«De hjalp oss med å føle seg som foreldre»: Møt et virkelig utroligt neonatalt lag

Innhold

Jenny Lewis, 29, fra Hertfordshire og mamma til Jasper, 29 uker, nominert Lister Hospitals nyfødte enhet for å vinne utmerkede Neonatal Team of the Year-prisen på Mother & Baby's Big Heart Awards. Og her forklarer hun hvorfor de ansatte fortjener det så mye ...

"Min sønn tilbrakte fem uker i nyfødte enheten på Lister Hospital. Vi ble kastet inn i skummel verden av å ha en tidlig baby på lynhastighet, men omsorg og støtte personalet ga oss var utrolig.

"Vi var inkludert i Jaspers omsorg fra begynnelsen, og jeg begynte å bytte bleier og fôr mens min sønn fortsatt var i intensiv omsorg.

"Hvert medlem av personalet var vennlig og hjelpsom, fra rengjøringsmidler og støttepersonale gjennom til leger, sykepleiere og ledelse. De fleste kjente hvert barns navn, og all informasjon vi trengte ble gitt enkelt og tydelig.

Dørene til foreldrene var åpne døgnet rundt. Jeg tilbrakte nesten 12 timer om dagen i enheten, og sykepleierne oppfordret meg til å ta vare på meg selv ved å gå ut i solen for en tur og sørge for at jeg spiste og hvilte.

'Express rom var nær planteskoler, slik at du kunne være der, men ikke for langt fra babyen din. Hver gang en mamma tok tilbake melk til sin lille, ville sykepleierne heie og gratulere deg.

"Kort sagt, Lister-teamet gjorde en fantastisk jobb på å hjelpe vår baby vokse og oss til å føle oss som foreldre."

Finn ut mer om våre inspirerende Big Heart-vinnere, inkludert Brilliant Big Sister Ellie.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar