7 ting å gjøre når din ektefelle er arbeidsledig eller lat

Folk går gjennom grove flekker i sine liv noen ganger. Men hvordan kan du håndtere en partner som ikke vil gjøre noe med det?

Ikke lenger er partneren din oppe om morgenen lys og tidlig når du gjør det. Mindre av deres tid blir brukt på å søke på arbeidsplasser, og mer av tiden blir brukt foran TV-ser Netflix. Du har begynt å komme hjem til et rotete hus, og lurer på hvordan i all verden det kom på den måten.

Kanskje de har forsøkt å finne arbeid, og gjør alt de kan for å forbli positive og positive, men etter hvert avslag har partneren din sakte begynt å gi opp.

I stedet for å bli sint, fortsetter du å bite tungen din, ikke si noe, fordi du ikke vil nagse din ektefelle for å være arbeidsløs eller være lat. Men du kan ikke bite tungen din for alltid, ikke sant?

Hvordan motivere partneren din til å stå opp og finne en jobb

På bekostning av å lyde som en nag, må du til slutt få din partner til å flytte og begynne å se etter jobb. Her er hvordan du kan gjøre det.

# 1 Angi mål. Hvis din ektefelle er arbeidsløs, er det viktig at de blir motiverte, selv når partneren din ikke finner noen motivasjon. Itâ € ™ s så lett å komme i en nedgang. Jeg mener, bare tenk på hvor vanskelig det er å motivere deg selv til å gå på treningsstudioet når du kan komme opp med så mange unnskyldninger. En flott måte å håndtere din betydelige andre som er arbeidsløs, er å sette mål sammen. Slå den inn i noe av et spill.

For eksempel, gjør det til en prioritet for dere begge å lage sengen sammen når dere står opp om morgenen. Eller gi dem et mål om hvor mange jobbsøknader de vil søke om per dag. Jeg har en gang lest et sted at du skal sende ut 25 innledende e-poster om dagen. Start med et mindre overveldende tall, som 5, og flytt deretter opp til ti da hver dag går. Med hver vellykket sendt e-post, gi din partner en belønning som deres favorittmåltid eller til og med sex!

# 2 Hjelp. For noen år siden begynte jeg reisen som en gründer, og ville komme hjem for å finne min nå-forlovede sin portefølje. 6 måneder gikk og han var fortsatt "perfeksjon", som da jeg skjønte at den eneste måten han skulle komme nær å finne en jobb i hans felt var, hvis jeg bidro til å lyse en brann under hans rumpe.

Som industriell designer er han en perfeksjonist. Han forstod ikke å se etter jobber før han gjorde sitt porteføljes arbeid perfekt. Det er her jeg kom inn. Jeg er en ekstremt rask type, rask leser, eksepsjonell på korrekturlister, og alt administrativt. Så jeg hjalp.

Jeg ville komme hjem fra å løpe mine ærend, gjøre entreprenørskap og sitte med ham på sofaen, bla gjennom alle jobbsøkene vi kunne finne, og i utgangspunktet hjelpe å skrive hvert følgebrev og jobbsøknad han sendte ut.

Ved å gjøre dette gjorde han seg energisk, og det fikk ham til å føle seg tryggere. Det var noe så enkelt at jeg hadde oversett, men det gjorde hele forskjellen, og en måned senere falt han faktisk sin drømmejobb. [Les: 8 daglige påminnelser for å holde din partner fremover]

# 3 Tilordne oppgaver. Hvis din ektefelle ikke er arbeidsløs, men de er lat, så er det tid for deg å tildele jobber. Du bør begge dele oppgaver rundt huset, og vite at en av dere alltid vil være ansvarlig for å ta ut søppelet, vaske, støvsuge, rengjøre badet etc. Eller hvis du lager middag, må de gjøre det retter og vice versa.

Å ha tildelte gjerninger bidrar til å sette dere begge inn i en rutine, uten å virkelig tenke på hvem som gjør hva rundt huset. Det kan gi din partner en følelse av ansvar, og dermed motivere dem til å stå opp av sofaen og faktisk gjøre noe.

# 4 Stopp forsyning. Hvis du er den som vanligvis gjør dagligvarehandel, bare for å komme hjem til ingen hjemmelagede middager fordi din ektefelle forventer at du skal håndtere det også, så er det på tide å endre ruten du har latt deg selv og din ektefelle kommer inn En veldig enkel måte å fikse denne doven oppførsel på er å slutte å gi maten, og slutte å bekymre seg om at kjøleskapet er fylt opp.

I stedet tilbyr du å forlate kortet ditt med dem den påfølgende dagen, og la dem få vite at du liker å gjøre matbutikk og matlaging mens du slaver bort på jobben. Åpenbart begynner du ikke å behandle din ektefelle som en assistent, men prøv å gjøre dette på en delikat måte. Det vil også gi dem noe å gjøre, og hvem vet, de kan faktisk være veldig gode på det!

# 5 Bli flyttet. Hvis din ektefelle er lat, spesielt når det gjelder å være aktiv, er det på tide å fikse det. Påminn partneren din om at dere begge skal leve et langt, sunt liv og sitte rundt hele dagen, vil ikke gjøre det. Hvis de hater å gå på treningsstudioet, kan du i stedet gå en tur i nabolaget, sykle, ta en tur eller svømme. [Les: 25 tips for å bli inspirert til å trene]

# 6 Finn en hobby. Når noen er arbeidsledige, er det viktig å fortsette å søke etter jobber og gå på intervjuer, men det kommer til å bli lulls hvor du egentlig ikke har så mye å gjøre. Det er bare så mange episoder av Prisen er rett en person kan se! En fin måte å håndtere lulls på under arbeidsledigheten er å finne en hobby som kan okkupere din ektefelle tid.

Hvis din ektefelle begynner å gjøre noe kreativt et par ganger i uken, selv en gang i uken, vil det holde dem aktive mens du også henter en ferdighet som kan hjelpe dem med å finne en jobb. Å ha en hobby vil hjelpe dem med å lindre frustrasjonen om ikke å kunne finne en jobb enda. [Les: 14 hurtige stressbusters å lade opp tankene]

# 7 Frivillig. Dette er en god ide for alle som er arbeidsledige og / eller lat. Hvis du er sammenblandet i hele dagen, borte fra menneskelig interaksjon, er det en brainer du kan begynne å bli deprimert og slankere enn du noen gang trodde. En av de beste måtene å bekjempe dette på er gjennom veldedighetsarbeid. Du har ingenting å tape og alt du kan få når du setter deg der ute for å hjelpe andre mennesker.

Å sette smiler på andres ansikter setter også et smil på ansiktet ditt. Det er en god følelse når du er i stand til å hjelpe noen, og vet at du kanskje bare kan endre andres liv. Så hvis din ektefelle har ligget på sofaen, er tiden inne til å gi dem en stor virkelighetskontroll. Påminn dem om alle menneskene i verden som ikke engang har tilgang til rent vann, eller vet ikke engang hva som ligger på en sofa, føles som eller hva en TV er. Gjenta din ektefelle til disse menneskene, og jeg garanterer at du får den positive, aktive, oppsiktsvekkende personen du ble forelsket i på kort tid! [Les: 5 måter frivillig arbeid kan bidra til å helbrede depresjon]

Det er mange faktorer som bidrar til de arbeidsledige. Hvis noen er arbeidsløs, føler de seg sannsynligvis motløs, og forståelig nok. Det er skremmende å søke på jobber og gå til intervjuer. Det er bare så mange avslag som en person kan håndtere.

Selv om partneren din føler seg motløs og lat om å finne arbeid, ikke la dem vikle i elendighet, for det vil ikke få dem nærmere til å finne en jobb. Disse tipsene kan gi dem den følelsen, og med tiden kan de komme seg opp og begynne å søke på nytt.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar