Thiago Alves UFC kondisjonskrets

Thiago Alves UFC kondisjonskrets - øVELSER 2023
Thiago Alves UFC kondisjonskrets - øVELSER 2023
Anonim

Institutt for menneskelig ytelse (IHP) grunnleggeren Juan Carlos Santana er en gigant i styrketreningsspillet, og derfor har så mange førsteklasses idrettsutøvere vendt seg til ham for å få killer-nivå-treningen de trenger for å knuse konkurransen deres. Thiago Alves er et tilfelle i punkt. Siden jobbet med Santana han har lagt til et sjokkerende nivå av kondisjonering til sin naturlige evne til å slå hårdere enn nesten alle andre i UFCs veltervektsklasse.

her er IHPs britiske representant Joel Proskewitz (med litt hjelp fra respektert BJJ svart belte Leo Nagao) utfører en av treningene som er laget Alves en slik kraft i MMA (16 seire, 6 tap).

Hans neste kamp er en rematch mot Jon FitchUFC 117. Hvis han kan holde den stående, har han en stor sjanse til å hevne seg UFC Ultimate Fight Night 5 tap til bue grappler. Det ville forhåpentligvis bane vei for en rematch med den nåværende welterweight-mesteren, George St.Pierre - Hodet og skulderen er divisjonens beste. Alves ble dominert av den kanadiske fenom i deres første kamp på UFC 100 og han er sulten for å gjøre noe for det tapet også.

Til IHP informasjon, gå til www.ihpfit.com

Du kan finne ut mer om Joel Proskewitz's Strength Company her.

Det er UFC treningsøkter i hvert utgave av Menns Fitness. Du kan abonnere på det her.

Populært emne