17 ting å gjøre før du blir gift og sett deg ned

Du vil ikke være en hjort fanget i frontlysene, så vær sikker på å oppleve alt du kan før du sier at du er klar for livet neste milepæl.

Så, du har funnet kjærligheten i livet ditt og ønsker å slå seg ned - men er du virkelig klar til å gjøre det? Ekteskap er en stor forpliktelse og ikke noe du kan backtrack fra. Eller er du singel, klar til å mingle, og vil gjøre alt før du tar sjansen?

Enten du er singel eller i et stabilt forhold, er det ingen benektelse at det å bestemme seg for å bli gift er en stor beslutning. Det vil forandre alle aspekter av livet ditt, så det er best å få visse ting ut av veien før du tar skrittet til evig forpliktelse.

Det siste du vil ha er å være gift før du leve ut ditt eneste liv til det fulle. Så ensom som singledom kan være, kan det også være den beste tiden i livet ditt. Du har ingen strammer, ingen å svare på, ingen å tenke på, men deg selv, og ingen grunn til å bekymre deg for mye om fremtiden.

Selv om du allerede har funnet din en ekte kjærlighet, er det ingen grunn til at du ikke kan oppleve det du trenger før du logger på den stiplede linjen. Jo, det kan hende du må velge bort noen av alternativene nedenfor, men det er fortsatt et mylder av ting du kan gjøre.

Hva å gjøre før du blir gift

Hvis du ikke allerede har gjort dem, er det 17 ting å takle før du går ned midtgangen og sett deg ned med din valgte. [Les: Kløe for å få hitched? 9 grunner til at du ikke burde rush ekteskap]

# 1 Har masse sex. Du kan ikke lære kunsten om seksuell nytelse ved å lese bøker eller se på porno. Som de fleste andre ting i livet, er erfaring det som gjør at mester og sex ikke er annerledes. Jo mer du gjør det, og med et variert antall mennesker, jo mer vil du lære. Livet blir bare bedre jo mer sex du har. Bare en påminnelse, skjønt: ikke vær dum og sørg for å øve trygt sex. [Les: Topp 50 kinky sex ideer som er verdt å prøve minst en gang i livet ditt]

# 2 Eksperiment seksuelt. Spille rundt vil gi deg sjansen til å lære hva som setter på deg. For eksempel vil du ikke vite om du liker rimming til du faktisk prøver det selv. Du vet ikke om du liker S & M før du faktisk gjør det. Du vet ikke om analsex er din ting før du lar det skje. Ikke vær redd for å prøve alt, fordi å gå bort med en rekke seksuelle dyktighet vil være til nytte for deg i det lange løp.

# 3 Dato mye. Å legge kjøttet til side, det er nok du vil lære av flittig dating. Det vil lære deg en ting eller to om hva du liker og ikke liker. Det vil også gi deg beskjed om hva som er der ute og trene deg i kunsten å finne den perfekte noen som har alle de egenskapene du finner tiltalende i en partner.

# 4 Møt fremmede. Det kan være den søte fyren på trikkeholdeplassen eller den varme MILF som bor naboen, men ærlig talt spiller ingen rolle hvem du slår en samtale med, så lenge du gjør det. Det gir deg unnskyldning for å nærme deg livet, og det vil øke tilliten din neste gang du er ute på en blind date.

# 5 Reise. Like viktig som det er å hengi seg til turer med kjæresten din, må du reise langt og bredt også din partner. Det er veldig annerledes å gå på en romantisk ferie og gå på en hvor ditt eneste mål er å suge i kulturen og møte nye mennesker. [Les: Holiday hookups - 10 tips for å finne en fling hver gang du er på ferie]

# 6 Nyt vennene dine. Når du er gift, vil livet ditt ikke lenger være alt om deg og vil involvere en annen person, deres venner, deres familie, deres mål, deres vaner og alt annet. Pass på at du bruker tid med støttesystemet så mye som mulig før du knytter knuten. Dette er menneskene som kommer til å være der for deg når tidene blir tøffe med ektefellen din, så invester deg i vennskapene nå eller risikerer å være helt alene senere.

# 7 Oppnå karriere mål. Vi vet alle at en kvinne som sluttet sin jobb så snart hun ble gift. Vi vet alle at den mannen som byttet karriere, selv om han ikke ville, bare slik at han kunne tjene mer penger for å behage sin kone. Før du blir gift, pass på å utmate karriere målene dine og gå så langt som tid, erfaring, og ditt hjerte vil ta deg. Å være uavhengig er noe du må gjøre for deg selv, så legg det ikke på bakbrenneren.

# 8 Bli forelsket. Bli forelsket igjen og igjen, og vær aldri redd for å fortsette å gjøre det før du møter kampen din. Like forferdelig som hjertesorg, lærer det oss alltid en uforglemmelig leksjon som kommer til nytte neste gang. [Les: 10 latterlige myter folk tror på ekteskap]

# 9 Bor alene. Levende solo er virkelig en fantastisk ting å gjøre. Du får sjansen til å bestemme akkurat hva ditt rom ser ut og føles som. Hjemmet ditt er en refleksjon av hvem du er, så tenk på den som et tomt lerret som du kan uttrykke deg fritt og uten skam. Du vil også hente opp noen viktige leksjoner om å leve som en uavhengig voksen.

# 10 Tast inn kontoen din. Du må administrere din økonomi godt og har fortsatt nok til å ha en regnfull dag. Hvis du ikke kan leve uavhengig uten å forvente en utdeling, er du absolutt ikke klar til å bli gift.Selv om ekteskap handler om samarbeid, må du vite at du kan trekke vekten og bidra til livet du vil bygge med din partner.

# 11 Elske deg selv. Du bør ikke forplikte deg til en annen sjel før du kan forplikte deg til å elske deg selv. Hvis det er noe om deg selv som du ikke liker, så gjør noe om det. Ikke vær redd for å gjøre alt du kan for å elske og sette pris på deg selv, for bare da kan du fullt ut gi ditt hjerte til en annen. [Les: 11 måter å bli forelsket i deg selv før du blir forelsket i noen andre]

# 12 Oppdag nye hobbyer. Pre-marriage er den beste tiden til å oppdage nye ting, ettersom du ikke er slått av med forpliktelser og gjør tid for andres hobbyer og ønsker. Sørg for å dra nytte av din ugifte situasjon og gjør en innsats for å gjøre nye ting. Fra fjellklatring til varm yoga er det utallige hobbyer du kan plukke opp hvis du bare tar deg tid til å oppdage dem.

# 13 Party hardt. Partneren din kan være den kuleste og morsomme menneske på planeten, men det er en stor forskjell mellom å gjøre noe hardcore fest når du er singel, i motsetning til når du blir tatt. Stol på meg når jeg sier at dine prioriteringer vil skifte så snart du forplikter deg til et seriøst forhold - hvor mye mer til ekteskap? Fra å bli med i trommesirkler på hippie-musikkfestivaler, for å danse natten bort på strandprangene, sørg for å feste så hardt som mulig før du legger deg ned.

# 14 Lær å lage mat. Å mate deg selv er noe som ethvert menneske skal kunne gjøre. Jeg mener ikke å pusse en frossen middag i mikrobølgeovn eller hakke opp en salat. Spill med oppskrifter og master en spesialitet. Selv om det er bare en tallerken, lærer man å lage noe til perfeksjon, er det viktig å ha et livsferdighet. [Les: 13 inspirerende måter å få frem det beste i deg selv]

# 15 Nyt â € œmeâ € tid. Ikke vær redd for å gjøre ting alene, for når du er gift, vil du ønske at du hadde mer tid til deg selv. Enten det er å ha en fancy middag for en eller på vei til filmens solo, nyt â € œmeâ € Â tid så ofte du kan.

# 16 Tilbring tid med gamle profesjonelle. Gift venner, foreldre, besteforeldre og tilfeldige fremmede ved busstoppet - det spiller ingen rolle hvem du snakker om om å bli gift, fordi alle vil ha noe annet å lære deg. Selv om det er bare en forbipasserende samtale, kan du høre dem og lagre alle nyttige opplysninger om ekteskap som du kan samle. Det vil hjelpe deg med å bestemme om du er virkelig klar til å knytte knuten.

# 17 Plukk opp ferdigheter. Enten du vil lære om permakultur eller sying, vil alle ferdigheter du plukker opp - uansett hvor uklart - komme til nytte i fremtiden. Jo mer du lærer, jo mer gunstig vil det være for deg; pluss, det er ikke noe galt med å oppgi din verdi.

Jo mer livserfaring du har under beltet ditt, desto bedre er sjansene dine for å gjøre ekteskapsarbeidet ditt. [Les: 13 spørsmål du virkelig trenger å spørre deg selv før du blir gift]

Å gifte seg og slå seg ned er ingen vits, og ikke noe du kan vri deg ut av når det er gjort. Du vil ikke angre på at du ikke lever ditt liv fullt ut, så vær sikker på å avgjøre alle livets muligheter før du går ned midtgangen ved å bruke de 17 ideene som er gitt her.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar