12 ting gutter gjør det som gjør jenter ønsker å fake det!

Innholdsfortegnelse:

12 ting gutter gjør det som gjør jenter ønsker å fake det!
12 ting gutter gjør det som gjør jenter ønsker å fake det!

Video: 12 ting gutter gjør det som gjør jenter ønsker å fake det!

Video: 12 ting gutter gjør det som gjør jenter ønsker å fake det!
Video: Ting alle jenter gjør 2023, September
Anonim

Gjør du noe i sengen som setter henne av? Her er 12 ting folk gjør ofte som gjør at en kvinne vil falle den i stedet for å oppleve det!

Statistikken varierer mye, men det er et kjent faktum at alle kvinner ikke er orgasme hver eneste gang de har sex!

Og likevel oppfører de fleste gutta alltid som de er gudene til sex.

Og disse gutta skryter om hvor bra de er i sengen, og hvordan de har aldri sovet med en jente som ikke opplevde en rystende orgasme i armene sine!

Nå, det er overraskende, er det ikke det?

Hvis hver jente feiler det nå og da, er disse gutta løgnene, eller er jentene virkelig jævla bra for å fake det ?!

Hvorfor faller kvinner det?

Årsakene til at kvinner falske det er rikelig og variert.

[Les: 22 vanlige grunner til at kvinner feiler en orgasme så ofte!]

Men det er ikke alltid deres egen feil.

Oftere enn ikke, er årsaken bak en jente faking det ikke hennes egne mangler, men mer på grunn av fyrens kortkomninger!

En fyr kan være egoistisk, eller han kan være for plaget av å ha en god tid selv at han ikke klarer å fokusere på henne eller på hvor hyggelig en tid hun har i seng med seg.

Når det gjelder sex eller kjærlighet, finner kvinnene reisen for å være mer tilfredsstillende enn destinasjonen.

Så hvis du virkelig ønsker å ta en kvinne i seng, må du slutte å bekymre deg for å få henne til orgasme. Og bare bekymre deg for hva du kan gjøre akkurat da å ha det bra med henne. Forstå det, og den ideen vil forvandle deg til en ekte sexgud over natten.

Og så, kanskje du kan skryte om å gjøre hver jente du tar til sengs orgasme som en flyter elv! [Les: 10 ting kvinner ønsker i seng å føle seg sexy og elsket]

12 ting gutter gjør det som gjør at jenter vil fake det!

Her er 12 grunner til at kvinner velger å fake det i sengen, i stedet for å virkelig oppleve en orgasme. Noen ganger er det egentlig ikke en fyrs feil. Men igjen, nesten alltid, er det definitivt!

# 1 Du er ikke god til forspill. En fyr kan ta noen sekunder å få en stiffy i buksene hans. Men en jente er som en pott med vann på en komfyr. Hun tar tid å varme opp, men holder seg varm lenge etterpå! Hvis du ikke vekker henne nok med forspill, enten ved å stimulere henne der nede med fingrene eller med den måten du kjærtegner kroppen hennes, er det sjansene for at hun ikke blir oppvokst nok til å oppleve en ekte orgasme.

# 2 Du vet ikke hva hun vil ha i sengen. Dette er tilfellet med mange gutter. De tror bare at de vet alt om en jente kropp, og alt om hva som gjør en jente på. Men egentlig, alle jentene er forskjellige, og hver jente har sine egne forventninger i sengen. Ta tegn fra henne, se hvordan hun reagerer på tingene du gjør, og lær av det. Ikke vær arrogant og tro at du vet hva som fungerer for henne bedre enn hun vet selv! [Les: 18 sizzling sex tips for menn å gjøre noen jente ønsker mer!]

# 3 Du suger. I seng. Hvem kan klandre deg her, egentlig? Du er bare ikke god nok, og du er sannsynligvis en tapt sak. Og siden hun elsker deg så mye, kan jenta din bare falle den hver gang bare for å få deg til å føle deg bedre om deg selv * mens hun drømmer og fantaserer om en fyr som kan gi henne orgasmen hun krever for en dag! *

# 4 Du skylder deg selv. Hvis du er en fyr, er det ganske forståelig at du ser på en orgasme som en premie. For de fleste gutter er en jente orgasme under dem et tegn på seier. Har du vedvarende spørsmål til kvinnen din hver gang hun ikke opplever en orgasme? Og klander du deg selv for å være dårlig i sengen? Hvis du gjør det, kan jenta din fake det når hun ikke kan oppleve en orgasme bare for å stoppe deg fra å skylde deg selv. [Les: 15 måter å vare veldig lenge i sengen uten piller]

# 5 Du skylder henne. Har du noen gang beskyldt kjæresten din eller kone når hun ikke opplever det store banget i sengen? Klarer du på henne eller sier sånn noe som? Hvorfor er du ikke snill, fortell meg hva som setter deg i seng da ?!

# 6 Du blir irritert. Du kan ikke fortelle det til ansiktet hennes, men ditt forferdelige uttrykk kan gi bort din irritasjon når hun ikke opplever en orgasme. Og hver gang du virker opprørt, kan du bare få henne til å føle seg dårlig om det, noe som bare fører til at hun feiler det hver gang hun ikke føler seg som å oppleve det.

# 7 Fot i munnen. Du sa noe som var helt upassende eller noe som bare skjøpte henne mens skitne snakket i senga. Og nå, hun føler seg enten yucky eller pissed off om det! [Les: Slik snakker du skitten og avslører fantasiene dine til en jente uten å slå henne av]

# 8 Du får henne til å føle seg stygg. Dette er noe de fleste jenter bare ikke vil erkjenne. Noen gang! Men det er sannheten som du ikke skal snakke med henne om. Får du henne til å føle seg stygge i sengen, enten ved å snakke om hvor fett hun har, eller ved å stirre på henne med et dårlig uttrykk i ansiktet ditt når hun klipper? Hvis du gjør en jente føler seg stygg, er det en god sjanse hun ikke kommer til å føle deg komfortabel i seng med deg lenge!

# 9 Du er for stor! Ja, din krigshistorie som du har vært så stolt av, har endelig gitt deg ned når det er viktigst! Hvis du er for stor for sin lille søte lille haug, kan hun bare hate din lille * store * fyr hver gang du trenger henne inn.Og bare for å få deg til å stoppe før, kan hun stramme lårene sine, skrike litt, mer ut av smerte og falle en god! [Les: Kompatibilitet mellom en mann og en kvinnes privatpersoner i henhold til Kama Sutra]

# 10 Du kommer ikke til å fullføre løpet. Og så bringer hun målstreken nærmere deg! Hvis kjæresten din ser deg panting, svetter eller prøver veldig hardt å holde fast på din utløsning, og hun vet at hun kanskje ikke opplever en orgasme veldig snart, kan hun bare falle den for å gi deg det tillitssystemet du trenger, og få deg til å tro at du er ferdig med løpet. [Les: 20 måter å holde ereksjonen vanskelig og høy lenger]

# 11 Hun er flau. Dette er noe du kan oppleve tidlig i et nytt forhold. Hvis en jente du daterer vet hun tar veldig lang tid å oppleve en god orgasme i sengen, kan hun falle den om ti til femten minutter i sex bare for å få deg til å tro at hun har hatt flott sex og overbevise deg om at hun bare er en normal jente som opplever normale orgasmer.

# 12 Du legger mye press på. Har du snakket om og på om det forestående ferieeksamen eller bursdagseks eller en måneds jubileumssex for dager på slutten? Vi vet at du er spent på det, men du kan stresse henne ut ved å stadig snakke om det. Hun vet at sexet skal være strålende, og hun prøver å få det til å føle seg som det beste sexet ennå. Men et sted i hennes tanker, dreper alt stresset hennes sjanser til å oppleve en orgasme!

[Les: 15 beveger seg for å tilfredsstille en kvinne i sengen og få kjønn å føle seg veldig spennende!]

Hvert nå og da kan din oppførsel i sengen tvinge jenta til å falle den i stedet for å vente på den. Så unngå disse 12 tingene gjør gutta som gjør at jentene vil fake det, og la kvinnen innse at du ikke bare etter hennes orgasme, men du prøver å nyte opplevelsen også!

Anbefalt: