Det er mer å Baywatch medstjerner Zac Efron enn møter øyet

Innhold

Hvis du vil se Zac Efron med sin skjorte på, må du ikke søke for lenge på den riktige filmen. I 2016 hadde du alene Bad naboer 2, der han ofte var skjorteløs, og Mike og Dave trenger bryllupsdater, som viste abs på plakaten.

Og nå er det sommerens storskjermtilpasning av 1990-seriens tv-serie Baywatch, der han rutinemessig kjører på stranden iført - ingen overraskelse her - ingenting mer enn de legendariske røde koffertene og en fløyte.

Et raskt søk på nettet for Efron gir hundrevis av bilder av ham i form av sitt liv, mens han ser på Instagram, leder deg til hans mange, mange nylige beefcake-bilder fra Baywatch satt, hvor han og co-star Dwayne "The Rock" Johnson tydeligvis tilbrakte fritiden deres engasjert i bare-chested dekk-flipping konkurranser.

ANBEFALT: Hva vi lærte fra Insta-Stalking The Baywatch Cast

Selv om Efron, nå 29, jobbet veldig hardt for å oppnå sin kroppsbygning (samme skjorteløse torso det, i 2014-tallet Bad naboer, forårsaket Seth Rogens karakter å si, "Han ser ut som noe homofil som er designet i et laboratorium") og jobber enda vanskeligere for å opprettholde det, han er også klar over at emnet har begynt å snuble ut av kontroll.

Den pustfrie nettdekning av pecs, lats og delts utvider seg daglig, alt fra fawning ("This Woman Spraying Zac Efron's Body har din drømjobb!") For potensielt forstyrrende ("Er buff mannlige stjerner som Zac Efron kjører unge menn til narkotika og spiseforstyrrelser? ").

Efron setter pris på kjærligheten, men som en fyr som kjørte bort fra den første, ekstremt populære versjonen av seg selv - Zac Efron, Pretty Boy Teen Idol - innrømmer han at han er nå på vakt for å bli typecast hele tiden, denne gangen som Zac Efron, Shredded Human Ken Doll. Men det betyr ikke at Efron har til hensikt å la seg gå. Selv om det må være fristende, gitt sin latterlige timeplan.

Det er en søndag i LA, og vi er på et bord i hagen til det trendy Soho House. Efron fløy tidlig i går fra settet av Baywatch, i Savannah, Georgia; så langt har han sett kjæresten sin, sov litt og filmet en hel dag med reshoots på Bad naboer 2.

Den skytingen løp til klokka 5, etterpå hvor Efron tilbrakte litt mer tid med kjæresten sin, så fanget et par timers søvn før han kom opp og kjørte herover for å snakke om seg selv over brunsj.

Så snart vi er ferdige, går han rett til flyplassen og flyr tilbake til Savannah, lander rundt klokken 1, og klokken 7.00 i morgen, vil han være på igjen, sammen med Johnson, redde folk som lider etter å drukne.

"Det har vært en ganske gnarly tidsplan," sier han. Det er åpenbart at han er trøtt, og jeg forventer halvparten av at han skal bestille en cheeseburger og en øl og stikke opp føttene hans. I stedet graver han i en liten ryggsekk og trekker ut en plastflaske, rister den opp og setter den på bordet.

Innsiden er en gulbrun væske med skummende hode, bestående av ingredienser som er skrevet på etiketten av ernæringsfysiologen: mango, kokosnøtt og citrongras med kokosnøtt vann, jomfru kokosnøttolje, protein og mandelmælk.

Han drikker litt, og legger til vann for å fortynne det som er igjen. Det er riktig: Efron er så opptatt av kroppen at han bringer sin egen helsedrikk til et sted som tilbyr minst fem saftkonsoller som inkluderer alle mulige vegetabilske grønnsaker, samt ypperlige LA-ish-ingredienser som alkalisk vann, montmorillonittlera og aktivert kull.

Selv om Efron er høyere enn jeg hadde tenkt meg på 5ft 9in (1,75cm), virker han mindre voluminøs enn forventet. Det er ikke før han skyver ærmet opp til riper på restene av en falsk broderskapstatovering fra forrige dags skudd som jeg ser på et tegn på det: en gigantisk biceps, rygget med vener. "Jeg antar jeg glemte å skrubbe der," sier han.

Efron sipper sin drink og grimasser litt. For ham er dette noe å tolerere, ikke nyte - men lønn er en kropp som, sier han, føles så god som den noensinne har.

«Akkurat nå er jeg nok den sterkeste jeg noen gang har følt,» sier han. "Ikke i form av benkpress eller hvor mye jeg kan kne seg, men i hvor fort jeg kunne komme ut av dette rommet og ødelegge alt i veien min."

Han ser seg rundt i rommet - hos foreldrene med barn, de vilje unge kvinnene og mennene som spiser i solbriller for å forklare sine overhengere - og ler. Kanskje dette ikke er så imponerende, men "hvis zombieapokalypsen skjedde akkurat nå," sier han, "jeg ville definitivt være i stand til å forsvare meg selv."

Selvfølgelig ble Efron ikke alltid anerkjent for å være en uanstendig passformen mann. Eller, for den saks skyld, for å være en mann i det hele tatt. På høyden av hans tidlige berømmelse, circa 2007, var han den ekstremt kjekke ungdomsstjernen i Disneys smash-hit High School Musical serier som ifølge en populært sitert, men umulig å bevise stat, ble plastered på en tredjedel av alle amerikansk tenårings jentes soveromvegger.

Efron kunne nok ha gjort hundre flere High School Musical oppfølger, album og kjøpesenter, og deretter pensjonert seg inn i et liv med rik dunkelhet. Men han hadde andre ting i tankene. "Den andre vi ferdig med den første," sier han, begynte han å fortelle folk at dette ikke var livet han hadde i tankene. «Jeg var som, 17. Og jeg sa, 'Guys, du vet at dette ikke er hva jeg vil gjøre?' Og de var som, 'Virkelig?'"

Etter å ha blitt vist i 2007-musikken Hår spray, Fortsatte Efron til sin neste post-HSM prosjekter, ungdoms-vennlig filmer 17 igjen og Charlie St Cloud, men han bailed raskt på Footloose remake og begynte å gjøre, vel, noe som ikke ville gjenkjenne ham.

Det var dramaer (park~~POS=TRUNC), thrillers (Avisgutten), indies (Vi er dine venner), voksne romanser (Den heldige og Det ubehagelige øyeblikket, sistnevnte en bro-fest med stjernespiller Michael B Jordan og Miles Teller). Han stemte til og med en hovedrolle i animert Dr Seuss-tilpasning Loraxen, og poked moro på seg selv i flere morsomme eller dø skisser.

Off-set Efron eksperimenterte også. Han ble en tilbakevendende karakter i tabloids for en rekke sosiale shenanigans. Men i 2013 dro han til rehab, ble nykter og straks eid opp til sine problemer og fortalt The Hollywood Reporter at det hele var en del av å være ung, singel og vellykket i bransjen. "Jeg er menneskelig," sa han. "Jeg har gjort mange feil."

Så i mai 2014, Bad naboer kom ut, og "efronaissance" begynte. Den tidligere ungdomsgudinnen overrasket nesten alle i Hollywood ved å spille en lovlig arrogant prikk og vise formidable komiske koteletter.

Filmen fikk mer enn $ 260m (rundt 211m) og ble den høyest bruttende live-actionfilmen av co-star Seth Rogens karriere, men den største overraskelsen var nok at Efron stjal filmen. Som Justin Timberlake foran ham, virket han med hell å kaste enhver tidligere ungdoms-idol lameness og klarte å komme ut på den andre siden, ikke bare respektabel og uskadd, men også kult.

Og likevel er Efron nåst nær klar til å erklære denne transformasjonen fullstendig. "Jeg går tilbake og ser på meg selv, og jeg vil fortsatt sparke fyrens rumpe," forteller Efron om sitt tidligere selv. "Som, knull den fyren. Han har gjort noen slags kule ting med noen kule mennesker - han gjorde den ene tingen [Bad naboer] det var morsomt - men jeg mener, han er fortsatt bare det jævla barnet fra [High School Musical].”

Slik følte Rogen også, da han kjørte inn i Efron på en fest et par år tilbake. "Jeg antok sikkert at han ville være en fyr jeg ikke ville like veldig mye," sier Rogen. "Men han var veldig selvutslettende og selv-deprecating, og jeg husker virkelig likte ham. Han vant meg over. "

Efron sier at Rogen "var og er min helt" og bekjenner at han aldri hadde vurdert å jobbe med ham "innenfor mulighetene". I deres første møte om Bad naboerEfron husker å snakke først. "Jeg sa," Jeg vet hva du tenker på meg. Jeg vet fordi jeg ikke liker meg, så jeg kan ikke forestille meg hva du synes. '"

Ifølge Rogen er det denne selvbevisstheten som gjør Efron så oppsiktsvekkende - det gir et nivå av psykologisk kompleksitet som gir karakterene sine dybde. "Det som er overraskende om ham, er hvor sympatisk og sårbar han synes," sier Rogen, "sannsynligvis fordi folk ser ham på en bestemt måte, og han har vært på seg. Han er noen du sympatiserer med, og det er veldig vanskelig å gjøre når du ser slik han gjør. "

"Jeg vet det er hvordan folk tenker, og det er i bakhodet hele tiden," sier Efron. "Jeg vil til slutt [de menneskene] ønsker å se meg i en annen interessant rolle. Og det kan bare komme med tid, respekt og å ta beslutninger som er vanskelige. "

Hvis du ser nær nok, er det mange tegn på denne prosessen på jobb, ofte på usannsynlige steder. Efron var den første noensinne gjest på Running Wild With Bear Grylls, den britiske overlevelsesekspertens amerikanske show hvor Grylls tar berømtheter - inkludert president Obama - i naturen og prøver å lære dem å forsvare seg selv.

Episoden åpnes med Efron og Grylls fallskjermhopping fra et helikopter for å starte søken. Efron hadde hoppet en total sum en gang under forberedelse, og det var med en instruktør på en mye høyere høyde. Men da viste showet at han skulle lage et 5.000ft solo hoppe med en selvutløsende rute. Til showets seere sprang Efron ut, åpnet ruten og landet. I virkeligheten sier han, hva som skjedde var "en av de verste ting som er mulig."

For å være mer spesifikk døde han nesten når ledeskjærens ledning traff seg rundt ankelen og ikke ville distribuere. «Da jeg gikk på hodet mot bakken, tenkte jeg:" Det er noe galt her, "forteller Efron. Han kunne føle spenningen på klyngens strammer rundt benet hans, "og alt gikk litt hvitt, og jeg begynte å si," Ikke bli panikk, ikke panikk, nå for reservatet ditt! "" Hoppe fra bare 5.000ft gir ikke en person mye tid til å reagere, men han gjorde alt han kunne for å frigjøre beinet sitt. "Jeg begynte akkurat å sparke vilt," sier han. "Så plutselig, shoomp! fallskjermen kom ut.Og jeg gikk, 'Å, min Gud, det var nært ...' "

Kanskje mest overraskende, han bare børstet det av. "Jeg har egentlig ikke fortalt noen dette siden da," sier han. Han gikk godt på med Grylls, og de to vandret rundt i skogen i to dager, snakket på ormer, klatret ned klipper og camping i en hule, der de joked og fortalte historier.

"Dette er en fyr som ikke er i underholdningsbransjen, sier Efron. "Jeg vet ikke hva han visste om arbeidet mitt eller om han hadde sett noe av det, men jeg var så takknemlig at han var interessert i hvem jeg var. Jeg følte at jeg snakket med bare en fyr, en fyr, uten dommer. Han kom inn uten forutbestemte forestillinger, og vi snakket om fantastiske ting. "

Efron ble født i San Luis Obispo, på Californias sentrale kyst, og tilbrakte sin barndom med sin yngre bror Dylan, som nå deler et hus med ham i Los Feliz, en forstad nordvest for sentrale LA. Faren deres, en elektroingeniør ved et kraftverk og en mor, en sekretær som jobbet på samme anlegg, ga sine gutter et ganske normalt liv. Efron minnes om at han gjennom hele skolens år hadde en definerende egenskap: hans høyde.

"Jeg var den korteste gutten i hver klasse, med et langt skudd," sier han. Faktisk var han bare 5 meter 1 da han forlot videregående skole. Han nådde ikke sin nåværende høyde før han ble 20.

Hans far presset begge sønner til å prøve sport. Zac spilte baseball og basketball, men fant sin størrelse en ekte hindring. Det var en piano lærer som reddet Efron fra et atletisk latterligliv, og anbefalte at han auditioner for en produksjon av sigøyner på en nærliggende dramaskole etter å ha hørt ham synge en Michael Jackson-sang.

Efron auditioned, fikk delen, "og det var det". Showet løp for 60 forestillinger. "Når jeg fant teater, ville jeg gjøre noe for å komme på scenen," sier han. Han tok dramaklasser og fortsatte å vinne deler, praktisere og utføre sammen med studenter og til og med profesjonelle aktører fra området.

"Jeg var som, 13, 14 og stakk inn i denne verden hvor foreldrene mine ikke var tillatt, med college jenter og dudes som elsket å dele kunnskap, og det åpnet en helt ny verden for meg."

For all vår snakk om å komme vekk fra fortiden, er det åpenbart at Efron fortsatt bryr seg om musikalsk teater. "Jeg vil gjerne finne en måte å gjenoppfinne en musikalsk på," sier han når jeg spør om han ville gjøre det igjen.

Men for nå, Efrons lesingskript og å ta møter - men, sier han, er hver audisjon fortsatt en kamp. "Den eneste måten folk virkelig får meg på, er hvis de møter meg," sier han. "Inntil det skjer, tror jeg ikke de har sitt hjerte satt på meg for noen rolle. Etterpå, kanskje tar de meg mer alvorlig. "

Efrons treningsmål, spesielt for Baywatch, var å være "rask og lett". Hans fysiske arketype er Bruce Lee. "Jeg vil være magert," sier han. "Når jeg legger på en T-skjorte, vil jeg ikke at folk skal gå," Å, den fyren er en kroppsbygger "."

Å konsumere nok kalorier til å utføre BaywatchMange fysisk vanskelige scener holder likevel kroppsfettet minimalt. Efron spiser en diett designet av sin ernæringsfysiolog, trener Patrick Murphy. Hvert element - karbohydrater, fett, salt, vitaminer - brytes ned for hvert måltid, så både han og Murphy kan se akkurat hva han legger inn i kroppen. Kostholdet er ekstremt lavt karbohydrat, med vekt på økologisk helmat.

"Etter en stund slutter kroppen din etter å ha søppelmat og du ser frem til disse måltidene," sier han. Når jeg uttrykker min skepsis, forklarer han videre. "Det er denne utløseren som skjer etter to eller tre uker med slanking og spising sunn mat, hvor kroppen din skifter sin primære energikilde fra å brenne hovedsakelig karbohydrater til å brenne fett. Og når det bytter over, endres alle dine ønsker. Du går, 'Hellige ku, jeg vil ha kale og vinaigrette ristet med rødbeter og litt søtpotet!' "Jeg venter på at han skal le. Han gjør det ikke.

Efron var ikke mindre seriøs om den treningsplanen han opprettet av Murphy, som brukte ti uker til å hjelpe ham med å "slippe den siste delen av kroppsfett" og "komme inn i livets beste form". Det var nødvendig fordi selv om, som Murphy sier, "mange skuespillere trener hardt for en bestemt scene", forbereder Efron seg på å skyte en hel film som for det meste bare bærer badebukser.

Murphy trente ham fem eller seks dager i uken, ofte to ganger om dagen, blanding av balanse og smidighet, styrke og utholdenhetstrening, samt svømming, sprinting og fotturer for å lage det han kaller "det mest dynamiske programmet jeg noensinne har satt sammen for en klient ”.

Et par uker etter vår chat i LA har Efron en sjelden dag i Savannah, og jeg klarer å få ham på telefonen. En ting jeg ville ønske å spørre ham om i LA, før vi gikk tom for tiden, var hans nådighet. Efron kjempet for noen svært offentlige narkotika- og alkoholproblemer, og han har vært rett og slett om disse episodene helt siden, til og med diskutert dem med Grylls på Løper løpsk.

«Jeg pleide mindre om arbeidet og mer om helgen,» fortalte han Grylls som de to forberedt på å spise en omelett laget av ville fuglegg og regnormer. "Jeg ønsker ikke å ta noe fra utsiden for å føle meg godt på innsiden."

Og når jeg tar det opp, er Efron ikke reticent.Arbeide har definitivt hjulpet, sier han. "Når jeg er veldig forsiktig med treningen min og har et mål i tankene, holder det meg motivert og balansert. Jeg våkner tidligere. Jeg føler ikke behovet for å være ute [sosialiserende] - som dreper dagen, dine hobbyer og din motivasjon. "

Fitness, sier han, er nå en viktig del av en formel som ser ut til å virke: "Balansere nøkternhet og arbeid og finne det komfortable stedet hvor du føler deg som en god person."

Tilbringe uker i Savannah, langt fra hjemmet, arbeider sammen med The Rock, sannsynligvis ikke vil føre til et tilbakefall heller. Johnson, Efron sier, er akkurat hva noen av oss forestiller ham å være: en superhelt i kroppslig form, "som generene bare klikket og gjorde denne fyren".

Efron våkner klokken 5 om å trene - men Johnson stiger klokka 4:00. «Han får mindre søvn enn jeg er, og han har allerede gjort et innlegg på Instagram klokken 5.30, og gjør den mest latterlige bendagen du noensinne har sett,» sier Efron. "Han nådde nirvana - muskel nirvana."

Beundringen, det viser seg, er gjensidig. "Idrettsutøvere vet hvor vanskelig det er å prep, trene og kosthold for en konkurranse, sier Johnson. "Det er måneder med fokusert offer alt som fører opp til en bestemt begivenhet som finner sted i en natt. I tilfelle av Baywatch, Zac måtte bruke kostholds- og treningsstrategien til en elitutøver, men han har også fått den ekstra bonusen av å måtte vedlikeholde det som ser etter måneder mens vi skyter. Zac forpliktet seg til å være den beste versjonen av seg selv og gjorde det. Han kom inn og lignet et jævla dyr. "De to har vært gledelig broende ut helt siden.

Tidlig en dag på settet, da kameraene forbereder seg på å rulle, merket Johnson at Efron jobbet med noen strekkbånd - "som Arnold sier," få pumpen på "," forklarer han. Johnson spurte Efron om å kaste en vei, og de to begynte å preppe sine filmstjerne muskler for de første scenene. Øyeblikkets latterliggjøring strømmet over Efron. "Her løfter vi vekter på stranden, omgitt av en mengde folk som ser på. Det var en av de mest latterlige narsissistiske øyeblikkene i livet mitt. "

Efron har all grunn til å være selvfornøyd - han ser utrolig ut, han er sterk som helvete, hans karriere går utrolig, han er venner med The Rock for himmelens skyld - og likevel hviler han ikke på laurbærene sine. Etter intervjuet skal han være utstyrt med en ny sykkel, så han kan sykle, og måneder senere fullfører han sin første triathlon. Noe forteller oss at han bare skal bli bedre og bedre.

Dette intervjuet oppsto først i den amerikanske utgaven av Menns Fitness

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar