30 nye og spennende ting å gjøre med kjæresten din

Syk for å gjøre de samme gamle ting med fyren din? Er Netflix og chill kjedelig deg halv til døden? Her er noen nye og morsomme ting å gjøre med kjæresten din!

Å komme til poenget i forholdet ditt der ting er enkle, og du har en rutine, går bra. Det betyr at du to har brukt nok tid sammen til å komme forbi den første bryllupsreisefasen og settes ned i livet sammen.

Men den eneste tingen som bare slår seg om dette er at du sannsynligvis gjør de samme tingene igjen og igjen. Du går til samme restaurant for å spise, kom hjem og se Netflix, og deretter gå til sengs. Mens dette kan være avslappende, er det ikke så morsomt eller spennende.

Vi presenterer moro tilbake i forholdet

Etter en stund kan du begynne å føle at det mangler noe i forholdet ditt. Som ting er det ikke det samme som de pleide å være. Dette kan føre til det fryktede forholdet rut. Ville du ikke unngå å bli sittende fast i en av dem?

Det er vitenskapelig bevist at når et par engasjerer seg i en ny spennende aktivitet sammen, kan denne erfaringen fremme positive følelser for forholdet og få begge parter til å føle seg nærmere hverandre. Disse er begge avgjørende for et varig og kjærlig forhold.

Hvis du føler at forholdet ditt trenger en pick-up, eller hvis du bare surfer på nettet for noen morsomme date ideer, er det noen nye ting du kan gjøre med kjæresten din som vil bege deg både igjen og legg til den ekstra gnisten du har gått glipp av. [Les: 13 små endringer som forbedrer forholdet ditt sterkt]

# 1 Trivia natt. De fleste lokale barer eller spisesteder vert for trivia-netter i tillegg - vanligvis på ukentlig basis. Hvis din vanlige middag blir for kjedelig, gå for en av dem og se hvor forferdelig eller bra dere begge er tilfeldig trivia. Den konkurransedyktige karakteren av spillet vil gi en ny kant til forholdet ditt.

# 2 Laser tag. Hva er ikke morsomt og spennende å løpe rundt og prøver å "skape" din betydelige andre? Hold deg på motsatte lag for å gjøre natten enda morsommere.

# 3 Trampolin verden. Har du noen gang hørt om en bygning som er fylt med trampoliner? Disse har dukket opp i byer over hele landet, og de lar deg bare hoppe bort gjennom hele stedet på trampoliner til en liten pris.

# 4 Picnic. Hvis været er fint, pakk en piknik og gå ut på ettermiddagen. Det er mye morsommere enn å sitte inne i å spise mat, og du vil sikkert finne flere ting å snakke om mens du er ute. [Les: De 20 beste og verste stedene for en romantisk piknik]

# 5 Camping. Gå ut av huset for et par dager og vær en med naturen for en liten stund. Enda bedre ennå, la telefonene dine stå i bilen for natten og hør på alle lydene i naturen mens du smugler med din honning.

# 6 Prank en venn. Tenk på en felles venn du har og utarbeide en lurrig plan for å prankere dem. Du har en latterlig mengde moro å være ond sammen.

# 7 Være en grillfest og ha en ballongkamp! Men ikke fortell noen om det. Pass på at du har en "ingen mobiltelefon" regel i løpet av festen og hold alle gjesterens telefoner i en bøtte. Da kan du og kjæresten din begynne å angripe alle med vannballonger og se når moroa utfolder seg. [Les: 10 sommerdag ideer for å avværge svømmende varmen]

# 8 Gå på kanopadling og ta med snacks og vin. Hvis det er en nærliggende elv eller innsjø, kan du leie en kano og tilbringe noen timer på vannet. Snacks og vin vil gjøre kvelden så mye mer romantisk også.

# 9 Besøk et lokalt museum. Du kan lære en forferdelig masse om enhver by eller sted ved å besøke et museum. Du kan ha en fin kveld sammen mens du lærer noe på samme tid.

# 10 Prøv et Pinterest-prosjekt og legg inn feilen din! La oss være ærlige, de fleste Pinterest-prosjektene slutter i katastrofe. Hva kan være mer moro og morsomt enn å tilbringe en ettermiddag med å utføre noe, selv om det ikke er akkurat som du planla? Hvis det virker, har du noe nytt for din plass. Hvis det ikke er det, er det fortsatt en morsom historie og et enda morsommere bilde. [Les: 13 rare, unike måter å bygge intimitet med partneren din på]

# 11 Gå til en konsert. Selv om det er bare en lokal gruppe, kan du høre! Du vil ende opp med å danse om natten på kort tid. Og hvem vet, kan du til og med finne ditt nye favorittband.

# 12 Spill noen dataspill. Et morsomt racing spill som Mario Kart er nok til å få konkurranseevnen til å gå og holde natten underholdende.

# 13 Har en goofy fotografering. Ha en venn som har et kamera komme over og kle på hverandre i goofy antrekk for en morsom, minneverdig fotografering. [Les: Skal du ta naken bilder av partneren din?]

# 14 Fingerfarge sammen. Velg et objekt å fokusere på og male bort, men bruk bare fingrene dine! Den som er den beste gevinsten.

# 15 Gjør litt gal libs! Se opp noen gale lib-maler og la hverandre plukke ut ord for å fylle ut emnene. Magen din vil bli sår fra å le før natten er over.

# 16 Gå til en fornøyelsespark. Hvis det er en park i nærheten av deg, må du ha litt adrenalinfylt moro! Bestil en traktkake og se hvem som kan spise den raskest.

# 17 Gå på skøyter. Det er, hvis dere begge kan skate.Eller selv om du ikke kan, kan dette være en sjanse til å lære noe nytt sammen! [Les: 20 perfekt romantiske vinterdatoer]

# 18 Gå til dyrehagen. Hvem sier dyrehagen er for små barn? Gå og nyt apekatter, mat og moro.

# 19 Lag et teppe fort. Hvis du vil krydre din vanlige filmkveld, lage et teppe fort sammen og se på filmer under det. Du kan til og med lage en haug med snacks fra barndommen og minner om de gode gamle tider. [Les: 11 date night filmer for å få din partner i humøret]

# 20 Spill i snøen. Hvis du sitter fast i vinterens blues, hodet ute og lek i snøen! Ha en snømannskonkurranse eller en snøballkamp. Du kan til og med nyte en lang, varm boblebad sammen etterpå.

# 21 Spill et spill med ping pong ... med høye innsatser. Sett reglene og en premie og spill bort! Du kan til og med gjøre taperen din slave i en uke.

# 22 Folkeklokke. Dette er min personlige favoritt. Velg en benk et sted som er virkelig befolket og se på folkene som går forbi. Lag opp forskjellige scenarier og vær deres stemmer.

# 23 Spill strip poker. Dette sier nok for seg selv. Strip ned, og jeg tror vi begge vet hvor kvelden skal gå. [Les: 10 morsomme sexspill å leke med kjæresten din i sengen]

# 24 Ta en matlagingskurs sammen. Det er mange steder som tilbyr matlagingskurs til publikum. Registrer deg og få matlaging. Hvem vet, kanskje du lærer noe verdifullt.

# 25 Gå synge karaoke og syng en ostelig kjærlighetssang. Min personlige favoritt er nesten hvilken som helst duett fra Grease. Et par drinker på forhånd vil gjøre ting mye enklere. [Les: 20 mest romantiske sanger for den du elsker]

# 26 Gå på en scavenger jakt. Ha hverandre et kart over ledetråder og gåter og ha en premie venter på slutten. Det kan være alt fra en gratis massasje fra deg til et gavekort til deres favorittbutikk.

# 27 Lag bøttelister. Jeg tror de fleste har en mental bøtte liste over ting de vil oppnå før de dør, men har du noen gang skrevet dem ned? Lag en fysisk liste og les dem til hverandre. Du vil ikke bare lære mer om partneren din, men nå kan du også hjelpe hverandre med å krysse ting også. [Les: Seksuell bøtte liste - 17 morsomme sexideer du må prøve]

# 28 Få en psykisk lesing sammen. Hvis det er noen psykikere i ditt område, må du bruke litt penger og høre hva de har å si. Selv om du ikke tror på det, vil det gjøre en god historie.

# 29 Kles hverandre opp og gå ut til dessert og kaffe bare. Jeg er alltid nysgjerrig på hva kjæresten min ville velge å kle meg om han hadde valget. Kle hverandre opp i det du tror de ser best ut og hodet ut for litt fancy dessert og kaffe - en vri på den typiske datoenatten.

# 30 Lag en hjemme-spa-dag. Ta ut lysene og duftende oljer, skru ned lysene og legg på litt beroligende musikk. Ha en spa-dag hvor hver av dere gir den andre en fin kroppsmassasje. [Les: 13 frie date ideer for å legge til en sexy sizzle å elske]

Å være i et langsiktig forhold, trenger ikke å bety at du kommer til å gå tom for morsomme ting å gjøre. Disse 30 ideene er bare begynnelsen på alle de fantastiske tingene du og kjæresten din kan gjøre sammen.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar