15 av de mest minneverdige tingene å gjøre på en første date

Den første datoen er den viktigste du har med noen. Hvis du vil gjøre det minneverdig, er det 15 fantastiske ting å gjøre på en første date.

Middag og en film er en flott dato ... hvis du har vært sammen lenge og ikke vil gjøre noe for å tenke på noe morsomt og spennende å gjøre. Middag og film er enkel, typisk og veldig forutsigbar - tre visninger du IKKE vil gjøre på din første date.

Når du tenker på ting å gjøre på en første date, bør du bli kreativ og legge mye innsats i det. Du må vise personen du er interessert i at de er verdt tiden din, og at du er villig til å gå ut av boksen for å vise dem en god tid.

Hvorfor er første datoer så viktige?

Din første date er så viktig av mange grunner. For det første er det virkelig ditt eneste skudd for å få et inntrykk og få dem til å like deg. Ikke bare vil du ha denne en datoen for å vise dem hvem du er, men du må også bruke den til å bli kjent med dem også.

Hvis du søler den første datoen, er du litt skrudd. Og hvis du blåser den, vil den andre personen ikke være villig til å gi deg en ny sjanse. På den annen side, hvis du skruer opp på 3rd dato, ville de sannsynligvis ikke avslutte det fordi de likte deg de to første gangene du gikk ut.

De beste tingene å gjøre på en første date

Du vil aldri gjøre det kjedelig, for det ville være en av de verste ting å gjøre på en første date. Det er en stor feil med en gang. Du bør alltid imøtekomme deres liker og være sikker på at du gjør noe gøy som også gir deg mulighet til å samhandle med dem. [Les: Måter å perfeksere din første date samtale]

Hvis du kjører lite på første date ideer, eller du bare ikke er veldig kreativ når det gjelder første datoer, kan disse ideene hjelpe deg. Her er de beste tingene å gjøre på en første date som nesten garanterer en annen dato.

# 1 Go-karting. Hvem elsker ikke å sitte i et lite kjøretøy og kjører super fort ned et spor? Jeg vet at jeg gjør det, og jeg vedder på at datoen din også ville elske det.

Det har også vist seg at hvis du gjør noe som involverer adrenalin og konkurranse på første date, vil de ubevisst knytte disse spennende tingene med deg, noe som gjør det til den beste datoen noensinne.

# 2 Hopp på trampoliner. Dette er en av de morsomste ting å gjøre på en første date. Og trampoliner er ikke bare for små barn, vet du. Det er mange av oss voksne som elsker det og synes det er veldig morsomt!

Bare vær sikker på at de vet at du planlegger litt fysisk trening som en del av datoen slik at de kan kle seg riktig. Men å få dem ut og ha det gøy som dette på en første date, vil få dem til å smile hele tiden. [Les: Hva skal jeg gjøre for å få den perfekte første datoen]

# 3 Skøyter. Dette er en klassisk dato som også er veldig morsom og gjør en perfekt atmosfære for å bli kjent med noen. Du kan lene på dem for å hjelpe deg med å skate, eller du kan vise deg om du er god i skøyter. Uansett, de vil ha en flott tid.

# 4 En piknik med utsikt. Ikke bare ta din dato på noen vanlig piknik i parken. I stedet ta dem på en dato et sted de aldri vil glemme.

Gå på et tak, gå opp til fjellet med utsikt, eller bare gå til stranden slik at de kan ta i havet. Dette er morsomt, intimt, og de vil elske det. [Les: Beste og verste steder for romantisk piknik]

# 5 Gå til en fornøyelsespark. Husk hva jeg sa om adrenalin og første datoer? Vel, dette er det perfekte stedet å gå! Bare vær sikker på at datoen ikke er redd for rollercoasters før du tar dem der. Men hvis de liker dem, vil de ha det bra.

# 6 Gå til et museum som de aldri har vært til. Hvis datoen din er i historie, kunst eller læring generelt, går du til et museum som de aldri har vært til. Ved å vise dem noe nytt og tilrettelegge for deres interesser, vil du tjene store bonuspoeng. [Les: Typer av datoer menn hater men vil aldri si det]

# 7 Gå på en liten biltur til en liten, fantastisk restaurant. Dette mer spennende enn å ha middag. Dette tar en liten biltur, stopper på morsomme steder underveis, og blir bedre kjent med dagen din.

# 8 Bli med og lag sammen. Det er noe veldig romantisk om matlaging middag sammen. Kjøp alle dagligvarer og lag et måltid fra bunnen av sammen. Og så lage dessert! Det gir deg to god tid til å snakke, være nær og ha det gøy. [Les: Første date spørsmål for å ha en god samtale]

# 9 Ta en danseklasse. Det spiller ingen rolle hvor forferdelig dere begge danser, ta en klasse! Du kan binde seg over felles sug eller du kan lære noe veldig morsomt sammen, og det vil styrke båndet ditt.

# 10 Gå berry plukking - og lage en paus. Berry plukker er en flott første date fordi det gir dere begge muligheten til å bli kjent med hverandre, og du kan gå hjem og bake en kake sammen for mer første datorspill. [Les: Sterke dating tips for å gjøre dating arbeid for deg]

# 11 Gå for en varmluftsballongtur. Hvis du har midler til å gå på en ballongtur som en første date, gjør du det. Dette er ikke bare veldig morsomt * og du får en fantastisk utsikt *, men du vil være i nær kontakt - OG adrenalin vil gjøre det så mye bedre.

# 12 Gå på tur. Hvis din dato er den sporty typen og liker å vandre, så gå en tur sammen. Dette gir deg god tid til å snakke, bli kjent med hverandre, og du kan til og med pakke en piknik hvis du vil.

Det vil også hjelpe dem å se at du virkelig tar sine interesser til hjerte og finner dem viktige. Det vil få dem til å se deg som en potensiell kjæreste eller kjæreste i stedet for bare en date. [Les: Enkel dating råd for introverts]

# 13 Gå til en middelalderfestival. Tydeligvis vil dette avhenge av hvorvidt det er en i byen eller ikke. Men hvis det er, har du lykke!

Å gå til en middelalderfestival - eller en hvilken som helst festival generelt - gir deg muligheten til å gå rundt og bli kjent med hverandre, og du vil også ha noe annet å holde deg underholdt.

# 14 Gå til tre forskjellige restauranter for forretter, middag og dessert. Dette er alvorlig SUCH en morsom dato, fordi det er en vri på din klassiske middagsdato.

Du kan gå til tre forskjellige steder - en for forretter, en annen til middag, og den siste til dessert. Du vil kunne diskutere maten på hvert sted sammen med å bli kjent med hverandre.

# 15 Frivillig sammen. Du bør aldri planlegge å gjøre dette bare fordi du tror det vil få deg til å se bedre ut. Du bør bare gjøre dette hvis du virkelig er noen som liker å frivillig og ønsker å få dem involvert i noe du bryr deg om.

Hvis det er deg, så ta dem til frivillig! Dette vil vise dem at du er omsorgsfull og medfølende, og det vil få dere begge til å føle meg veldig god i løpet av dagen. Hvis du får dem til å føle seg bra om seg selv på første date, er de mer sannsynlig å komme tilbake for mer.

[Les: Topp 50 fantastiske første date ideer å wow din dato]

Den første datoen er det viktigste punktet i et spirende forhold. Det vil enten forsegle avtalen for forholdet ditt, eller det kan være brytepunktet. Hvis du prøver en av disse tingene å gjøre på en første date, er du nesten garantert et sekund.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar