20 ting glade par gjør ikke i et perfekt forhold

Det er mange ting du kan gjøre for å bygge et perfekt forhold. Men noen ganger er det de tingene du ikke gjør som gjør hele forskjellen.

Å oppnå et godt forhold til noen tar mer enn bare litt lykke til. Det krever daglig mosjon i sunne forhold som bidrar til å bygge et sterkt bånd mellom to personer. Mens par gjør mange ting for å holde deres relasjoner lykkeligekommunisere, for eksempeltingene de dona € ™ t gjør kanskje låne mer til deres lykke som et par enn du kanskje tror.

Ting du ikke skal gjøre hvis du vil ha et godt forhold

Hvis du ser etter måter å bygge et godt forhold til noen spesielle, bør du vurdere følgende "ikke" tips som andre glade par sverger ved.

# 1 Ikke klage på forholdet ditt til familie eller venner. Om forholdet ditt er litt steinete fra tid til annen, eller det er jevnt å seile, ikke diskutere det med utenforstående. Å involvere andre i dine private saker resulterer vanligvis i negativ tilbakemelding det er neppe noen gang nyttig. I stedet snakke direkte med hverandre for å jobbe gjennom bumpene i veien sammen.

# 2 Ikke sammenligne deg med andre. Folk som er virkelig glade, godtar seg selv og andre som de er. Å sammenligne deg selv eller din partner til noen andre er urettferdig og urealistisk. Det fører deg bare til følelser av usikkerhet om deg selv og om forholdet ditt.

# 3 Ikke klandre partneren din for dine problemer. Forstå at det er deg som trenger å ta ansvar for dine egne følelser. Don? T klandre partneren din eller vike i selvmedlidenhet. I stedet kommuniserer med dem og ber om hjelpen du trenger for å rette opp situasjonen. [Les: 21 store tegn på følelsesmessig overgrep du kan se på]

# 4 Ikke ta deg selv for alvor. Livet er fullt av oppturer og nedturer. For å være virkelig glad, må du ikke ta alt så alvorlig. Glade par nyter livet. De dater ofte og ler mye. Selv når livet blir tøft, kan du finne måter å holde det lys hvis du kan.

# 5 Donâ € ™ t kritisere. Ingen liker en nag. Kritiserer partneren din bare skaper et splitt i forholdet som over tid kan rive det fra hverandre. Prøv å ikke kritisere hverandre, men i stedet se etter måter å jobbe gjennom irriterende situasjoner med følsomhet. [Les: 8 enkle måter å være mindre kritiske overfor folkene rundt deg]

# 6 Ikke ignorere den økonomiske siden av forholdet ditt. Pengeproblemer kan stresse selv de beste forholdene, så ta opp problemer så fort som mulig når de oppstår. Diskuter dine økonomiske mål slik at du kan ta ansvarlige beslutninger for en lys fremtid. Hvis penger betyr noe, er det et nært emne med deg, bare vet at å ignorere dem kan føre til store hodepine senere. [Les: 17 enkle og likevel strålende måter å spare penger som et par]

# 7 Ikke forsøk å lese partnerens sinn. I mange relasjonerspesielt langsiktigepar antar at de vet hva deres partnere ønsker eller trenger. Mens du kanskje kjenner din partner bedre enn noen andre, må du aldri anta at du vet hele tiden.

Nøkkelen til et godt forhold er kommunikasjon, og du må kommunisere godt for å vite hva den andre virkelig trenger og ønsker. Stave dine følelser og ønsker ut eksplisitt, så det er ingen feil eller skuffelser. [Les: 30 spørsmål for par som tror de vet alt om hverandre]

# 8 Ikke velg dårlig timing. Det er riktig tid og en feil tid å dele dine følelser for å få dine behov møtt. Feil tid er når partneren din er opptatt eller på annen måte opptatt av noe annet.

Når du engasjerer seg med dem i løpet av en tid som dette, er det sjansene for at de ikke vil få betydningen av det du sier, slik at du føler deg frustrert og sint. Den rette tiden til å diskutere dine følelser er når de ikke er opptatt. Den beste måten å sikre at det er en god tid, er å spørre. â € œHey, jeg vil gjerne diskutere noe med deg. Er det nå en god tid?

# 9 Donâ € ™ t obsess om din rolle i forholdet. De fleste har deres "roller" i et forhold. Noen roller er kjønnsbaserte: Mowing av gresset er vanligvis mannenes jobb, for eksempel. Likevel tar glade par oppgaver utenfor deres roller for å få ting gjort når de må gjøres, uansett hvilken jobb det er. Hvis partneren din er kokk i forholdet, kan du ikke spise middag på bordet fordi hun jobber sent, gå inn og få jobben ferdig. Ha kveldsmat venter på henne når hun kommer hjem.

[Lovecouch468x60]

# 10 Ikke vær negativ Nelly. I stedet for å presse partneren din til å gjøre det du tror de trenger å gjøre, kan du prøve å oppmuntre dem i stedet. Vær den støtten og motivasjonen de trenger for å oppnå større og bedre ting, i stedet for å gjøre dem bedre til å gjøre det bedre. [Les: Er du en negativ person? â € "15 tegn for à ¥ finne ut]

# 11 Ikke se til Hollywood for forholdsråd. Det er ingen tvil om at kjendispar er interessante, men aldri, se dem som riktige eksempler på hvordan et godt forhold ser ut. Real-life Hollywood-par er vanligvis dysfunksjonelle og ender opp med å bryte opp snart etter å ha kommet sammen. Videre er Hollywood-par på skjermen urealistiske portretter av relasjoner.Glade par baserer seg ikke bare på deres lykke på disse falske representasjonene.

# 12 Ikke rush ditt forhold. Ikke press forholdet ditt til høyere nivåer for fort. Alle ønsker at eventyret lyder til slutt, men ikke glem å nyte reisen også. [Les: De 9 stadiene av et forhold hvert par må gå gjennom]

# 13 Forvent ikke at forholdet ditt skal være svaret på dine bønner. Mens et sunt, lykkelig forhold sikkert legger til livet ditt, ikke forvent det å løse alle dine problemer. Det er ingen andres ansvar å reparere livet ditt. Du må gjøre det selv. Ta ansvar for dine egne følelser og problemer for å hindre dem i å forstyrre lykken i forholdet ditt.

# 14 Forvent ikke å være et par for å være lett. Det er utrolig å være i et langsiktig forhold, men det er sjelden lett. Se utfordringer som en mulighet til å vokse og bli sterkere som et par. Å være lykkelig sammen krever innsats, men læring når du går gir deg den styrken du begge trenger for å være sammen og være virkelig glad.

# 15 Ikke hold tilbake. Du mister aldri ved å elske noen. Du mister ut ved å holde tilbake og ikke gi 100% av deg selv i forholdet ditt. Å være en del av et virkelig godt par kan ikke skje før du er i stand til å gi noen andre sjansen til å skade deg, mens du stoler på dem samtidig. Ikke til. Å være i et lykkelig forhold betyr at du har tillit til partneren din, og de har tro på deg også. [Les: Den komplette veiledningen til å ha et langsiktig forhold som varer]

# 16 Ikke hold hemmeligheter. Hemmeligheter kan ødelegge de sterkeste forholdene. Stol på er en delikat ting som lett går tapt, så hold ikke hemmeligheter fra partneren din. Vurder å holde hemmeligheter som det samme som å lyve. Ingenting bra kommer alltid fra å lyve.

# 17 Ikke skjul hvem du er. Hvis du ikke kan være deg selv rundt noen du elsker, kan du ikke være lykkelig. Glade par elsker hverandre for hvem de er og er aldri redd for å være seg selv. Det er ikke noe bedre enn å være elsket for hvem du er. På det samme notatet, føle deg aldri som om du må bytte for noen. Hvis de ikke kan godta deg for deg, vil du aldri være lykkelig i forholdet.

# 18 Ikke bor i fortiden. Fortiden er borte. Det kan ikke endres. Godta at partneren din har fortid, og selv om du kanskje ikke liker det, aksepterer du det og fortsetter. Se til fremtiden sammen og glem hva som står bak deg. [Les: 10 tegn på ditt tidligere forhold holder deg tilbake fra en lykkelig fremtid]

# 19 Ikke fokus på partneren din feil. Alle har dem, men ikke fokusere på partneren din. Når du fokuserer på det gode i dem, vil du ikke legge merke til dem uansett. Ved å oppdage det gode i partneren din, oppdager du også det gode i deg selv.

# 20 Forvent ikke noe i retur. For å opprettholde et godt forhold, vær villig til å gi, men forvent ingenting i retur. Gjør noe spesielt for partneren din fordi du vet at det vil gjøre dem lykkelige. Når fokuset ditt blir mer om å gi enn å vinne, finner du deg selv og blir virkelig glad også.

Det er ingen magisk formel, og hver person er annerledes. Imidlertid kan disse små hensynene ta forholdet ditt fra ned i dumper til over hele verden, det vil si hvis du tar hensyn og bruker dem ordentlig.

[Les: 25 må-følge forholdsregler for et vellykket forhold]

Alle ønsker å være en del av et lykkelig par. Det kan være en kamp, ​​men hvem som helst kan bygge et perfekt forhold hvis de bare tar seg tid til å trene sunne relasjonsvaner. Bruk tipsene ovenfor for å veilede ditt eget forhold til et lykkeligere og sunnere sted.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar