Disse naturlige kosttilskuddene vil forbedre søvnen i kveld

Etter treningsprogrammet og ernæringsplanen er søvn den tredje søylen for å forandre kroppen din til det bedre. Likevel, mens mange planlegger treningsøkt og diettplaner i det minste, blir søvn ofte ignorert som noe som skjer på slutten av dagen, i stedet for den mest avgjørende perioden for kroppen din å lade opp, forynge og gjenoppbygge. Og jo vanskeligere du trener, desto viktigere blir både mengden og kvaliteten på søvn du blir. Men når du trener hardt og spiser et restriktivt kosthold, kan det være veldig vanskelig å sovne og sovne. Hvis du sliter med å få nok kolli konsekvent, kan det være verdt å vurdere disse to tilskuddene fra de uavhengige ekspertene på Examine.com.

ANBEFALT: Hvordan sove bedre

1. Magnesium

Hvorfor? Magnesium er et viktig diettmineral, og mangler er forbundet med svekket søvnkvalitet. Slike mangler er vanligere hos utøvere fordi du mister magnesium gjennom svette. Supplement kan forbedre søvnkvaliteten og er mest effektiv for søvnberøvede personer som også har lavt magnesiuminntak. De med sunne magnesiumnivåer kan ikke finne at søvnkvaliteten forbedres etter å ha tatt kosttilskudd. Men selv om du øker magnesiumnivået, kan du forbedre søvnkvaliteten, det har ingen beroligende effekt. Det betyr at du ikke trenger å bekymre seg for å bli søvnig eller døsig etter å ha tatt den.

Hvordan ta det Magnesium er ikke et tidsavhengig tillegg - med andre ord, du trenger ikke å ta det umiddelbart før sengetid. Standarddosen er 200 mg magnesium, mens magnesiumoksyd ikke anbefales til tilskudd fordi det kan forårsake diaré og ikke absorberes like lett som andre former. Magnesiumglukonat bør tas sammen med mat; alle andre er fine på en tom mage.

2. Lavendel

Hvorfor? Lavendelolje har blitt tradisjonelt brukt i aromaterapi for sin avslappende duft. Nylig har den også blitt brukt som et muntlig supplement for å behandle angst og redusere påtrengende tanker, noe som kan øke tiden det tar å sovne. Det har også vist seg å forbedre søvnkvaliteten, selv om det er behov for mer forskning for å bestemme den nøyaktige mekanismen bak denne effekten.

Hvordan ta det For å supplere med lavendel, ta 80mg lavendelolje 30 til 45 minutter før sengetid. Som nevnt er lavendel kosttilskudd spesielt effektive hvis du har påtrengende tanker som påvirker søvn, og de kan også ha en positiv effekt på generell angst. Lavendel aromaterapi har også blitt funnet å forbedre søvnkvaliteten når den brukes om natten eller om ettermiddagen. Du trenger en aromaterapi-maskin for å dra nytte av dette om natten (sikkerhetsgrunner), men lysene er fine for dagtidssessioner. Dosering er mer omtrentlig enn med muntlige supps, men studier på lavendel bruker minst 30 minutters eksponering. Det er tenkt at bruk av sitronbalsam sammen med lavendel kan gi større fordeler.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar