10 ting menn kan gjøre for å gjøre seg selv mer attraktive

Innholdsfortegnelse:

10 ting menn kan gjøre for å gjøre seg selv mer attraktive
10 ting menn kan gjøre for å gjøre seg selv mer attraktive
Anonim

Hva tar det for en kvinne å finne deg helt uimotståelig? Du vil bli overrasket over hvor enkelt det kan være å bli attraktiv for damene.

Kvinner er ikke like komplekse som populærkultur gjør dem til å være. De er de samme som menn, men deres smak leter mer mot subtile poeng og egenskaper. Et eksempel er deres forkjærlighet for nitplukking av fysiske egenskaper. En fyr kan ikke være kjekk og meislet lenger. Kvinner trenger hele pakken.

Jenter er mer inn i detaljer enn det generelle generelle kriteriet. Hvis du har en attraktiv egenskap, betyr det ikke at dine andre egenskaper vil fremkalle den samme reaksjonen. Det går også den andre veien rundt. Hvis noe om deg er uattraktivt, kan en jente fortsatt finne noe å like om deg. Vi er definitivt tilbake på det "komplekse" territoriet når det gjelder kvinner, men her er hvordan vi kan forenkle det.

Hva finner kvinner attraktive?

# 1 Dominans. Dominans handler ikke helt om å underkaste kvinner. Det handler om å være sterk nok mentalt og fysisk til å ta vare på jenta din. Du kan være dominerende ved å ta betalt når situasjonen krever det.

# 2 ressurser. Ikke alle kvinner er tiltrukket av fete bankkontoer. Det de ønsker er en mann som har evnen og evne til å tjene en inntekt. De må kunne betale for seg selv. Kvinner liker ikke slackers, freeloaders og losers. Det er så enkelt.

# 3 Intelligence. En høy tresifret IQ er veldig tiltalende, men en kvinne vil være fornøyd med en mann som har sunn fornuft. De trenger å kunne ta rasjonelle beslutninger når det gjelder penger, jobb og forhold.

# 4 Eloquence. For å bli den perfekte samarbeidspartneren, bør en mann kunne snakke seg inn i alt - hovedsakelig en kvinnes hjerte. Du må være opinionated, men ikke være en røv om det. Du må kommunisere, men ikke være ensidig. Vær respektfull og prøv å ikke fornærme kvinnen du liker. Det handler ikke om hva du sier til en kvinne. Det er hvordan du sier hva det er som kommer til tankene dine.

# 5 Tiltrengelighet. Hvis du trodde jeg ikke skulle sette dette inn, tenk igjen. Folk er iboende grunne. De vil dømme deg på ditt utseende, uansett hva som skjer. Ikke bekymre deg skjønt. Kvinner er ikke begrenset til forståelsen av skulpturelle fysikk og filmstjerner. Alt de vil ha, er en mann som gjør en innsats for å se bra ut og har muligheten til å utstråle enda en liten bit av sex-appell.

# 6 Sosialt stående. Det hjelper hvis du har mange venner. Det betyr at du er likeable. Kvinner liker å vite at du ikke er ekstremt introvert. En kvinne vil også dømme deg på vennene du holder. Bare vær sikker på at du tar tid for både henne og dine venner. [Les: 15 ting kvinner ser etter i en mann før han faller for ham]

Hvordan gjør du deg mer attraktiv?

Nå som du vet hva som gjør deg like, hvordan kan du skaffe deg disse sjarmerende trekkene? Det er enkelt når du tenker på det. Det du trenger er litt innsats og mye oppfinnsomhet.

# 1 Se bra ut. Begynnelsen av forholdet ditt bestemmes av første inntrykk. Du må se bra ut og føle deg bra. Tillit hjelper. Uansett hva du ser ut, hvis du vet og føler at du ser bra ut, vil hun helhjertet være enig med deg.

Jeg vil ikke fortelle deg hva du skal ha på eller hvordan du skal fikse håret ditt. En make-over virker ikke for alle. Så her er det du bør gjøre: Dusj, barber deg, ha på deg rene klær, børst tennene og smil. Smilende gjør at folk glemmer at du ikke ser ut som Brad Pitt. Vær trygg på hvordan du går, snakk og handle. Attraksjon er 10% fysisk utseende og 90% appell. Noen av de hotteste modellene blir de mest attraktive menneskene i rommet, hvis de viser seg å være kjedelige eller betydelige.

# 2 lukter bra. Dette anses å være utro, men ingen sa at du ikke kunne bruke verktøy for å få det du vil ha. Parfymer er ikke spesielt kjent for å fremkalle feromonproduksjon, men luktende bra kan fortsatt gi deg ekstra poeng. Invester i en flaske cologne som kan få kvinner til å svømme. Jeg har snuset en fyr eller to i mitt liv, og de best-luktende fikk meg til å tenke på dem lenge etter at datoen var over.

# 3 Ikke overdrive antrekket. Du vet hvor du går på datoen, så kle deg riktig for det. Hvis det er en femstjerners restaurant, bruk en middagsjakke. Hvis det er en film, bruk en ren skjorte. Hvis du går på et lek, bruk en skjørt med skjørt. Pass på at du vet riktig antrekk for hver hendelse og innstilling. Ikke bruk høye farger, hvis du ikke er sikker på din antrekk. Ikke tenk det heller. Bruk det som gjør deg komfortabel.

# 4 Gi henne din helhjertede oppmerksomhet. Jeg sier ikke at du skal knelte før dagen din og tilbede henne som en gudinne. Bare hør på henne mens hun snakker og gjør de riktige svarene når du blir bedt om det. Donâ € ™ t monopolisere samtalen. Gi henne litt innsikt om hvem du er og finn ut mer om henne også. Gjør det mens du snakker, mens du sender e-post, mens du kommenterer innleggene sine - men husk at en kvinne vil bli mer tiltrukket av deg, hvis hun tilbringer tid med deg personlig.

# 5 Vet når du skal komme til henne. Koble til og kommunisere er ikke nok til å få en kvinne tiltrukket av deg. Du må vise henne at du liker henne. Det betyr at du må flørt med henne.Pass på at meldingen kommer over, men gjør det ikke på en dårlig måte.

Fortell henne at du vil at hun skal være kjæresten din. Hvis det er for tidlig, fortell henne bare at du liker henne. Fortell henne at du vil kysse henne. Fortell henne at du er ekstremt tiltrukket av henne. Disse tingene vil forsterke sin tiltrekning mot deg, men bare hvis de blir uttrykt til rett tid, mens du bruker takt og diplomati. [Les: Slik sjarmerer du henne og gjør henne som deg tilbake]

#6 Se henne i øynene. Øyekontakt kan øke hormonnivået, enten du ser på en mann eller en kvinne. Det skaper en følelse av forbindelse og kan også vise at du ikke er redd for å uttrykke hvordan du føler. Det viser også at du er villig til å la vakt ned og lar din partner vite at du er villig til å åpne opp for dem.

# 7 Ikke vær redd for fysisk kontakt. Hold hånden hennes mens hun kommer ut av bilen. Berør hennes midje mens du går inn i en restaurant. Berør armen når du ler på noe morsomt. Disse små tingene kan fremkalle følelser av intimitet, selv om de bare er uskyldige børster på huden på huden. Bare vær sikker på at hun er åpen for bevegelsen fordi noen mennesker lett kan krysses av når du invaderer deres personlige plass. [Les: 16 ikke-seksuelle berører for å gjøre deg mer tilkoblet]

# 8 Vær til stede. Noen gutta tror at det å være avviklet og spille hardt for å få, kan gjøre en kvinne mer tiltrukket av dem. Det fungerer bare på usikre jenter. Hvis kvinnen du liker er trygg og sikker på seg selv, vil denne taktikken bare komme igjen.

Hvis du virkelig liker en person, bør du gjøre deg tilgjengelig for dem. Hvis du ikke vil ende opp med å se clingy og desperat, lær å føle for deres humør og oppmerksomhet. Hvis de virker opptatt, må du ikke bugge dem. Bare la en melding si at du tenker på dem.

# 9 Vær glad. Vi har alle problemer. Det gjør det vanskelig å være i et forhold fordi folk ikke går godt sammen med elendige individer. Før du bestemmer deg for å starte et forhold, må du ta vare på dine personlige problemer først. Hvis du klarer å møte kjærligheten i livet ditt mens du går gjennom noe, må du sørge for at de er klar over at du har problemer.

Hvis de blir fanget av vakten og innser at noe ikke er riktig i livet ditt, vil de være motvillige til å dele disse følelsene med deg. Du må finne det gode i livet ditt og uttrykke din lykke til verden. Glade mennesker tiltrekker seg flere mennesker i deres liv. [Les: 12 trinn for å forandre livet ditt og finne lykke]

#10 Vær spontan. Gjør noe utenom det vanlige, men overdriv det ikke. Planlegg en ut-av-boks dato. Send henne en morsom video. Overrask henne med noen blomster. Å være spontan for den personen du liker, handler om å bryte ut av dine normale mønstre. Det handler ikke om å generere sjokk og ærefrykt. Det handler om å sette et smil på en persons ansikt når de minst forventer det.

[Les: 25 ting som gjør menn attraktive for kvinner]

Begrepet attraksjon er vanskelig. Noen mennesker er imponert over ser alene ut, men de fleste kvinner ser utover det. Det er lett å vite hva som gjør at en persons hode svinger, men det er vanskelig å vite hva som får dem til å se en gang. Ikke bare fokusere på overflaten. Du må gjøre mer for å få deg til å se bra ut fra innsiden.

Populært emne