7 ting hyggelige gutter gjør det jentene feil for flørting

Hyggelige gutter gjør mange ting for kvinner ut av deres hjertes godhet. Men det betyr ikke nødvendigvis at han prøver å flørte med deg!

Hyggelige gutter, er ikke alltid ferdig sist. Mange ganger bryr de seg ikke om de er første eller siste, fordi de er mer opptatt av andre enn seg selv. Det er fordi de har manerer, og det er de hyggelige gutta.

Jeg vet at det kan være vanskelig å forstå at det virkelig er bare noen fine, gode folk der ute. Nei, de bor ikke alle i sør. De er overalt!

Uansett, la meg gjenta det faktum at hvis en fyr er snill mot deg, betyr det ikke at han vil sove med deg. Jeg mener han kanskje, uten tvil, men det er veldig viktig å huske at det er bare noen gode gutter der ute i universet, som ble reist opp riktig, og vet hvordan man skal behandle mennesker.

7 tegn han er bare en fin fyr, og ikke en flørt

Sjekk ut hvordan hyggelige gutter fortsetter å forvirre jenter overalt, ved å bare være hyggelige og gentleman i alt de gjør.

# 1 Hyggelige folk som holder dører for deg. Dette kan være en shocker, men bare fordi du puster den samme luften en fyr puster, betyr ikke at han flirter med deg. Bare fordi du kanskje går inn i samme inngang som fyren foran deg på vei til jobb, og oppdager at fyren skjer med pause, og bevegelser for deg å gå foran ham, mens du holder døren for deg , betyr ikke at han er forelsket i deg.

Han er imidlertid bare et menneske med virkelig fantastisk menneskelig sunn fornuft. Itâ € ™ s kalles manerer folk, gå og få deg noe. Han er bare en fyr som holder en dør for deg, og hvis du skulle vende seg for å se ham holde døren for deg, vil du nok finne ham fortsatt i stand til de andre ti menneskene går opp, inkludert andre kvinner. Hvem visste! [Les: Slik leser du blandede signaler og gjør det til kjærlighet]

# 2 Hyggelige gutter smiler på deg. Vi kjenner alle de tøffe hvilemodene som folk har. Men visste du at folk har evnen til å smile, og det smilende er langt enklere enn frowning, og sannsynligvis enda enklere enn å gå rundt med bitchy hvile ansikt? Hvis en fyr smiler på deg, betyr det ikke at han ønsker å komme med deg.

Det betyr ganske enkelt at han er en lykkelig liten fella, som ikke har noe problem å spre sin lykke ut i verden og være en veldig fin person. Hvis en fyr smiler på deg, må du slutte å være så forfengelig og tenke han vil ha deg. [Les: 7 grunner du ikke blir kontaktet av gutter som liker deg]

# 3 Hyggelige folk kjøper drinker til deg.Jeg vet at folk flest antar at hvis en fyr kjøper deg en drink, prøver han bare å komme hjem. Selv om dette kan virke vanskelig å forstå, er det sant. Noen karer har bokstavelig talt bare manerer og hyggelige hjerter som ønsker å kjøpe deg en drink, selv om du ikke engang kjenner ham.

Tenk på de tilfeldige fremmede som betaler for andre fremmede i Starbucks drive-thru som gikk viral. Det er en godhet, og det gjør at du føler deg god om deg selv, men det gjør andre til å føle seg bra også. Hvem ville ikke være i et komplett følelsesmiljø?

Så husk, bare fordi en fyr kan kjøpe deg en drink, alkoholist eller ikke, betyr ikke at han flirter med deg eller prøver å slå på deg. Det betyr bare at han tilbyr å betale for din drink. Nå, hvis han skulle invitere deg over til bordet hans eller tilbud om å beholde deg, så da vil du vite om han faktisk flirter med deg.

# 4 Hyggelige gutter komplimentere deg. Har du noen gang hatt en av vennene dine, forteller du at håret ditt så bra ut, eller de likte skoene dine? Ja, selvfølgelig har du. Og med mindre vennen din er lesbisk, så var vennen din ikke kompliment fordi hun ønsket å komme i buksene dine. Kanskje hun ønsket å låne dem, men ikke få â € œinâ € Â dem.

Som jenter får folk lov til å komplimentere deg uten at det betyr at de flirter med deg. Hvorfor ville du ikke at en fyr skulle fortelle deg at han liker skjorten din, eller håret, eller hva komplimenter hans sønner vil gi deg.

Ta det, nyt det, bask i det, og kanskje selv ta en selfie i hemmelighet, for å huske hvor flott du så. Men ta de hyggelige ordene, og husk at han ikke nødvendigvis flirter med deg, bare fordi han betaler deg et kompliment og merker deg. [Les: 15 sikkert tegn han liker deg, men er ikke i deg]

# 5 Hyggelige gutter som lar deg kutte i linjer. Hvis du noen gang har funnet deg selv i en lang rekkevidde på postkontoret eller matbutikken, og fyren foran deg, gir deg det for deg å kutte foran ham, er det en god følelse. Det er en følelse som får deg til å føle seg som en vinner, og det kan også friste deg til å gjøre en dobbel-ta på fyren som bare lar deg kutte.

Selv om disse øyeblikkene kanskje ikke skjer hele tiden, når de gjør det, er det viktig å huske at det fortsatt er menn med oppførsel ute i universet. Bare fordi han la deg snike seg foran ham, betyr ikke nødvendigvis at han ønsker å komme i buksene dine og liker deg.

Han er en fremmed! Han kjenner deg ikke selv. Og selv om han vil vite deg, vil han starte det med en samtale mens du er i kø. Hvis han bare lar deg kutte inn uten å snakke med deg etterpå, så var han bare veldig snill.

# 6 Hyggelige gutta som tilbyr plass til deg. Når du befinner deg på en overfylt t-bane, tog eller buss, og en tilfeldig fyr tapper deg og bevegelser som du kan ta plass og han vil stå, er det veldig kult av den fyren. Det skjer ikke hele tiden, men når en fyr tilbyr sitt sete for deg å sitte ned, er det definitivt et tegn på at han ble reist opp riktig og har manerer.

Bare fordi en fyr bestemmer seg for å la deg sitte og ta sin plass, betyr ikke at han vil gjøre deg. Han gjør nok det samme for en eldre kvinne, hvis hun skulle ha fått seg på samme tid.

# 7 Hyggelige gutta er berøre-feely å snakke med deg. Hvis du kjenner en fyr som alltid berører deg når du snakker med deg, forstyrrer det sannsynligvis deg litt, og får deg til å tro at han er forelsket i deg, fordi hvorfor ville han alltid røre deg? Jeg mener ikke en kryp som groper deg og gjør deg ubehagelig, men jeg mener den fyren som kanskje noen ganger klemmer skulderen eller berører armen, eller gir deg alltid en klem når han ser deg som sin måte å si Hallo.

[Les: 15 viktige forholdstips for enslige damer]

Noen mennesker er bare veldig beroligende når de snakker, akkurat som noen mennesker snakker alltid med hendene. Dette betyr ikke at han elsker deg og flirter med deg.

Jeg vet at vi lever i en verden der det er veldig lett å bli jaded og ikke tro at det fortsatt er gode gutter der ute. Og noen ganger kan vi ikke hjelpe, men tenk at hvis en fyr er hyggelig for deg, gjør han åpenbart det bare fordi han vil ha noe fra deg.

Newsflash: Det kan bety at han bare er en av de vakre sjelene som vandrer rundt i vårt univers, som er der for å minne deg på at når disse tilfeldige gjerninger av godhet skje med deg, bør du gjenopprette din tro på menneskeheten.

Jo, det er brukere der ute, men det er livet. Noen suger og er bare hyggelige til deg for visse ting. Men det er også virkelig kjempebra mennesker i verden med gode manerer og gode intensjoner, og det er viktig å alltid huske det.

[Les: 13 sjarmerende måter å være mer tilnærmet]

Som Martin Luther King Jr. sa: "Tiden er alltid riktig, for å gjøre det som er riktig." Kanskje fyren er snill mot deg, så det skjer bare å vite at ingen truerere ord ble snakket.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar