13 ting å snakke om med en fyr for å holde ham interessert

Å holde mannen interessert kan ikke være den enkleste oppgaven. Her er alle de saftige tingene du kan snakke om å holde oppmerksomheten på deg og deg.

Menn kjeder seg veldig enkelt. Fakta om saken er at deres oppmerksomhetsspenninger svinger sterkt fra tid til annen, og det kan være vanskelig å holde dem interessert i deg eller noe du må si. Menn synes å tro at kvinner vil snakke om shopping og ingenting annet, og ikke klarer å innse at vi ønsker å holde dem interessert.

Den største frykten som mange mennesker står overfor når de er i et forhold, mister sin signifikante andres interesse. Mens de sannsynligvis forblir interessert, bare fordi de liker hvem du er som en person, kan det føles som de blir fjernt - spesielt når det gjelder kommunikasjon.

De har kanskje ikke lyst til å snakke for ofte fordi de bare ikke er interessert i samtalen. La oss være ærlige, jenter: de bryr seg ikke hva skoene var i salg denne uken, og de finner heller ikke shopping interessant.

Slik holder du en fyr interessert

Du må tenke på hva han kanskje vil snakke om for å holde ham interessert. Han er ikke kjæresten din. Du kan ikke sladre om de toggruvene mener jenter fra jobben, eller avslør din nyeste kjendishilsen til ham.

Han vil bare ikke være interessert i noe av det. For å virkelig holde fyren interessert, er det 13 ting å snakke om med ham. Disse er noen surefire måter å pique hans interesse og holde øynene på deg for lang tid.

# 1 Hans interesser. Menn finner ikke mange kvinners interesser for å være alt som ... vel, interessant-med mindre de er også noe de liker. Ved å bringe opp og diskutere interessene hans, vil du vise ham at du ikke bare er villig til å lære mer om ham, men du finner også hans liv interessant.

Menn har egentlig ikke mye tid til å snakke om deres interesser; de pleier ikke å sitte sammen med en gruppe gutter og diskutere disse tingene, med mindre det er en felles interesse. Så når de har muligheten og vet at de kan gå til deg for å snakke om det, vil det holde dem tilbake. [Les: 20 samtalemner kjæresten din vil gjerne diskutere med deg]

# 2 Hans arbeid. Folk bruker omtrent 70% av dagen på jobben. Menn er altfor stolte av sitt arbeid også. Så spør ham hvordan jobben hans går. Pass på å snakke om hans nye mål på jobben, eventuelle prosjekter han har på det han virkelig liker, og alt annet du kan. Ved å vise deg bryr seg om andre aspekter av livet som er viktig for ham, vil du holde ham interessert.

# 3 Noen av hans nye hobbyer - uansett hvor kjedelig. Du kan cringe ved tanken på å bruke tid på å diskutere sin siste golftur med sine arbeidskvinner, men hvis det er noe han finner viktig, gjør det et poeng å diskutere det. Spør hvordan det gikk, hva han lærte, hvis han blir bedre, etc.

Hvis du vil ta det et skritt videre, spør om du kunne bli med ham i sin nye hobby. Han blir både overrasket og fascinert at du ikke bare tok det opp for å snakke om, men det du vil bli med. [Les: Hvordan være en god kjæreste - 10 ting du må gjøre]

# 4 Sex. Hvis det er ett ord som kan få en mann til å opprettholde og være ekstra oppmerksom, er det sex. Nå kan dette være et berøkt tema for menn, hvis du nærmer deg å snakke om sex som det er noe galt. Men når du kommer til en god samtale som holder ham rundt, snakk om soverommet!

Diskuter ting du virkelig liker, hva du vil prøve, og spør ham om det er noe han ville være interessert i å gjøre. Dette er en flott måte å holde ham interessert, fordi den åpner et gap som noen ganger kan bære et forhold, og viser ham at du er åpen for å diskutere disse emnene med ham. [Les: 14 stygg måter å diskutere sex og få kjæresten din til å åpne opp]

# 5 Alt som har å gjøre med ham. La oss være ærlige, menn elsker å snakke om seg selv. Så mye som de skammer oss kvinner for å snakke om håret, neglene, etc., er de bare kløe for at du skal spørre om deres nye treningsbehandling fordi kroppen deres ser bra ut.

Hvis du har lagt merke til at han tilbringer mer tid i treningsstudioet eller eksperimenterer med hans hårklipp, si noe! Spør ham hvilke nye treninger han har gjort, eller hva inspirerte hans plutselige transformasjon. Dette vil definitivt holde ham interessert, fordi du viser ham at du tar hensyn.

[Womenpost456x60]

# 6 mat. Jeg er ganske sikker på at mat er en universelt elsket ting av menn. Når du begynner å babble om det, er han sikker på å holde sin interesse for deg. Bonuspoeng hvis du snakker om å lage ham mat. Enda flere bonuspoeng hvis du snakker om å få ham til å være halvkornig.

# 7 Snakk om fellesheter mellom dere to. Vis ham hvor gode dere er sammen, og han vil være sikker på å holde seg interessert. Hvis du har felles interesser, snakk om dem - og ofte! Sørg for å diskutere nye ting om interessen din, som han kanskje ikke vet om. Det er en fin måte å vise ham at dere to gjør et flott par. Hvis du gjør dette, vil han ikke se noe annet sted! [Les: 13 ting du gjør som virkelig vil imponere fyren din]

# 8 Snakk om hans lidenskaper. Bare rett opp spør han om hva han er lidenskapelig og se ham snakke om og om igjen.Menn snakker virkelig ikke om disse tingene med sine venner alt så ofte, og han venter nok bare på å få det av brystet. Hvis du er noen han vet at han kan avsløre disse tingene, vil han fortsette å komme seg rundt.

# 9 Spør ham om hans mål. Jeg tror at hver fyr der ute har et bestemt mål av noe slag, bare sitter i ryggen av sinnet hans. Spør ham om han har noen for øyeblikket og snakke med ham om dem. Han vil være takknemlig for å kunne åpne seg for deg, og han kan til og med finne ut at du motiverer ham - noe menn ikke vil miste.

# 10 Snakk om dine lidenskaper. En ting som kan overraske de fleste av dere der ute, er at menn elsker når en kvinne snakker om hva hun er lidenskapelig om. Når de kan se vår lidenskap og hvordan den driver oss, kan de vise den samme lidenskapen som brukes andre steder.

Ta med barna, for eksempel. Hvis du viser at du kan være latterlig lidenskapelig om noe, vil mannen din begynne å forestille seg hvor lidenskapelig og omsorgsfull du kan være til fremtidige barn som kan være involvert. Eller kanskje ville han bare elske for deg å være så lidenskapelig om ham en dag også. [Les: 40 søte tekster som får ham til å smile og savne deg mer]

# 11 Snakk om humoristiske ting. Hold deg borte fra de alvorlige samtalene * med mindre de er viktige, selvfølgelig * og hold deg med lyshjerte humor. Hvis du vet han finner visse ting morsomme, vis ham! Det kan slå opp en morsom samtale som får ham til å kreve mer tid med deg.

# 12 Alt som vil overraske ham. Vær overraskende. Ta opp et emne han vet mye om, og be ham om å forklare det for deg. Snakk om hans favorittsporterteam og hvordan de gjør det, eller bare finn noe som vil få ham til å se på deg i rart.

Overraskende menn er en fin måte å holde dem rundt, fordi de bare vil sitte og vente på å se hva du snakker med dem om neste. Husk å alltid ha en overraskelse gjemt bort, klar til å trekke ut et øyeblikk. [Les: 30 super-sexy ting du kan gjøre for å holde en fyr virkelig interessert i deg]

# 13 Spill 20 spørsmål - han går først og alt er rettferdig spill. Det er trolig hundrevis av spørsmål han vil spørre deg, men har aldri hatt muligheten. Nå, nå kan du gi den til ham på en sølvfat!

Hvis du leter etter en samtalestarter, fortell ham at du vil spille 20 spørsmål med alt som et rettferdig spill. Du vil ikke bare holde ham interessert, men de to av dere vil bli bedre kjent med hverandre, og han vil nok finne ut ting om deg han ikke engang visste - som kan holde ham rundt for å finne ut mer ! [Les: 50 forholdsspørsmål for å teste kompatibiliteten din umiddelbart]

[Les: 20 frække og veldig sexy spørsmål å spørre kjæresten din]

Å holde en fyr interessert gjennom samtale kan være ganske vanskelig noen ganger. Med oppmerksomheten drifter til det nyeste der ute døgnet rundt, kan du møte noen ganske store hindringer. Disse 13 tingene å snakke om vil være sikker på å pique hans interesse og holde ham rundt for en stund!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar