Ting menn burde vite om kvinner

Menn har mye misforståelser om kvinner, deres klær og om humor. Å få en kvinne som liker deg er veldig enkel, men ikke så lett som du tror. Finn ut hva kvinner virkelig ønsker fra menn.

Klikk her for å lese introduksjonen: Girl ting som gutter ikke forstår

VIL GIRLS LIKE KALLEDE BITCHES ELLER SHORTY?

I hvert fall fra hvor jeg kommer fra, "Nei!" Med kappene blaring. Jeg er ikke en kvinnelig hund, eller jeg vil gjerne vite at jeg er kort (som jeg ikke er, du dyr!).

Jeg vet at rappere har kjørt kvinner rundt i byen (og du oppover veggen) som sang: "Kort sagt, jeg kommer til å ta deg dit, men det kommer bare ikke til å fungere her," dawg ". Siste gang en fyr ringte meg, var en b-i-t-c-h i senga.

Jeg kan forsikre deg, han var den som skrek som en hund etter at jeg var gjennom med ham. Ikke prøv dette. Det er fornærmende og ganske irriterende. Egentlig!

Svar: Tull! Den som har lært deg slike ting, du dårlige gutt?

HVORDAN KAN EN GUY VENTE PÅ EN MOLLEK?

Doofus, så du ikke rundt? Det er en liten rød knapp som sier â € œpress meâ € Â. Alt du trenger å gjøre er å presse den. Og Kaboom! Hun er slått på. Så la oss spille et spill med tjue spørsmål her. Hvis jeg måtte skru deg på, hva skal jeg gjøre? Hoist deg og ser deg opp? Varm deg opp og frøs deg? Jeg vet ikke. Jeg antar at det er veldig vanskelig å finne ut.

Men på den enkle siden er alt du trenger å gjøre, glatt og bare gå med strømmen. Hvis du finner ut at jenta din føler seg hoppet og tastet opp, så gjør du definitivt noe riktig. Se på skiltene. Du kan gjøre noen dårlige ting, men med noen hvis og men, er du bundet til å gjøre noe riktig. Du lærte ikke å starte treningen i underarmen i en sittende, gjorde du det?

Svar: Utforsk henne. Hver jente er annerledes. Det er derfor vi kaller disse stedene hemmelige stedene!

HVORFOR KVINNER KVINNE Å VENTE KLÆR OG HATE DET NÅR MENNESKER STARE?

Vel, dette er enkelt. Hvorfor bærer kvinner avslørende klær? Kvinner bruker ikke sexy antrekk for â € ~menâ € ™. Periode. Kvinner bruker sexy avslørende klær til Sex Gods. De samme som tar all luften ut av rommet når de går inn. Nei, nei, du er ikke i "Seks Gud" -listen. Hvis du var, ville du ha hoppet over til neste spørsmål i en blink. Kvinner liker å se bra ut, fordi de vil føle seg trygg, se bra ut, tiltrekke seg den riktige typen oppmerksomhet og koble den riktige store fisken før vennene hennes hekker den.

Det er mye konkurranse der ute. Mer enn dere ville noensinne vite. Det kan hende du finner dette litt forvirrende, så går den enkle stien her, hvis en jente gir deg en skitten stirre, er du ikke en sexgud. Gå slikke dine sår og sykepleier ditt fattige knuste ego. Men hvis hun er fin med stjernene dine, og faktisk stiller seg selv slik at du kan få bedre oversikt over henne, vel, hvem kunne ha kjent ?! Du kan faktisk være Sex Gud materiale.

Svar: Hun ignorerer deg i de avslørende klærne? Lukk øynene dine. Det er ikke ment for deg.

Jeg har et syn på humør Kan jeg få noen kjære?

Har du masse penger? Flott utseende? En fancy bil? En holdning som kan sette Bond til skam? Vel, hvis du kan skryte av alt dette, sammen med din "Jeg er så snill-jeg-kan-make-girls-pee-holdning", så kanskje du kan få noen jenter i verden . Ellers må du betale for de som ber om mindre. Tross alt, en god sans for humor er ikke nok til å woo og imponere en jente. Det er mer eller mindre en snakk om byttehandel. Du har en mangel, hun har en? Så er det en perfekt passform.

Men FYI, jenter gjør som gutter med sans for humor. Mye. Men en fyr som tror han kan gulv en jente med sin vits, har ikke hatt tequila. Han har heller ikke forsøkt å dele noen annen jente, men den som har en farget parykk, har en rosa nese og arbeider i sirkus.

Gutter, hvis du virkelig vil ha Miss World i armene dine, og du jobber med bare dine wits for å komme deg dit, tenk på dette. Hvorfor i helvete er det ikke Aladdin Ullah eller Jay Leno i "Mest fancied menn på verdens liste" eller noe eksternt?

Svar: Ja, bare så lenge du har andre ting også.

Klikk her for å fortsette å lese: Girl Things Hver fyr burde vite om

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar