12 ting jenter liker å høre fra menn å føle seg spesielle og elskede

Innholdsfortegnelse:

12 ting jenter liker å høre fra menn å føle seg spesielle og elskede
12 ting jenter liker å høre fra menn å føle seg spesielle og elskede
Anonim

Å vite hvordan å lage en jente glad er utover nyttig for menn, men uten å vite hva tingene liker å høre, er det mye vanskeligere. Her er hva du skal si.

De sier nøkkelen til en manns hjerte er gjennom magen, men for kvinner, er det gjennom å gjøre henne til å føle seg spesiell. Det er virkelig det viktigste du må huske med jenter. Hvis du vil at hun skal like deg, få henne til å føle seg unik og spesiell for deg ved å fortelle henne ting jenter liker å høre.

Åpenbart kan du ikke bare sammenføye en rekke setninger i håp om at det får oppmerksomheten hennes. Det er mer enn det. Du må være ekte, og du må virkelig like jenta for å kunne si ting hun liker å høre. Hvis du ikke gjør det, vil hun plukke opp den.

Feil som kjører jenter vekk fra deg

Vi gjør alle feil. Når det gjelder å vinne en jente over, kan disse feilene permanent påvirke sjansene dine. Hvis du er noen som bare gir jenter komplimenter basert på hennes utseende, er det en feil. Hun ser rett gjennom deg og vil ikke ha deg.

Du må appellere til henne som mer enn bare noen som ønsker kroppen sin. Hvis du snakker til henne med det eneste målet å få henne i seng, er det en feil, og det vil ikke fungere. Jentene er smartere enn det, og vi vet når en fyr bare vil ha et stykke esel. [Les: 15 ting gutta gjør det er en stor slå av for jenter]

Ting jenter liker å høre for å føle seg spesiell

Du må få henne til å føle seg unik for deg. Hun må føle at du bare er interessert i henne og ingen andre. Noen ganger kan du si noen spesifikke ting som kan hjelpe henne å se hvordan du virkelig føler. Her er noen av tingene som jenter liker å høre som kan hjelpe deg med å kommunisere dine følelser.

# 1 Komplimenter om hennes intelligens. Så mye som jenter liker å bli fortalt at de er fine, kaller det smarte er en mye mer effektiv måte å få henne til å føle seg bra. Hvis hun er vakker, er hun sannsynligvis alltid komplimentert på utseendet hennes. Men hva med hjernen hennes?

Bare fordi hun er pen, betyr det ikke at hun ikke er smart. Hvis du kjenner henne og vil få henne til å føle seg utrolig, fortell henne deg som hun tror. Fortell henne du elsker hvor smart hun er og hvordan hun tenker på ting gjennom. Det vil bety mer for henne enn du vet. [Les: Hvordan kompliment en jente og få henne til å rødme]

# 2 Komplimenter om hennes kreativitet. Bortsett fra bare å være smart, elsker jenter å bli fortalt at de er kreative. Det er ikke et kompliment folk vanligvis gir, og det er derfor det er en av tingene som jentene liker å høre. De hører det ikke ofte, så det betyr mer.

Dette er enda sterkere når det brukes i løpet av en tid hun faktisk er kreativ. Så hvis hun bare malt noe eller laget et armbånd eller noe som involverer kreativitet, så fortell henne at hun er veldig kreativ. Det vil gjøre dagen sin.

# 3 Alt om hvordan hun er "one-of-a-kind". Alle jentene vil høre at de ikke er som andre. Og mens vi allerede vet at vi er unike fordi det ikke finnes noen andre som oss, vil vi fortsatt høre det fra våre menn.

Så husk å minne henne om at du liker henne fordi hun ikke er som andre jenter. Hun er bedre. Hun gjør deg lykkeligere enn noen andre fordi hun er enestående. [Les: Hva å si til en jente du liker mens du snakker med henne]

# 4 Unike ting om hennes utseende. Du kan definitivt fortelle en jente hun er attraktiv. Men måten du sier dette kan gjøre en stor forskjell i hvordan hun hører den. I stedet for å fortelle henne, har hun vakre øyne, fokuserer på å beskrive hvorfor du liker dem.

Å si at de er en så interessant blå nyanse med små grønne linjer, vil få henne til å føle seg mye mer spesiell enn å si, "øynene dine er veldig søte." Det får henne til å føle at du betaler ekstra oppmerksomhet - og det gjør at Hun føler seg elsket og spesiell for deg.

# 5 Alt uberørt. Ikke gjør komplimenter noe du bare gir hvis du mottar. Du bør ikke si noe fordi du vil at hun skal gi deg et kompliment i retur.

Hun vil legge merke til dette, og det er ikke så meningsfylt da. Hvis du bare forteller henne noe søtt ut av ingenting, uten noe ønske om noe selv, blir det mer spesielt for henne. [Les: 12 tegn på at du er egoistisk og trenger å tenke på henne mer]

# 6 Dine ærlige følelser. Jenter elsker når mennene forteller dem hvordan de føler seg. Jeg vet, du er sannsynligvis ikke begeistret for denne, men det fungerer. Hun ønsker dine følelser. Hun vil at du skal fortelle henne hvordan du virkelig føler om henne og for deg å bli sårbar.

Så åpne opp. Hvis du bryr seg om henne og du vil at hun skal vite hvor spesiell hun er og hvor mye du elsker henne, så la henne se hvordan du virkelig føler. Ikke hold den greia inne, eller hun vil begynne å tro at du ikke virkelig bryr deg.

# 7 Din spenning for fremtiden - med henne. Mye av dette har å gjøre med å berolige henne som du vil ha henne i fremtiden. Det betyr at hun ønsker å høre deg bli opptatt av fremtiden med henne.

Du trenger ikke å fortelle henne at du vil bli gift på noen måte. Alt du trenger å gjøre er bare å nevne noe du er glad for å gjøre med henne i fremtiden. Det kan være en måned fra nå eller et år fra nå. Uansett hvor snart det er, vil hun gjerne høre at du vil ha henne der.[Les: 12 livsspørsmål for å hjelpe deg med å visualisere fremtiden]

# 8 At hun har forandret livet ditt til det bedre på en eller annen måte. En av tingene som jenter liker å høre mest, er hvor annerledes og bedre livet ditt er fordi hun er i det. Det kan virke ost, men det betyr virkelig mye hvis du er ekte om det.

Det er ikke som at hun prøver å forandre livet ditt, men ved å fortelle henne at det er bedre på grunn av henne, gjør det henne ekstremt glad. Det får henne til å føle at hun har en hensikt i livet ditt. Det vil sikre at hun føler seg spesiell og elsket.

# 9 Når du ber om hennes mening. Du gjør nok dette nok, men bare vær oppmerksom på at jenter elsker når du ber om deres meninger. De ønsker å gi deg noe og ved å gi henne den muligheten gjennom råd, det vil gjøre henne veldig glad. [Les: 20 måter å lage en jente utrolig glad på]

# 10 Alt om vennene dine liker henne. Jeg vet at dette virker rart, men jenter vil virkelig høre at vennene dine liker henne. Våre damer vet hvor viktig vennene dine er for deg.

Vi vil sørge for at de liker oss, slik at de ikke ender med å overbevise deg om å avslutte ting. Hvis vennene dine virkelig liker henne, bare gi henne beskjed. Det vil gjøre henne lykkeligere enn du tror det vil - selv om hun ikke viser det.

# 11 Skjønnhet komplimenter når hun ikke er ferdig. Det er en ting å fortelle en jente du tror hun er vakker når hun har gjort håret, sminke og kledd seg godt for deg. Det er helt annerledes når du forteller henne hvor mye du setter pris på hennes utseende når hun er sminkefri og i svette.

Ved å gjøre dette, sier du at du liker henne som den er. Hun trenger ikke ekstra ting å være attraktivt for deg. Mange jenter bekymrer seg ofte om dette, slik at hun vil forsikre henne om hvor mye du liker henne naturlig. [Les: 11 søte komplimenter alle jentene elsker virkelig]

# 12 Noe bra om henne, ler og smiler. Jeg vet at dette er en merkelig en, men jenter virkelig liker å bli fortalt at de har en søt latter eller at deres smil gjør deg svak i knærne. Det er en veldig liten ting som gjør stor forskjell for henne - spesielt hvis hennes latter er litt høyt og ubehagelig. Hvis du synes det er søtt, bare fortell henne.

[Les: 14 små måter å få jenta til å føle seg spesiell og elsket]

Å vite hva tingene liker å høre, kan hjelpe deg å styrke forbindelsen med noen du virkelig bryr deg om. Ikke gjør feilene som skyver kvinner bort og i stedet, si noen av disse tingene for å vinne henne over.

Populært emne