11 ting menn gjør det vil drive en kvinne til å jukse

Innholdsfortegnelse:

11 ting menn gjør det vil drive en kvinne til å jukse
11 ting menn gjør det vil drive en kvinne til å jukse

Video: 11 ting menn gjør det vil drive en kvinne til å jukse

Video: 11 ting menn gjør det vil drive en kvinne til å jukse
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2023, September
Anonim

Små ting legger til mye, så hvis din dame elsker å snyte deg, er det sannsynligvis mer enn en grunn til at hun gikk gjennom med det.

De fleste kvinner er ikke programmert til å bare slippe buksene sine for noen varme stykker som krysser veien, spesielt ikke hvis de er i et virkelig tilfredsstillende forhold. De vet at det er for mye å miste, og at utroskap er bare ikke verdt det. Oftere enn ikke, vil bare absolutt desperasjon føre kvinner til å jukse.

I min ydmyke mening bør utroskap ikke tolereres i det hele tatt. Hvis en person vil gå bort, så er det ikke noe poeng å være i et forhold, og det ville være bedre for alle involverte å bare bryte ting av. Men noen ganger er det ikke så enkelt som det. Breakups er rotete, og skilsmisse er dyre. Det er felles bankkontoer, boliglån, barn, kjæledyr og sladder familiemedlemmer å tenke på.

Også, det er situasjoner hvor selv om hun jukser, betyr det ikke at hun ikke elsker deg og ikke vil gjøre det til å fungere. Kanskje alt hun vil, er litt oppmerksomhet fra en mann som ikke vil skita på alt. Kanskje hun bare drar i en liten tilbakebetaling. Kanskje hun kjeder seg. Uansett årsakene har du en rolle å spille i alt dette. Hun ville ikke gå ut og jukse hvis du ikke hadde noe med det å gjøre. Oftere enn ikke, det er ikke bare et spørsmål om hva du gjør, det er også et spørsmål om hva du ikke gjør.

Uansett hva du sier eller tenker, er det ikke nektet at du delvis kan klandre deg selv for å låne en hånd i saken. Jeg sier ikke at det er helt feil, men du må mene opp og innrømme at din oppførsel spiller en rolle i utroskapen hennes.

Hvilke gutter gjør for å få kvinner til å jukse

Jeg har personlig vært i denne situasjonen, og jeg er ikke stolt av hva jeg har gjort. Forhåpentligvis vil andre lære av feilene jeg har gjort. Her er 11 ting som menn gjør * og ikke gjør * som kan drive en kvinne for å søke trøst i en annen manns armer eller bukser, for den saks skyld.

# 1 Sett deg først. Det er ikke noe galt med å være bekymret for deg selv, men hvis du er i et forhold, må du vurdere partnerens meninger og følelser. Det kan ikke alltid være om deg, selv om du tror du fortjener det. Prøv å ikke sette deg selv først hele tiden.

En eks av meg utpeker dette punktet. Han var bare en del av teamet vårt da det gjaldt å gjøre noe han ønsket. Når det gjaldt meg og det jeg ønsket, spotte han på alt jeg lagde på bordet, og viste ingen interesse for selv å gjøre en innsats.

Han viste egoisme på det aller verste, og det kjørte sikkert en kil mellom oss. Han var under dette vanvittige inntrykk at alt han ønsket var det beste alternativet, og alt jeg ønsket var en dårlig ide. En gang er dårlig nok, men hvis du liker ham og viser denne fryktelige tendensen med jevne mellomrom, er det bare et spørsmål om tid før hun går bort eller jukser. [Les: 12 tegner deg for å være egoistisk i ditt forhold]

# 2 Har ingen anstrengelser for å dele interesser. Dette punktet er nært knyttet til det ovenfor, men med subtile forskjeller. Hvis du ikke gjør noe for å delta i en aktivitet som hun elsker, så er det ingen måte du kommer til å komme ut på toppen. Det minste du kan gjøre er å gi henne sjansen til å overbevise deg om å prøve den ut.

Alt hun vil, er for deg å vise interesse for ting hun er lidenskapelig om. Jeg snakker ikke om dumme "hobbyer" som å få manikyr og shopping. De som tror at disse er hobbyer, bør skuttes, men jeg går av.

Et godt eksempel jeg kan gi deg er at jeg elsker å frivillig. Fra å hjelpe til med å organisere innsamlingsturer for å gjøre bimonterte turer til det lokale lyet, har jeg dabbled i alt. Ikke en gang gjorde mannen jeg var med da tilbakemelding på en av mine frivillige utflukter. Så hardt som jeg prøvde å overbevise ham om å dukke opp for minst en begivenhet, forstyrret han ikke engang interesse.

Det var alltid en flat ut "Nei, jeg er ikke interessert," eller "Nei, jeg vil ikke kaste bort helgen min." Jeg vet at det kan virke som om jeg Jeg overdriver, men jeg unger deg ikke. Han var så stor av en rykk, og de eksakte ordene kom ut fra munnen.

# 3 Vær ikke oppmerksom på henne. Når du pusser henne til side for â € œmore importantâ € Â ting som arbeid, dine venner, dine hobbyer og så videre, skyver du utilsiktet henne til å jukse. Uansett hvor sterk og uavhengig de er, elsker kvinner å bli brent med oppmerksomhet. De liker å vite at du bryr deg.

En kvinne har en tendens til å tenke på å være med en mann som ikke viser henne noen interesse. Alt hun trenger å gjøre er å se seg rundt, og det vil være menn som faller over seg selv for å være en del av livet hennes. Jo, hun må luke ut taperne, men på slutten av dagen er det ikke så vanskelig for henne å finne en erstatning.

# 4 Ikke hør på henne. En annen grunn som kan føre henne til å jukse er din manglende evne til å høre på henne. Jeg mener ikke småbarnet om å ikke sette toalettsetet ned eller behandle gangen som din klesvaskkurv. Jeg snakker om de store greiene som hennes håp, frykt, forventninger og så videre.

Det du trenger å vite om kvinner er at stereotypen av dem som ønsker å snakke om deres følelser, er relativt flink på. Kvinner har en tendens til å nå ut mye mer enn menn.Dette betyr at de bevisst forteller deg at de er ulykkelige, eller i det minste hint på det. Hvis du ikke hører på det hun sier, vil du aldri innse at noe er galt, og at hun forlater eller jukser kommer som en stor overraskelse for deg og ingen andre. [Les: 7 signerer at du ikke blir hørt og 7 måter å fikse det på]

# 5 Vis ingen støtte. Du må støtte henne uansett hvor dumt du hemmelig tror at hennes mål og prosjekter er. Eksempelvis min eks * den samme som jeg fortsetter å henvise til i denne artikkelen * var super unsupportive av meg da jeg først startet min kjemikaliefrie livsstil. Jeg gjorde det et poeng å kvitte seg med alle kjemikaliene i huset og begynte å lage mine egne helt naturlige rengjøringsmidler, vaskemidler og så videre. Jeg gikk selv så langt som å begynne å lage mine egne såper og lotioner.

Han nektet å prøve noe jeg laget. Husk at jeg ikke tvingte noe på ham. Alt jeg spurte var for ham å dab litt hjemmelaget lotion på underarmen og gi meg noen kommentarer til lukten, tekstur og så videre. Hans fullstendig nektelse å støtte noe som jeg var så lidenskapelig om raked opp poeng i hvorfor-jeg-trenger-til-forlate-han-nå avdelingen. [Les: 15 regler for å være en god partner]

# 6 Truer for å forlate. En annen ting som kjører henne inn i en annen manns armer, er hvis du er den typen mann som regelmessig truer henne. Jeg mener ikke å true å slå henne opp eller noe sånt. Jeg snakker om emosjonelle trusler. Min eksploder spewed regelmessig ut ting som: "Dette er mitt sted, og hvis du ikke er glad, kan du pakke ting og gå." En annen favorittlinje av hans var, "Jeg er syk av krangling, og jeg er syk av dette forholdet. Når jeg ser tilbake på måten han behandlet meg, er jeg skuffet over at jeg ikke forlot mye før. [Les: 12 subtile tegn du blir manipulert av din elsker]

# 7 Behov for konstant likestilling. Kvinner elsker å være uavhengige, men de liker også å bli bortskjemt og doted på. Husk at ikke alle kvinner regner med å bli tatt vare på, men det ville være fint hvis du tok vare på visse ting uten å gjøre henne vondt om det.

For eksempel kan du gjøre et visst beløp, men det gjør henne ikke mindre av en verdig partner hvis hun ikke tjener et tilsvarende beløp. Hvis du bor sammen, er det ikke noe galt med deg å ta vare på regninger eller dagligvarer og ikke å være en slik stickler når det gjelder å dele alt i halvparten. Det samme gjelder for datoer.

Vær en gentleman, og behandle henne oftere, vant deg ikke? Det er ikke nødvendig å kreve konstant likestilling, spesielt når du har midler til å tilby henne et komfortabelt liv.

# 8 Belittle hennes prestasjoner. Uansett hvor travelt du er, må du støtte henne selv om hun er forferdelig på noe. Jeg følte meg liten når jeg var med min eks. Han tok aldri initiativ til å lese artiklene mine, uansett hvor ofte jeg hounded ham. Ingenting fungerte. Jeg pleide å sende ham linker, og gikk til og med så langt som å skyve mine publiserte brikker i ansiktet hans. Selv etter alt, leser han aldri mer enn et par stykker.

I motsetning til hva han gjorde, må du tilby din kjære konstruktive kritikk hvis hun er forferdelig på noe og uansett hva som aldri forringer hennes prestasjoner og lidenskaper. Hun vil sannsynligvis gå ut og bli tiltrukket av en annen mann som er mer begeistret over hennes lidenskaper. [Les: 9 måter å mestre kunsten til konstruktiv kritikk]

# 9 Prøv å endre måten hun ser ut. En bestemt ting som kjører henne til å jukse, prøver å endre måten hun ser ut. Det er greit hvis du vil gi henne morsomme forslag til hva du skal ha på eller oppfordre henne til å være sunn. Jeg har en venn som lar kjæresten kle henne hver helg i to måneder rett, bare for moro skyld. Overraskende, det virket veldig bra, og hun så fabelaktig ut.

Alt er fint og dandy hvis begge parter er ombord, men hvis du prøver å endre måten hun ser ut, som å fortelle henne at hun ser fett ut eller at hun trenger nye bryster, har du feil, og hun vil gjengjelde. Hun vil aktivt oppsøke ikke bare komplimenter og smiger fra andre menn for å øke hennes selvtillit, hun vil også gjøre det til et poeng å finne noen andre som elsker måten hun ser ut. [Les: 21 ting en mann aldri burde si til sin kvinne]

# 10 Ikke tilfredsstille henne fysisk. Selvfølgelig er en av de viktigste grunnene til at kvinner jukser fordi du ikke tilfredsstiller henne fysisk. Enten du ikke har tid til å gjøre gjerningen, legger du ikke inn nok innsats eller bare ikke gjør en god jobb og ender opp med å gjøre det samme igjen og igjen, de regner alle som grunner til hvorfor hun kan løpe ut i solnedgangen med noen andre.

Bekjempe dette ved å holde ting friskt inn og ut av soverommet. Fra å introdusere leker til spilltiden for å starte seksuelle eskapader, menes bare å glede henne, gjør alt du kan for å holde henne fornøyd hvis du vil at hun skal bli.

# 11 Ikke tilfredsstill henne følelsesmessig. Foruten å være fysisk fornøyd, må kvinner også bli tatt vare på følelsesmessig. Sørg for å hengi henne i lange og trukket samtaler om hennes følelser så ofte. Hun vil definitivt sette pris på innsatsen som du legger inn i å hjelpe henne med å løse sine problemer og få henne til å føle seg som en spesiell kvinne.

På slutten av dagen skjønner jeg at dette er en toveis gate. Du kan veldig godt løpe av og jukse på henne hvis hun ikke behandler deg godt. Trikset til et varig forhold er å alltid respektere hverandre og å alltid sette seg i hverandres sko. Først da vil du kunne måle akkurat hvordan partneren din føler.Husk at relasjoner er hardt arbeid, og hvis du ikke er villig til å sette inn tid og krefter, er du bedre til å være single. [Les: Hvorfor snyder folk i glade forhold fremdeles?]

Til tross for at hun er i feil for å snyte i stedet for å bryte med deg først, er det fortsatt noen ting du kanskje har gjort for å kjøre henne for å oppsøke en annen elsker. Å unngå poengene ovenfor vil hjelpe deg med å holde din kvinne lykkelig, fornøyd og trofast.

Anbefalt: