15 ting å snakke om i et perfekt forhold

Forholdet må vokse og utvikle seg til å bli perfekt. Her er noen ting å snakke om i et forhold som kan hjelpe deg med å gjøre nettopp det.

Alle relasjoner er ikke det samme.

Og statusen for forholdet ditt har mye å gjøre med de tingene du og partneren snakker om.

Mens samtaler kommer naturlig når to personer begynner å danse og forelske seg i hverandre, er det noen samtaler som kan bidra til å skape et perfekt forhold over tid.

Så er du i et nytt forhold?

Eller er du i et erfarent langsiktig forhold?

[Les: 25 forholdsregler for kjærlighet]

Ting å snakke om i et forhold

Samtaler mellom par må være morsomme og likevel lysende.

Og her er noen få gode ting å snakke om for par som kan holde spenningen og kjærligheten glødende sterk.

Ting å snakke om i alle relasjoner

Uavhengig av forholdet ditt, er det noen samtaletips som kan hjelpe dere begge til å forstå hverandre og skape nye spennende samtaler som kan holde forholdet levende, selv når det ikke involverer kjærlighet og mos.

# Daglige individuelle liv

Snakk om hverandres daglige hendelser og aktiviteter. Det kan hjelpe dere begge til å forstå mer om hverandres liv. De fleste par ignorerer disse samtalene og ende opp med å drive bort fra hverandre på kort tid.

# Filmer og TV-programmer

Filmer og TV-programmer er perfekte samtalepartnere for alle par. De gir timer med skvaller og interessante samtaler med et friskt perspektiv hver dag.

# Kryss og andre blikk

Tror du noen på arbeidsplassen din er attraktiv? Eller er noen fra tredje etasje prøver å fange oppmerksomheten din ved å prøve å flørte med deg? Snakk med partneren din om det. Det kan føle seg ubehagelig først, men disse samtalene kan faktisk bringe dere begge nærmere enn noen gang før, og til og med eliminere usikkerhet. [Les: Hvordan komme over usikkerhet i kjærlighet]

# Hobbyer og interesser

Liker du å klatre, male eller spille spill? Snakk om det med partneren din. Våre hobbyer og interesser endres hele tiden, og å holde en elsker i løkken vil hjelpe dere begge til å forstå hverandres liker og misliker bedre.

# Stille samtaler

Stil er en vakker ting i ethvert forhold. Bare å være i stand til å sitte ved siden av hverandre uten å føle seg vanskelig eller måtte bekymre seg for hva du skal snakke om er allerede et tegn på et perfekt forhold.

Men så igjen, er dere begge komfortable med hverandre eller bare ignorerer hverandre?

Ting å snakke om i nye relasjoner

Nye relasjoner er mer morsomme og spennende, det er berørt feely, sexy og involverer ikke et snev av langvarig forhold ennå. Du kan være flytende på boblen av forelskelse og alt kan bare virke perfekt. Hvis du vil at forholdet ditt skal forbli det samme for alltid, snakk om alvorlige problemer i en lettere vene og unngå eventuelle langsiktige planer, med mindre dere begge er helt seriøse om forholdet. Her er noen gode ting å snakke om i et nytt forhold. [Les: Hvordan få et perfekt nytt forhold]

# Mål og fokus i livet

Nye relasjoner er spennende og mystiske, men det hjelper mye å begynne å forstå hverandres mål og ambisjoner i livet tidlig i forholdet for å unngå smerten i å bli sittende fast i forhold til to forskjellige mål og ideologier mot livet.

# Nye steder å se sammen

Å snakke om nye steder å tilbringe helgen sammen kan være mye moro i et nytt forhold. Har du noen favoritt-hangouts hvor du liker å tilbringe noen timer i helgen? Eller hørte du bare om en ny restaurant eller en film som du definitivt må sjekke ut? Snakk om det.

# Skvaller om hverandres liv

Snakk om noen av vennene dine og deres relasjoner, snakk om jobb og snakk om noen av favorittene dine på TV. I et nytt forhold kan selv de mest verdslige samtalene gjøre partnerens øyne lyse opp. Hjelp dere begge til å forstå hverandres venner, interesser og alt annet med lykkelig sladder.

# Livsstil og vaner

Hva liker partneren din å gjøre over helgen? Hvor lenge tar de seg for å kle seg for en kveld? Hvor lenge bruker de å spille spill hver kveld? Hva med ferier, familie, kjæledyr, hobbyer og alle verkene? Whew, par i et nytt forhold har så mange spennende ting å snakke om, ikke sant?

Bruk disse samtalene for å lære om hverandres livsstil og interesser. Det kan bidra til å dømme kompatibiliteten din på lang sikt.

# Tidligere relasjoner

Tidligere relasjoner er suspensjonistiske thrillere i dating-scenariet. Vi vil snakke om det, men likevel er vi for redd for å snakke om det før vi føler at tiden er riktig.

Ikke snakk om tidligere relasjoner før du er noen måneder inn i et nytt forhold, med mindre det selvfølgelig kutter opp i det blå i en samtale. Å gjemme fakta om tidligere relasjoner eller avsløre dem for tidlig, kan skape usikkerhet og forvirring som kan skade forholdet før det har hatt tid til å skape et sterkt fundament. [Les: Tips for å snakke om tidligere relasjoner]

Ting å snakke om i erfarne langsiktige forhold

Langsiktig relasjoner er ikke lett å oppleve, men hvis du har gått over noen år, og fortsatt er forelsket i hverandre, vel, kudos til deg!

Her er noen ting å snakke om i et langsiktig forhold som vil sikre at dere begge tenker på samme linje. Tross alt er et perfekt langsiktig forhold ikke definert av to mennesker forelsket i hverandre. Den er definert av to personer som elsker hverandre og forstår hverandre mer enn noen andre i verden.

[Les: Hvordan lage et langsiktig forhold som varer]

# Snakk om økonomi

Økonomi og pengeproblemer spiller en stor rolle i et langsiktig forhold. Og monetær tilfredshet i et langsiktig forhold kan bare oppnås hvis begge parter diskuterer måter å spare penger, investere penger og bruke penger.

# Din fremtid sammen og parede mål

En av de tilfredsstillende samtalene i et langsiktig forhold er det som involverer fremtidige planer og mål i livet. Snakk om dine drømmer og ambisjoner med partneren din og sørg for at du kjenner din partner, ønsker og drømmer i livet også.

Noen ganger antar vi at vi vet alt om vår partner, men det tar noen samtaler og utveksling av ideer å virkelig forstå hverandre i stedet for å gjøre feil forutsetninger.

# Ferier og utflukter

Ferier er en glad tid for hver partner. Begge kan jobbe hardt hele året, og vil kanskje se frem til noe spennende og behagelig å fornye spenningen om kjærlighet og liv. Snakk om ferier, selv om du har tenkt å reise flere måneder senere. [Les: Måter å bli forelsket for alltid]

Å snakke om pauser og romantiske utflukter kan fylle dere begge med en bølge av lykke og motivasjon selv om det er mange hindringer og smerter i dag.

# Barn og familie

Familier kan virke perfekt på utsiden, men hver av dem har noen sprekker som kan være en mindre irritasjon. Diskuter om familieforhold og hvordan en av dere kan håndtere det. Snakk om barn og deres liv framover. Og hvis du ikke har barn ennå, snakk om når du har tenkt å få dem og hvordan du kan planlegge for dem. Samtaler som disse blir bedre snakkes tidligere enn senere.

# Intellektuelle samtaler og emosjonell vekst

I et perfekt forhold må begge partnere forutsi hverandres tenkning og oppførsel. Men det slutter ikke med små odde jobber eller glade overraskelser.

Livet er en kompleks opplevelse som er like unik som vi er. Ha intellektuelle samtaler om livet, stiene folk velger, hindrene dere begge har overvunnet og mystiske krefter som dere begge tror på. Når du vokser følelsesmessig og intellektuelt som et par, vil dere begge komme nærmere hverandre, åndelig og intellektuelt. Og hvis det ikke gjør et perfekt par, hva gjør?

[Les: De virkelige tegn på et godt forhold]

For å oppleve et perfekt forhold, må du huske disse små tingene å snakke om i et forhold fordi de virkelig kan gjøre forskjellen mellom en lykkelig romantisk slutt og en forvirret.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar