Ting å unngå på en første dato

Innholdsfortegnelse:

Ting å unngå på en første dato
Ting å unngå på en første dato
Anonim

Hva er de tingene du trenger å fokusere på, og hva er tingene å unngå på en første date? Her er en liste over ting som du definitivt bør unngå for å sikre at du har en flott første date med den spesielle personen.

Klikk her for å lese introduksjonen: Første dato tips for menn

Ting å unngå på en første dato # 7 DIN VISNING OG HERS

Dette er en veldig beroligende situasjon å håndtere. Det er åpenbart at dere begge har forskjellige synspunkter om forskjellige ting. Å argumentere om noe er en stor avslag for en jente.

Alt om religion, politikk eller moralske problemer bør unngås for enhver pris. Og selv om dette gjør opp, forteller det henne ikke helt at du ikke vil snakke om det, i stedet prøve å feie emnet under teppet uten en stor oppstyr.

Bare svar på spørsmålet på en vag og abrupt måte, og ta opp noe mer spennende å snakke om.

Ikke vær dominerende om noen av dine synspunkter, eller vær veldig opptatt av å gi uttrykk for dine meninger.

Selv om hun støtter noe du er fast mot, bare gi en liten latter og fortell henne: Vel, det er en ting jeg ikke er sikker på, fordi jeg har alltid følt den andre vei om det, og fyll ut setningen som sier, â € œâ € | men jeg respekterer åpenbart visningen din og vår forskjell i meninger. â € œAlltid fortell meg om den siste gangen duâ € |â €  Og endre emnet så subtilt som mulig.

Ting som skal unngås på en første dato # 8 KOMMER DISTRAKT!

Vel, dette er veldig lett å falle for, og en av de tingene du må være mest oppmerksom på. Når du er ute med en dame, forventer hun å bli behandlet som en.

Ikke sett over bordet og drøm eller døs av. Verre, ikke tynn øynene dine slik at du kan fokusere ett øye på henne, mens det andre øyet ogles den jenta med de uendelige bena som går forbi deg i korte skjørt. Vær oppmerksom på henne, og hør på hva hun har å si.

Og for å gråte høyt, hvis hun har på seg noe med en dyp hals, slutte å stirre på brystene og prøve å dømme hvor mye mer spalting er skjult! Dette er ikke tiden, og definitivt ikke stedet heller.

Konsentrere seg om ansiktet hennes, og ha en god samtale. Vær oppmerksomme på hennes behov. Hvis du ser sitt glass vann halvt tomt, må du fylle det på en servitør. Hvis hun lurer på hva â € ~a-la-carteâ € ™ betyr, og hvis du ikke kan finne ut det, la servitøren hjelpe deg med det. I utgangspunktet ikke distrahere deg selv med ting som kan settes på vent, og gi stor oppmerksomhet til hennes behov.

Stjerne ved en jente klyvning er en stor nei også, med mindre du selvfølgelig kjenner kunsten til å stirre på en jente klyvning som en gentleman.

Hvis du kan være oppmerksom på disse små detaljene, er det mer enn klart at din første dato bare tar deg videre inn i det neste, og deretter nesteâ € |

Hver dato har potensial til å være en god, så lenge du husker de tingene du trenger for å unngå på en første date, og husk de tingene du trenger å gjøre. Så fortsett, nyt deg selv. Ha en perfekt første date!

Populært emne