The Yo-Yo Dieter - Er dette ditt nye mamma vekttap problem?

Tilbringer du en måned å være ekstremt streng med kostholdet ditt, bare for å gi opp etter at du har succumbert til et stykke sjokoladekake og så legger hele vekten på igjen?

Sjansen er at dette er deg som perfeksjonist. Du ser en slip-up som en katastrofe, slik at du gir opp på kostholdet ditt. 'Dette fører bare til elendighet, sier personlig trener James Duigan. "Det er stressende for kroppen din å tåle et kaloridiet etterfulgt av en sukkerbinge. Det fører også til at stoffskiftet ditt sakker seg fordi når du reduserer kaloriinntaket ditt drastisk, tror kroppen din at du sulter det og holder på kalorier for å holde seg trygt. '

Hva du kan gjøre

Glem om dietter. "Det er fristende å bli pakket inn i den nyeste vekttapstrenden, men disse fungerer ikke bra for tidsspinnede mødre," sier James. «I stedet følg noen enkle regler: Spis mager protein med hvert måltid (eggerøre, kylling, fisk), noe grønt hver dag (brokkoli, salat, asparges), litt sunt fett (nøtter, olivenolje, geitost) , drikk rikelig med vann og ikke mer enn to kopper kaffe. 'Og hvis du har en slip-up? Se det for hva det er - en liten blip - og gå tilbake til å være god neste dag. Den beste dietten er en du kan holde fast ved.

Din hemmelighet for suksess

Ha en liten og "frø" behandle hver dag og spis et balansert og sunt kosthold resten av tiden. «Behandlingen vil holde deg på rette spor,» sier James.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar