Ting jeg lærte om kjærlighet fra å se på â € œThe Holidayâ €

Hvis du vil ha en film som kommer inn i hjertet ditt og pummels en leksjon inn i det, bør The Holiday være på datoens natteliv!

Romantiske filmer får oss til å føle oss alle varme og fuzzy inni. De får oss til å føle at alt er mulig, fordi det er! Hvis du tilfeldigvis elsker romantiske filmer som jeg, tror du sannsynligvis på ekte kjærlighet som jeg, fordi du vet at det er der ute.

Hvis du er en kyniker, som bare ser på romantiske filmer for komisk verdi, ler på ideen om ekte kjærlighet og monogami, er det greit. Jeg oppfordrer deg fortsatt til å lese denne artikkelen. Bare vet at når du befinner deg i kjærlighet, fordi du vil, vil det være enda mer moro for oss sant kjærlighet troende å si vi fortalte deg det!

Ferien er langt min favoritt romantiske film, som sier mye. Jeg har sett Kjærlighet, Casablanca, Måten de var, da Harry møtte Sally, du har post, ut av Afrika, og i utgangspunktet alle andre romantiske filmer som er laget, takket være min underholdningsindustribakgrunn.

Jeg skulle ønske jeg kunne fortelle deg nøyaktig hvorfor jeg favoriserer Ferien over alle de andre, men jeg prøver fortsatt å finne ut det selv. Jeg vet at det ikke er lydsporet, jeg kan nesten ikke huske en sang. Det er ikke fordi jeg er en stor fan av Jack Black, jeg har egentlig ikke likte noen av filmene han har vært i siden.

Det jeg vet er at jeg bare elsker denne filmen, og den lærte meg flere ting om kjærlighet, som jeg har delt med deg under, så fortsett å lese.

Kjære leksjoner fra The Holiday

Selv om det ikke er høytiden, vil du fortsatt lære en hel del ting om forhold, forutsetninger og å finne kjærlighet på uventede steder.

# 1 Du kan ikke forvente at kjærlighet kommer til å lete etter deg. Hvis du vil ha kjærlighet, må du sette deg selv og hva du vil ut i universet, og gjøre det kjent. Eller gjør deg selv mer tilgjengelig for muligheter. Du må la universet vite hva du vil, for ellers, hvordan ellers ville du forvente at du skulle finne deg?

# 2 Du kan ikke hjelpe hvem du blir forelsket i. På samme måte som du ikke får velge familien din, kan du heller ikke hjelpe deg som du faller for. Hvis du tilfeldigvis faller for noen som ikke er god for deg, så er det greit. Du kan ikke hjelpe det, fordi hjertet vil ha det det vil, og bare når hjertet ditt blir ødelagt, innser du at bare fordi du ikke kan velge hvem du faller for, kan du lete etter bestemte røde flagg, eller egenskaper som hjelper deg med å navigere dine følelser og følelser litt bedre.

# 3 Ditt forhold til din giftesjef, sannsynligvis vil ikke fungere. Hvis du har et hemmelig forhold til sjefen din, hvem er gift eller engasjert, så er det uansett slags forhold du tror du er i, ikke en ekte. Og det kommer nok ikke til å ende opp med at dere to blir gift, har barn og hele hvite hakk. Hvis du tror at du og din engasjert eller gift sjef er ment å være sammen, beklager jeg å informere deg, men det er ikke sannsynlig. [Les: 10 smertefulle realiteter som å være "annen kvinne"

# 4 Du skal egentlig være den ledende damen i ditt eget liv. I ferien blir Kate Winslets karakter fortalt at hun skal være den ledende damen i sitt eget liv, og det kan ikke være mer sannhet til det. Du får bare ett liv, og det er viktig at du vet hvor verdifull og viktig det er å sette deg selv først. Ikke lev livet for en annen person, og føler ikke behovet for å gjøre ting for å imponere andre mennesker. Dette er din historie, og du får skrive det. [Les: 11 tips for å bli forelsket i deg selv og bli en bedre deg]

# 5 Det er greit å ha en tilfeldig tilkobling. Å ha en en-nattsstativ gjør deg ikke en hore. Det gjør deg til et menneske. The Holiday lærte meg at det er mer enn ok å gå på ferie selv, bli full, møte en sexy fyr, og ha sex med ham med troen på at du aldri vil se ham igjen. Det er også greit å se dem igjen, og til og med bli forelsket i dem. Reglene er at det ikke er noen regler, og du må stole på din intuisjon. [Les: 10 verste folk å ha en natt med]

# 6 Når to mennesker virkelig elsker hverandre, får de det til å fungere. Når det kommer til ekte kjærlighet, og å være med den rette personen, vil du gjøre alt som trengs for å være med dem. I ferien blir Jude Law og Cameron Diaz sine figurer forelsket, og selv om de lever tusenvis og tusen miles fra hverandre, kommer de til slutt til å få det til å fungere. Hun skjønner at hun ikke kan gå tilbake til Los Angeles, fordi hjertet hennes er der han er, og han skjønner at han ikke lar henne komme på flyet, fordi han ikke kan forestille seg et sekund uten henne.

Dette betyr ikke at langdistanseforhold ikke og kan ikke fungere, fordi de selvfølgelig kan. Det betyr bare at når du virkelig elsker noen, sørger du for at de vet det, og du vil gjøre alt du kan for å få deg to jobber, både når du er fra hverandre og når du er sammen. [Les: 10 overlevelsestips for alle langdistanseforhold]

# 7 Har et søtt øyeblikk, eller donâ € ™ t. The Holiday lærte meg hva en søt møt er, og per definisjon er en møtesøt faktisk en scene der et fremtidig romantisk par møtes for første gang på en måte som anses å være søt, underholdende eller morsomt.Det kan også tenkes som å bli forelsket ved første blikk. Vi ønsker alle disse romantiske øyeblikkene i livet, og hvis du får dem, er du heldig!

Hvis du ikke har et søtt øyeblikk, er det ok også. Hva ferien også lærte meg, er at møte søte øyeblikk vanligvis bare finnes i filmer, og så nå føler jeg meg ikke så utelatt. [Les: Hvordan sette opp din egen, møt søt]

Kjærlighet er det universelle språket. Det er en følelse at alle kan forholde seg til og forstå. Når to personer er forelsket, utstråler det seg ut i universet uten å si et ord. The Holiday er et eksempel på dette, og for meg er det en mest perfekt.

Jeg elsker hvor ekte denne filmen er, og hvordan den viser de forskjellige måtene vi pleier å håndtere med knuste hjerter, og sette dem sammen igjen. For eksempel kjenner jeg tonnevis av jenter som har falt for gutter som ikke var gode for dem. Og jeg vet førstehånds hva det føles å være utro på. Jeg vet ikke hvordan det er å bli forelsket i en sjef, men jeg er sikker på at noen der ute leser dette akkurat nå, gjør det nok.

The Holiday er et ærlig eksempel på hva vi alle gjør når det gjelder å lete etter kjærlighet, finne det, og prøver å holde fast på det. Har du lært noe annet fra å se The Holiday? Gi oss beskjed i kommentarene nedenfor!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar