10 ting menn trenger bare å godta om kvinner

Innholdsfortegnelse:

10 ting menn trenger bare å godta om kvinner
10 ting menn trenger bare å godta om kvinner

Video: 10 ting menn trenger bare å godta om kvinner

Video: 10 ting menn trenger bare å godta om kvinner
Video: 10 tegn på at noen liker deg 2023, September
Anonim

Er du helt forvirret av noen av tingene som kvinner gjør? La det være for oss å forklare deg akkurat hva disse tingene er, og hvorfor kvinner gjør dem. Av Bennett O'Brien

Selv om menn og kvinner har mange ting til felles, er de også forskjellige på noen viktige måter. Å lære å akseptere disse forskjellene kan hjelpe deg med å bedre forstå kjæresten din eller din kone. Det kan til og med hjelpe deg med å forstå et stort antall kvinner som du kommer i kontakt med.

Enten det er store ting som har stor innvirkning på forholdet ditt eller de små tingene du bare kommer til å legge merke til, vil det alltid være noe som de fleste kvinner pleier å gjøre de gutta rett og slett ikke kan forholde seg til. Vær imidlertid oppmerksom på at ikke alle kvinner er de samme, så noen av disse oppføringene kan ikke gjelde for den spesielle dame i livet ditt.

Ting kvinner gjør at menn bare trenger å godta

For å kunne ha et godt forhold til en kvinne må du først forstå begrunnelsen bak de tingene de gjør. Her er 10 av de tingene som kan hjelpe deg å forstå henne enda bedre.

# 1 Kvinner håndterer ofte sine følelser helt annerledes enn menn gjør. Hvis en mann føler seg sint eller frustrert, kan han gå og spille ishockey, og slam noen folk inn i brettene. Han kan kanskje slå en posepose, eller starte en kamp i en bar. Menn utfører ofte sine følelser, i stedet for å uttrykke dem forsiktig gjennom ord. Mange menn har lært å vokse opp at svakhet er uutholdelig, og så føler de at de ikke kan la seg vekte eller uttrykke sårbarhet.

Kvinner uttrykker imidlertid ofte sine følelser muntlig. De snakker om deres følelser til sine venner, de snakker om sine problemer med sine familier. De kan til og med søke å høre et øret fra en fremmed som de kommer til å snakke med. Noen ganger kan du kanskje lure på hvordan de har så mange følelser, men de gjør det. Og de er mye mer sannsynlig å behandle dem annerledes enn du vil. [Les: Hvordan tenke som en kvinne og få jenta]

# 2 Kvinner trenger badekamper. For menn er det nesten alltid en ensom opplevelse å gå på toalettet. Faktisk, spør en annen mann å følge deg med på badet kunne virke svært mistenkelig for den gjennomsnittlige fyren.

Kvinner elsker imidlertid å gå på toalettet sammen. De gjør dette av to grunner. For det første synkroniserer de vanligvis sine pauser for ikke å gå glipp av noen av samtalen. Og to kvinner liker å være oppe når de går på toalettet, så de liker å ha en kvinnelig venn rundt for å fortelle dem om deres antrekk ser bra ut eller om de kan låne noen leppestift.

# 3 Menn og kvinner deler ikke alltid den samme smaken i filmer. Mens du kan elske handlingsfilmene dine, WWI-dokumentarfilmer og dine humor-humor-komediefilmer, vil det være vanskelig å overbevise kjæresten din om at disse er de beste filmene der ute.

Kvinner foretrekker vanligvis romantiske komedier, sappy kjærlighetshistorier som "The Notebook" eller filmer som har en sterk kvinnelig ledelse. Selv om disse filmene kan virke meningsløse og altfor dramatiske for din smak, har kvinner en tendens til å bli trukket på filmer som senterer på mennesker og deres individuelle følelser, i motsetning til den kollektive opplevelsen av en bestemt begivenhet.

# 4 Kvinner vil snakke om deg til vennene sine. Husk hvordan kvinner uttrykker sine følelser gjennom å snakke? Hvis du bare begynner å date, eller er i kontakt med en jente, vil hun snakke om deg til vennene sine fordi de elsker å behandle ting sammen.

De liker å få tilbakemelding og støtte fra sine venner, samtidig som de ber dem om litt innsideinformasjon om deres erfaring med en bestemt situasjon. Mens du kan holde dine hookups eller dating livet ditt mer privat for å unngå å være fyren som kysser og forteller, er det en stor sjanse for at kvinnelige motstykker ikke vil gjøre det samme. Dette er sannsynligvis det de gjør på badet sammen for så lenge. [Les: Hvorfor liker ikke vennene sine deg?]

# 5 Kvinner elsker å kose. Selv om kose kan virke irriterende eller unødvendig for deg mye av tiden, elsker mange kvinner det. Husk at kvinner pleier å være pleie og hengiven, og de liker å styrke sin bånd med en annen person. Dette er grunnen til at cuddling topper listen over mange kvinners favoritt ting å gjøre. [Les: 16 ikke-seksuelle berører for å få deg til å føle deg tilkoblet]

# 6 Kvinner elsker alle ting søte. Det kan være ekstremt vanskelig for den gjennomsnittlige fyren å forstå, men kvinner kan være helt besatt av noe som de anser som søte. Det kan være en veske, en valp, et par sko eller en malingskvalitet.

Hvis den spesielle tingen går gjennom sine "søte" filtre, vil de mest sannsynlig elske det, og vil ha det. Du kan ikke ha noen ide om hvorfor ett par sko er "søt", og det neste er "ew!" Men kvinner gjør, og de skal handle i overensstemmelse med det, så vær forberedt. [Les: 20 måter å gjøre kjæresten din ekstremt glad for]

# 7 De fleste kvinner vil ha engasjement. Selv om å forplikte seg til en jente, kan det være en stor frykt for deg, sjansene er at jenta du er dating vil ha forpliktelse. Kvinner liker ikke å føle at de blir brukt til kroppene deres, eller at de bare er en annen forbipasserende fancy. De vil at deres følelsesmessige investeringer skal være mer verdifulle enn bare en natt. Så, krever de engasjement fra gutta for å vite at de er verdsatt og er trygge i forholdet. [Les: 23 ting kvinner ønsker menn visste om dem]

# 8 Kvinner elsker bryllup. Å gå gjennom et dyrt, forseggjort, stressende bryllup er kanskje ikke din favoritt ting i verden, men sjansen er at kjæresten din eller forloveden har drømt om dette øyeblikket helt siden hun så sin første Disney prinsessefilm.

Kvinner elsker å fantasere om den perfekte kjole, den vakre diamantringen, og gifte seg foran alle sine venner og familie. Å være en brud kan være en svært spesiell ting for en kvinne. Så selv om du er stresset ut av alle saksbehandlingene, kan det være best å ikke vise det. Bryllupet kan være det viktigste øyeblikket i hele livet.

# 9 Kvinner liker å danse i grupper. Mens konseptet om å komme sammen med en haug med mannlige venner og å danse sammen med kvinner, kan forvirre deg, er dette noe kvinner egentlig liker å gjøre.

Det er en måte for dem å komme sammen, og la noen damp gjøre noe de liker. En mannlig ekvivalent av dette er sannsynligvis noe i tråd med å drikke øl, spille basketball eller spille videospill.

# 10 Kvinner vil kommunisere med deg om nesten alt. Kommunikasjon kan være en av de vanskeligste hindringene i et forhold. Men til tross for at du kanskje har en vanskelig tid å uttrykke deg selv i ord, trenger kvinner ofte deg til å kunne fortelle dem hva som skjer med deg følelsesmessig.

Kvinner kan være veldig tøft følelsesmessig, og det kan være vanskelig for dem hvis du nekter å uttrykke deg selv gjennom ord og fredelig kommunikasjon. Så det er noe å huske på.

[Les: 23 idiotsikkerhetstips menn må vite]

Noen ganger er det vanskelig for menn å forstå fullt ut visse ting som kvinner gjør. Men å lære å akseptere kvinner som de er, snarere enn å prøve å få dem til å endre, ville være bedre for forholdet ditt.

Du kan ikke helt forstå hvorfor kvinner gjør det de gjør, men de tingene du ikke har felles til, kan faktisk styrke din tiltrekning for henne!

Anbefalt: