alle hans venner.

Og neste gang du møter hans venner, husk historiene og snakk om det. Hans venner vil glede seg over din bedrift, og kjæresten din vil stråle med stolthet for å ha tatt en så fin fangst som deg.

# 9 Spill og biler. Nå kan dette være en av disse klichéene, men de fleste gutta er lidenskapelige om spill eller noen form for transport. Er kjæresten din en fan av alle spill? Elsker han å bruke tid til å spille spill hjemme? Finn ut mer om hans interesser når det gjelder spill og biler, og hvis du finner noe til felles, vil dere begge ha mange fellesinteresser for å snakke om og knytte over.

# 10 Ditt perspektiv. Bruk disse samme spørsmålene og legg til dine egne perspektiver for dem. Mens du spør kjæresten din flere spørsmål om ham, fortell ham mer om deg selv også. I et nytt forhold er det svært viktig for begge parter å teste deres kompatibilitet så tidlig som mulig. [Les: 13 klamrende kjæreste tegn og måter du kan unngå det]

Ved å legge til pekere og synspunkter på spørsmålene du spør, vil det gi deg mye mer å snakke om og hjelpe ham med å bli bedre kjent med deg og dine intellektuelle evner. Tross alt, flotte utseende kan hakke deg en mann. Men du trenger mer enn bare ser ut til å få en mann til å falle forelsket i deg.

[Les: Hvordan menn blir forelsket og stadier av kjærlighet til menn]

Det er mange ting å snakke om med kjæresten din, men disse 10 samtaletipsene skal hjelpe deg med å gå av på høyre fot, samtidig som du får et uimotståelig inntrykk på samme tid!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar