Ting å snakke om med en jente: 43 Samtale forretter

Innholdsfortegnelse:

Ting å snakke om med en jente: 43 Samtale forretter
Ting å snakke om med en jente: 43 Samtale forretter

Video: Ting å snakke om med en jente: 43 Samtale forretter

Video: Ting å snakke om med en jente: 43 Samtale forretter
Video: Litteraturkveld på nett: Lars Mytting i samtale med Terje Torkildsen 2023, September
Anonim

Vil du unngå den vanskelige pause når du bare ikke vet hva du skal si? Disse tingene å snakke om med en jente vil sikre at det aldri skjer igjen.

Kvinner er mystiske skapninger. Som et gruve felt, føler du noen ganger at du er fumlende rundt og hopper av ett emne til en annen, når du snakker med dem. Det er ikke noe vanskeligere enn å ikke ha noe å snakke om.

Den perfekte samtalen - Ting å snakke om med en jente

Disse 43 spørsmålene er de beste samtalestarterne for å holde løvet på plass og å lære mer om henne. Hvis du har det vanskelig å finne felles grunnlag, er det noen spørsmål som hjelper deg med å komme gjennom en grov, lydløs patch.

Prøv disse linjene, få samtalen tilbake på sporet og finn ut litt mer av hva som gjør henne kryss.

# 1 Er du en reality TV-fan eller mer av en sitcom lover? Reality TV-seere er iboende forskjellige fra sitcom-folk. Å diskutere om du helst vil se folk i sine stygge øyeblikk eller diskutere det morsomme og stygge i menneskelige situasjoner, er en god måte å finne ut hvem de er.

# 2 Liker du å se band? Hvis du vil sette opp neste dato, eller sørg for at du har riktig musikk neste gang de kommer over, er dette et godt spørsmål å spørre. Noen av oss er konsertgutter mens andre ikke er! [Les: 20 morsomme og ukonvensjonelle datidéer du kan prøve]

# 3 Hva er din favoritt hangout? Ikke bare vil du finne noe å snakke om, men du kan også finne at du har ting til felles. Vi går ofte til bestemte hangouts fordi de gjenspeiler våre personlighetstiler og de tingene vi liker å gjøre.

Ved å få henne til å snakke om hennes hangouts, kan du lære litt om henne, og hvis du ved en tilfeldighet ikke får nummeret hennes og vil se henne igjen, vil du minst vite hvor du skal se.

# 4 Hva var din favorittfilm? Spør henne hva hennes favorittfilm var, ikke bare da hun var liten, men nylig også. Du kan få en god ide om hva hun var som voksen opp ved å vite om hun likte noe sånt Dum og dummere mot Askepott. Noen ganger, filmene vi pleide å like er de som avslører mye mer om våre personligheter. [Les: 40 spørsmål for å spørre deg om at du er flink til å flørt med dem]

# 5 Har du søsken? For de fleste kvinner er familien viktig. Hvis du vil få henne til å snakke om de som betyr mest for henne, spør bare. Sørg for at du er oppmerksom på at hvis hun skal åpne sitt hjerte opp om familien sin og fortelle deg om dem, vil hun regne med at du bryr deg nok til å huske neste gang hvis du skulle møte igjen.

# 6 Kommer du sammen med dem? Familien er en viktig del av livet ditt, og hvordan du møter dem sier mye om hvordan du kan knytte sammen med mennesker. Spør henne om hvordan hun kommer sammen med de som er viktige for henne, vil trolig gi mye å snakke om. [Les: 20 spørsmål å spørre en jente som vil avsløre din sensitive side til henne]

# 7 Hvor ser du deg selv om fem år? Det er alltid vanskelig å se hvor du vil være i fremtiden. Noen av oss er fokuserte og vet nøyaktig hvor vi vil være, mens noen av oss tar vår tid på vei.

Hvis hun vet hvem hun er og hva hun vil, vil hun ikke ha noe problem å fortelle deg hva hennes mål er. Det vil sannsynligvis gi deg en ide om hvordan hun føler seg om å starte en familie og om hun er på utkikk etter en langsiktig kompis eller en rask fling ting. [Les: 12 livsspørsmål for å hjelpe deg med å visualisere din fremtid]

# 8 Hva var ditt favorittfag i skolen? Var hun en matte geek eller en kreativ forfatter? Uansett hva hennes favorittfag var, er det sannsynlig hva hun er god til nå. Ikke bare vil det få henne til å åpne opp om barndomsskolenes minner, men det vil også fortelle om hun er mer av en kreativ, morsom kvinne eller en analytisk bokstav.

# 9 Hva ville du være når du vokste opp? Vi hadde alle drømmer da vi var små. Leve hun opp til henne eller bytte ut gears? Hvis hun forteller deg at hun er hva hun ønsket å være, så vet du at du har en kvinne som vet hva hun vil og ikke endrer seg selv. Hvis hun endret det hun ville være, kan det føre til en helt ny samtale om hva katalysatoren for endring var.

# 10 Hva er ditt beste minne? Var hennes favoritt minne om noe hun tjente, eller noe moro hun gjorde med familien sin? Å spørre henne om minner vil fortelle deg hvilke typer ting som er viktige nok til å holde seg i hennes minne og gi et varig inntrykk. Handler det om konkurransen eller moroa med å komme dit?

# 11 Hvis du kunne være noen alder, hvilken alder ville det være og hvorfor? Er hun komfortabel med hvor hun er nå, eller lengter hun etter dagene uten ansvar? Det er årstider ingen av oss ønsker å gjenta, og så er det de gangene vi ønsker at vi kunne være i evig tid. [Bekjennelse: En fyrs første kysshistorie - Minner om min pinlige første kyss]

# 12 Er du en strand eller en bassengperson? Strandfolk er veldig forskjellige fra bassengfolk. Hvis hun ikke er noen som liker å få sand i hennes ting, er hun mer forsiktig. En bassengperson er noen som ikke liker å bli rotete og ønsker å få kneet dypt inn i noe taktil.

# 13 Er du mer komfortabel i sandaler eller høye hæler? Har hun på seg høye hæler fordi hun må på jobben, men foretrekker å bære flip flops når det er mulig? Denne typen samtale starter kan føre til en hel rekke av henne fortelle deg hva hun viser til verden, og hva hun synes inne i hennes sinn. De kan være to forskjellige ting helt.

# 14 Liker du å bli kledd? De fleste jenter liker å bli kledd opp en gang imellom, mens andre hater å få alle gussied opp. Denne samtalestarteren kan fortelle deg ikke bare hva hun liker å gjøre i helgene, men du kan få noen morsomme historier om eventuelle kostymefeil hun kanskje har hatt. [Les: På baksiden, 12 ubehagelige spørsmål, jenter ønsket virkelig at de kunne spørre gutta]

# 15 Hva er sjefen din som? Liker hun å gå med strømmen eller være sin egen sjef? Hvis du spør henne om hva sjefen hennes er, og hvor godt hun kommer sammen med dem, finner du ut om hun er rebell uten årsak, eller mer av en "rulle med den" type jente.

# 16 Hva er din drømbil? Drømmer hun om en bil med air condition, eller en som kan gå 170 mph? Ikke bare vil denne samtalestarteren fortelle deg hvor hun er nå, det vil fortelle deg hva hennes økonomiske ambisjoner er for fremtiden, og om penger og luksus betyr noe for henne. [Les: Er du uvitende med å holde din partner tilbake fra suksess?]

# 17 Vil du hellere tilbringe ferien med å se en by eller sitte på en strand? Er hun eventyrlystne, eller vil hun heller sitte opp til en stol og en strand?

# 18 Hva er en avtalebryter når det gjelder å dele noen? Hvor seriøst tar hun ting? Kan hun dømme en røyker eller søppelmann? Det er ting som definerer sine fremtidige mål.

# 19 Synes du deg selv konkurransedyktig? Skal du kjempe med henne over hvem som tjener mer penger, hvem tar avgjørelsene, eller skal hun tilbringe hele tiden på trening for noe? Hvor mye trenger hun å vinne?

# 20 Hvorfor valgte du karrieren din? Hva driver henne: penger eller medfølelse?

# 21 Vil du ha barn og i så fall hvor mange? En utmerket samtale starter for å finne ut om du er begge på samme side. [Les: 19 ting du må gjøre som et par før du har en baby]

# 22 Tror du at du må kunngjøre eksklusivitet, eller er det bare noe som antas? Hvis hun ser deg ut med en annen kvinne, skal hun freak ut? Trenger du å spørre henne om ikke å gå ut med noen hvis du starter noe litt mer enn et par datoer? Hvor formell må definisjonene være?

# 23 Vil du heller se en skrekkfilm eller en komediefilm? Vil hun le eller være redd ut av henne?

# 24 Liker du chick flicks og hvis ja hvorfor / hvorfor ikke? Denne samtale starteren vil fortelle deg hvordan du vil sannsynligvis bruke filmens gang hvis du velger å starte noe som varer.

# 25 Tror du at folk kan endre seg? Hvor forgivende er hun? Tror hun på å tilgi folk fordi de kan forandre eller tilgi mennesker og deretter gå videre fordi de ikke vil? Dette spørsmålet vil fortelle deg hvor stiv hun er i sin tro. [Les: 30 dype spørsmål du trenger svar på før du faller for noen]

# 26 Hvilke egenskaper er viktig for deg i vennskap? Holder hun hos vennene sine til fest eller fordi de har noe av verdi for livet hennes?

# 27 Hvorfor er din beste venn din beste venn? Hvilke kvaliteter tror hun er viktig nok til å gjøre noen til henne bestie?

# 28 Tror du at ekteskapet er for alltid? Dette vil sannsynligvis dreie seg om hvorvidt hennes foreldre fortsatt er gift, hvilken type familie hun vokste opp i, og om hun har en realistisk ide om hva som sier "jeg gjør" betyr. Er det noen som handler om eventyret, eller noen som vil holde seg tykk og tynn fordi hun har forpliktet seg til bedre eller verre? [Les: 10 grunner lidenskapelig kjærlighet kan være den sterkeste av alle]

# 29 Hva er viktigere for deg: familie eller karriere? Er hun tradisjonell eller bedriftens stige?

# 30 Når er det greit å ikke fortelle sannheten? Er hvite løgner gode eller betyr de bare at du ikke er ærlig. Dette vil fortelle deg hvordan hun vil oppleve noen løgn du forteller henne og tilliten hun vil ha. [Les: 8 snakk nøyaktige måter å fortelle om jenta din lyver]

# 31 Dømmer du enkelt folk, eller er du en god dommer av karakter? Denne samtalestarteren vil sannsynligvis fortelle deg om hun har blitt skadet i fortiden ved å stole på de gale personene og hvor sannsynlig hun skal stole på i fremtiden.

# 32 Forteller du folk din virkelige alder, og tror du at du alltid vil? Er hun redd for å bli gammel? Hvor behagelig er hun med det som er inne i henne, i stedet for det utseendet hun viser til verden?

# 33 Hvem er din favoritt skuespiller? Liker hun den varme fyren, actioneventyreren eller den morsomme mannen på skjermen?

# 34 Er du mer av en homebody eller en eventyrer? Skal du tilbringe tid klatring fjell eller se på fjernsyn? Denne samtale starteren vil fortelle deg om du er to er kompatible.

# 35 Tror du motsatser tiltrekker? Vil hun at noen skal gjøre og tenke som hun gjør, eller noen til å utfordre henne ved å være annerledes? [Les: Motta motsatte eller presser de hverandre bort]

# 35 Liker du å lage mat? Hvem skal lage mat? Kvinner som liker matlaging har en tendens til å være mer * tradisjonelle *. [Les: Misoppfatninger om å danse en feministisk alle menn må vite]

# 36 Har du kommet fra en tradisjonell familie? Hva var hennes rollemodeller som?

# 37 Hvilken type tenåring var du? Opprør eller god jente? Det vil sannsynligvis fortelle deg hvem hun er og hvor hun går … selv om det bare var en fase, fikk hun det ut av systemet hennes?

# 38 Er det viktig for folk å vite om deg? Hva er de egenskapene hun mener er viktig for å gjøre deg til en god og anstendig person?

# 39 Hva er det jeg kunne gjøre for å virkelig pisse deg? Dette er et godt spørsmål for å holde deg ute av trøbbel for fremtiden og vil fortelle deg om det er en lang liste over ikke, eller om hun er ganske tilgivende.

# 40 Er du rett frem eller mer passiv aggressiv? Betyr det bra bra?

# 41 Er du mer av en yeller eller stille argumenter? Hvilken type kamper skal du ha? Slå ned dra dem ut eller stille "Jeg er lei deg, fordi …"? [Les: Kamp i et forhold - Hvordan gjør du det riktig]

# 42 Har du sjekket meg ut på Facebook før vi gikk ut? Er hun noen som skal pry i ditt sosiale liv før du selv bestemmer deg for å være noe?

# 43 Hva synes du om selfies? Er hun til seg selv og tror andre bryr seg mer om henne enn de egentlig gjør?

Samtale lulls er alltid ubehagelig. Hvis du skal fylle din tid med noen som snakker, kan du også lære alt du kan om dem.

[Les: Slik holder du en samtale med det motsatte kjønet]

Disse samtalene starter og ting å snakke om med en jente vil ikke bare engasjere deg i dypere og mer meningsfylt samtale; De vil fortelle deg om du vil se henne igjen eller kanskje selv om hun kan være "The One."

Anbefalt: