12 ting gjør menn som gjør kvinner usikre i forhold

Innholdsfortegnelse:

12 ting gjør menn som gjør kvinner usikre i forhold
12 ting gjør menn som gjør kvinner usikre i forhold

Video: 12 ting gjør menn som gjør kvinner usikre i forhold

Video: 12 ting gjør menn som gjør kvinner usikre i forhold
Video: 12 Things Men Do Only For The Woman They Love [ Psychology ] 2023, September
Anonim

Du tror du gjør alt riktig, men hun vil fortsatt ha mer? Finn ut de vanligste tingene man gjør * eller ikke gjør * som gjør kvinner føler seg usikre.

Hvorfor er kvinner så kompliserte? De kan være svært vanskelig å lese til tider. Du prøver å gi dem det de vil ha, men de blir engang utilfredse. Noen ganger lurer du på om det virkelig er dem og ikke deg. Sannheten i saken er, selv om kvinner virkelig er litt kompliserte, ber de faktisk bare etter enkle ting.

For de fleste kvinner er det mange små ting som teller. Selv om det er mye verdsatt, handler det egentlig ikke om de store bevegelsene som to billetter til Paris. Det er de daglige enkle tingene som å holde hånden sin offentlig. På samme måte er det også de små tingene du gjør som gjør henne utilstrekkelig.

Usikre kvinner - 12 ting gjør menn det som gjør kvinner føler seg usikre

Som en fyr, hvis du tror at du gjør alt riktig i forholdet, og fremdeles finner at jenta din føler seg usikker i forholdet, gjør du nok en eller flere av disse tingene.

# 1 Når øynene dine ofte vandrer. Husk hva de sier om øynene som er vinduet til vår sjel? Vel, det er et faktum. De fleste kvinner er svært spesielle med øyekontakt. Ser på jenta når hun snakker, ikke bare får henne til å føle seg respektert, men det vil også få henne til å føle at hun er interessant, og dermed få henne til å føle seg intim med deg.

Hvis øynene dine vandrer når hun snakker, er det en øyeblikkelig humørkiller. Hun er bundet til å miste interessen for å dele tankene sine med deg fordi du åpenbart ikke er interessert i dem. Hvis du ofte gir denne typen følelse til henne, vil hun sannsynligvis føle seg â € œless ennâ € fordi du indirekte fortelle henne at hun er kjedelig.

# 2 Når du tar evig for å svare. Hun ber deg ikke om å svare et minutt etter at hun sender en tekstmelding. Vær imidlertid oppmerksom på henne ved å sjekke telefonen hele dagen, spesielt når du er ute og drikker, og det er allerede midnatt. Hvis du verdsetter jenta, vil du ikke holde henne venter.

En enkel tekst er nok for henne å vite at du fortsatt tenker på henne, selv om du har det gøy med gutta. Enhver trygg kvinne ville føle seg usikker hvis mannen hennes aldri plager å sende henne et svar. Men hvis hun smiler hvert 5. minutt, selv om hun vet at du er opptatt, er det en annen historie. [Les: 13 tegn på en klamrende kjæreste og måter hun kan overvinne]

# 3 Når du henger sammen med din kvinnelige beste venn. Hver jente, uansett hvor kul hun synes å være, blir litt sjalu når du er med en annen jente. Ja, selv om hun er bare din beste venn, og selv om hun ikke er så attraktiv. Det er bare menneskets natur. Så neste gang du henger sammen med din beste venn, sørg for å merke kjæresten din sammen slik at de kan bli bedre kjent med hverandre. Dette vil forhåpentligvis gi henne tryggheten om at hun er egentlig bare en venn og ingenting mer.

# 4 Når du snakker uendelig om en jente. Med mindre du snakker om din mor eller søster, vil kjæresten din bli sjalu og litt mistenksom hvis du fortsetter å snakke om en jente. Denne sjalusien vil bli ytterligere forverret hvis du ikke har gitt henne nok oppmerksomhet i det siste.

Jo, du er uskyldig, og det er ingenting mer til det, men dette kan gjøre jenta litt usikker. Løsningen? Hvis du fortsetter å snakke om en jente fra jobb, sørg for at du gir kjæresten din mer oppmerksomhet. For å slette hennes mistanke, sett en dato for å introdusere dem til hverandre. [Les: 18 tegn på at du kan ha en følelsesmessig affære uten å innse det]

# 5 Når du ikke introduserer henne til venner. Du har brunsj på en restaurant og plutselig kommer dine barndomsvenner inn i scenen. Du er så opptatt av det øyeblikket du helt glemmer å introdusere kjæresten din til dem. Hun er plutselig plutselig. Hva er din lovbrudd? Er det så sånn? For kvinner er det.

Glem aldri å introdusere henne til vennene dine, spesielt hvis det får henne til å føle seg utelatt. Det vil få henne til å føle seg isolert og uønsket, og hun vil sannsynligvis spørre seg uendelig om hun ikke er spesiell nok til å bli introdusert til vennene dine.

# 6 Når du forsømmer henne under fester. Du inviterer henne til å gå med deg til vennen din. Hun er så spent at hun til og med kjøpte en ny kjole. Hun er begeistret for å ha det bra med deg. Men når du kommer til festen, blir du så opptatt av å møte alle at det tar lang tid å innse at jenta din nettopp har sittet i et hjørne. Må du virkelig være side om side som siamesiske tvillinger? Ikke om hun har andre venner i rommet eller hvis hun har den bubblieste personligheten. Ikke bare ta henne med på en fest fullpakket med alle vennene dine for å forlate henne i ett hjørne. Noen ganger er det virkelig uhøflighet som gjør henne usikker. [Les: 25 tegn og kvaliteter som gjør deg til en veldig god kjæreste]

# 7 Når du ikke komplimenterer henne på hennes nye frisyre. Hvis hun har gjort en innsats for å se bra ut og du ikke gir en forferdelig, vil det være et stort slag mot hennes selvtillit. Kom igjen. Vær oppmerksom på jenta din. Men menn merker ikke disse tingene, sier du. Vel, det er en lama unnskyldning.Du trenger ikke å falle et kompliment hver gang det er noe nytt, men si i det minste noe når hun har en ny frisyre eller når hun nettopp har kjøpt ny undertøy.

# 8 Når du snakker med din eks. La oss bare si at du er beste venner med ex, og du vil virkelig ikke miste henne. Men la oss ikke glemme at du hadde sex med din eks mange ganger tidligere. At du har seksuell kjemi og historie, er nok av en grunn til at jenta din blir usikker. Hvordan kan hun slå din eks?

Hun har vært med deg mye lenger enn de to har, og hun er din beste venn. Lykke til med det. Den eneste kvinnen som kan tolerere vennskapet med din eks, er noen som ikke gir en forferdelig. Bare vær sikker på at du ikke vil bli sjalu hvis hun blir veldig nær med henne også.

# 9 Når du snakker om din eks. Hvorfor må du snakke om din eks? Hun burde ikke være en del av verden som du lager sammen, ikke sant? Dette vil bare gjøre kjæresten din føler seg litt ubehagelig og usikker på seg selv. Men hvis du virkelig vil snakke om henne, eller det kan ikke bli hjulpet, forsikrer du henne om at du ikke har noen følelser for henne uansett. Ved slutten av samtalen din, bør kjæresten din føle at hun er den eneste du vil ha nå.

# 10 Når du holder henne hemmelig. Skjuler du henne fra din familie? Er hun din hemmelige kjærlighet? Det er greit hvis du har vært sammen i noen måneder, men hvis du har vært sammen i mer enn et år, likevel, skjuler du henne fortsatt fra vennene dine, ikke bli overrasket om hun blir usikker Hvorfor holder du henne en hemmelighet? Hvis du elsker noen, er du villig til å rope sitt navn til hele verden kjenner deg sammen. Det tar ikke mye. Bare å laste opp et bilde av deg sammen på Facebook er en stor ting for jenta din. Hvis sosialmedier ikke er din ting, så far henne i det minste i offentligheten.

# 11 Når du holder hemmeligheter fra henne. Kvinner er veldig intuitive. De kan fortelle om du holder hemmeligheter fra dem. Hvis du gjør dette for ofte til jenta din, begynner hun å føle at du utelukker henne fra livet ditt. Kanskje det er greit hvis du holder hemmeligheter fra henne bare for å beskytte henne, men hvis du holder hemmeligheter fra henne fordi du er redd hun dømmer deg eller du er redd hun? Fortell vennene sine, da tar du bedre avtale med dine andre problemer.

Fortell henne dine hemmeligheter, men gjør henne løfte om ikke å hate deg eller ikke å dele det med noen andre. Hvis du fortsetter å holde hemmeligheter, blir det en vane for deg, og hun begynner å føle seg mindre enn tilstrekkelig.

# 12 Når du jukser på henne. Det er ingenting mer effektivt å få en jente til å føle seg usikker hele livet enn ved å jukse på henne. Hun vil føle seg så verdiløs det vil ødelegge hennes selvtillit i lang tid framover. Har du blitt fanget fusk før på noen måte? Da er du den som får henne til å føle seg usikker.

Ikke hatet henne for å være usikker, fordi du spilte en stor rolle i å få henne til å føle den måten. Hvis hun ble enige om å bli med deg selv etter at du ble tatt, må du sørge for at du aldri begår samme forbrytelse igjen. Det er også viktig at du viser henne at du er villig til å endre. Hennes usikkerhet i forholdet ditt vil nå være en del av pakken.

[Les: 14 små ting du gjør som gjør jenta din så utrolig trygg og glad]

Ikke bare klandre jenta din for å være den usikre, hvis du gjør de fleste av de nevnte tingene. Men hvis du er villig til å endre eller har gjort mange av disse endringene, og kjæresten din fortsatt er ulykkelig, så er det kanskje tid til å kutte deg litt slakk. Vær med henne da hun rider hennes usikkerhet, men sørg for at du ikke bidrar til dem.

Anbefalt: