15 ting gutter gjør det er en stor avslag for jenter

Ser du noen som virkelig liker og ikke vil blåse den? Finn ut de vanligste tingene som slår jenter av, så du vil ikke begå noen av dem!

De sier, "Bare vær deg selv! Â € og â € œDonâ € ™ t endre noe, bare for å vinne en jente Men du har prøvd å være deg selv før, og det fikk deg ikke hvor som helst - ikke engang første base. Du ser, i kjærlighetens spill, må du spille delen og se delen, uansett hvilken fase du er i. De fleste jenter er faktisk veldig lett å behage og vanskelig å skuffe.

Ting som slår jenter av - 15 vaner å unngå

Du trenger ikke å være Prince Charming hvis du bare er en ydmyk, liten tidspauper; men bare sørg for at du tømmer ned dine forgjengelige vaner. Enten du fortsatt ser på en jente eller du har vært sammen i flere tiår, her er noen av de vanligste tingene som gutta gjør som forteller jenter.

# 1 La jenta betale. Ikke inviter henne * eller til og med dine mannlige venner * til en film eller middag, bare for å la dem betale for deg. Det er en av de store no-nos når det gjelder dating. Du kan kanskje si at hun er rik og hun er ok med den. Jo, det er mulig at hun er ok med det en gang i mellom, men hvis det sakte blir en vane, begynner hun å fornærme deg.

Jenter, selv de mest moderne, vil fortsatt at mennene skal kjøpe sin middag. Hvis du er borte, ikke inviter henne til noe dyrt. I det minste, gå nederlandsk. Men la aldri foten regningen når du er den som inviterte henne. [Les: 13 må-følge etikettregler for den moderne gentleman]

# 2 Glemmer og kansellerer datoer. Hvis du setter en dato på lørdag, må du huske det og sørg for at du kommer opp! Du har ingen anelse om hvor mye trøbbel kvinner går gjennom for å forberede seg på datoer. Hun kunne allerede gått på salongen og kjøpte en ny antrekk.

Og selvfølgelig har hun ryddet sin tidsplan og har investert litt tid på å forestille seg hvilken dato som vil bli. Hvis du ikke er sikker på at du vil være tilgjengelig, må du ikke sette en dato! Dette er et stort tegn på at du vil være en flake hvis du har forhold, og jenter er så lei av det.

# 3 Smothering dem med oppmerksomhet. Du tror kanskje å sette jenter på en piedestal er en surefire måte å få dem til å tiltrekke seg. Au contraire! Hvis du legger dem på en sokkel på de første dagene med dating, er sjansene, vil interessen for deg gradvis avta. Hvorfor? Fordi de fleste kvinner vil ha utfordringen. Hvis noe er et gitt, blir det kjedelig, selv om det er krevende. Selv om de vil høre deg, bekjenner kjærligheten til dem, vil de ikke at du trenger trang eller desperat. De vil at du vil ha dem, men ikke så mye at du begynner å bli uinteressant. [Les: 5 grunner til å elske noen for mye dreper kjærligheten øyeblikkelig]

# 4 Å være for passiv. Jenter vil være de som har ansvaret en gang imellom, men hvis de merker at de er de som starter mesteparten av tiden, begynner de å bli utmattet. De vil at menn skal være avgjørende og aktive, ikke passive eller reaktive hele tiden. Du bør være den som spør og planlegger de fleste av dine datoer. Du bør vite hvordan du skal lede, fordi selv om * spesielt hvis * du er dating en feminist, vil hun ha en mann som vet hvordan han skal lede.

# 5 Kontinuerlig sjekker mobiltelefonen din. Når du er på en dato eller når jenta ønsker å ha kvalitetstid med deg, gi henne din udelte oppmerksomhet. Det tar ikke mye! Du trenger ikke å si mye. Bare vær sikker på at du lytter. Kontinuerlig sjekke telefonen er så irriterende vane. Ett blikk på telefonen kunne helt ødelegge sin entusiasme for å dele sine tanker. Med mindre du har en nødsituasjon, sett telefonen ned.

# 6 Å være uhøflig å servitører og kjæledyr. Du kan fortelle mye om en persons personlighet ved hvordan de behandler de som er mindre kraftige enn dem. Vær oppmerksom på hvordan du behandler servitører, tiggere, dyr og selgere, fordi du bør behandle dem vennlig. Og fordi de fleste kvinner måler hvor sensitiv du er basert på hvordan du er mot dem. Hvis en mann sparker hunder og roper på servitører, er det et tegn på at han vil behandle en jente når romantikken avtar. Så, før du nærmer deg en jente, lær deg selv å være forsiktig. [Les: De 10 største offs for jenter når du er på en dato med dem]

# 7 Ankommer sent. Det er egentlig ikke en avtalebryter, men å være sen mesteparten av tiden kan skape vrede i det lange løp. Det viser rett og slett at du ikke verdsetter tiden nok til å gjøre anstrengelsen for å komme fram til tiden. Det er en avslag for mange jenter, spesielt hvis du er klar til å møte på en fancy restaurant. Du vil ikke at hun skal bli kjent som jenta som alltid venter på mannen sin.

# 8 Låne penger â € |allways. Åh, kom igjen. Du er mye bedre enn å låne penger fra jenta hele tiden. Det er så stort av seg å være økonomisk avhengig av henne, når du skal behandle henne til god middag nå og da. Og siden du er så borte, er det nesten sikkert at du ikke kan gi henne gaver også. Så mye som mulig, lån penger fra andre mennesker * Tips: dine foreldre *, fordi det å gjøre dette kan gi spenning på forholdet ditt.

# 9 Publisering for mange oppdateringer på sosiale medier. Nesten hver jente jeg vet blir slått av av gutter som er konstant sosiale medier plakater.Det er ingen klar regel for dette, men begrense i det minste din egen og ikke poste om deg selv mer enn 10 ganger per uke. Du vil forlate litt mysterium for jenta din å oppdage. Det gjør også at du ser forgjeves, som de fleste jenter hater. Vær for opptatt og engasjert med meningsfulle forsøk på å legge inn en annen meme. Det gjør deg varm. [Les: 18 dårlige vaner som gjør at jenta din vil forlate deg virkelig snart]

# 10 Bruk crocs. Bruk av klebrig ting som crocs, corduroy bukser og en mann bun kan gjøre noen jente cringe. Se, du trenger ikke å være sartorial hvis du ikke er motefaglig, men finner i det minste de 10 beste moteene for menn, og bare ikke bruk dem. Du kan grumme og si at crocs er din fashion statement, og at hvis en jente virkelig elsker deg, vil hun akseptere deg for hvem du er. Det er gyldig. Men hvis du fremdeles prøver å vinne sin kjærlighet, ikke vis opp med stygge sko.

Du prøver å imponere henne, husk? Med mindre din hensikt er å få henne til å le * som kan være søt *, vær bare borte fra ting som er åpenbart klebrig.

# 11 Rushing into sex. Enten du bare er dating eller du allerede er hitched, er det fortsatt en avslag for jenter hvis gutta rush dem til å ha sexy tid. Vi vet at du er ute etter det, men praksis forsinker din trang til å matche henne. Ikke bare komme inn i rommet og begynn å kle av. Du må koble til med sin første via samtale eller forspilling fordi * overraskelse! * Jenter vil ha litt følelser før de har sex. [Les: 10 trinn du må følge for å få en jente til å ha sex med deg]

# 12 Videospillavhengighet. Noen kvinner, selv om de daterer den vakreste, mest kvalifiserte bachelor, skru ned gutta bare fordi de fant ut at mannen er avhengig av videospill. Kanskje de har vært sammen med videospillmisbrukere før og vet at det er sløsing med tid til å overbevise narkomane at det er andre bedre ting å gjøre. De kan allerede forestille seg helgene dine sammen, og de liker ikke bildet. Uansett hvor mye du hevder at det er bare et spill, slå av er slår offs, og denne er på toppen av listen ... med mindre hun er en spiller også.

# 13 Dårlig hygiene. Dette trenger ingen forklaring. Luktfølelsen er veldig kraftig. Vi kan huske tusenvis av lukter og knytte dem til bestemte stemninger, hendelser eller mennesker. Hvis du har dårlig ånde, vil den slags lukt bli etset for alltid i jentas minne, og du vil ikke være så sexy for henne som før. Hvis du prøver å vinne en persons hjerte, eller hvis du allerede er sammen, må du sørge for at du tar vare på din hygiene fra hodet til tå, ikke bare for henne, men for deg selv. [Les: De 25 største dataflyttene for kvinner som alle menn må vite]

# 14 Snakker om deg selv hele tiden. Jo, hun vil høre hva som skjedde med deg i dag, men vær så snill å spørre henne. Ikke bare gå igjen og igjen uten å plage å tenke på henne og om hun fortsatt er interessert. Pass på at samtalen din er balansert. Vær oppmerksom. Det er så stort avslag hvis en mann holder blabbering om sitt liv og interesser, uten å bry seg om den andre parten har åpnet munnen i den siste timen.

# 15 Å sette andre ned. Hvis du alltid whining og sier dårlige ting om andre mennesker, vil jenter begynne å tenke at du er en av de pessimistiske nit-picker-typene, som klandrer andre mennesker for deres ulykke. Hvis det er hvem du er, prøv å ikke vise din mørke side så mye ved å fokusere bare på gode ting.

Det er en utfordring først, men gjør det i det minste i en måned, og du vil finne ut at det ikke er så vanskelig å dyrke, tross alt. Du vil ikke gi henne inntrykk av at du vil skylde henne hele tiden når noe går galt.

Dating er vanskelig. En del av det krever at du er ærlig og komfortabel med deg selv, og en annen del justerer alltid når du prøver å behage den andre personen. Men så lenge du ikke gjør noe av det som er nevnt ovenfor, vil du sannsynligvis ha en jevn tur.

[Les: 25 ting om gutter at jenter finner mer attraktive enn noe annet]

Og viktigst, etter å ha forstått disse 15 mest vanlige tingene som slår av jenter, har du sikkert en mye høyere suksessrate i å vinne sine hjerter.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar