The Wonderful Wall Sit: En flott øvelse for å forhindre runner's kne

Vegger er overalt. Selv i de dypeste, mørkeste delene av landet vil det være noen steiner stablet på toppen av hverandre for å stoppe sauene som streier fri og terroriserer nabolaget. Og likevel har de fleste mennesker eller sauer sannsynligvis aldri sett på en vegg som det perfekte utstyret for å forbedre styrke og tone i beina. Det vil alle forandre, for mennesker i det minste, når de lærer om lårbremsende fordeler av veggen sitte.

Veggseteret styrker underkroppen, spesielt lårene dine, og forbedrer utholdenhet, slik at du bør være litt mer sprightly på slutten av neste lange løp. Lider av løperens kne spesielt kan ha nytte av veggseter, da styringseffekten de har quad muskler kan bidra til å forhindre tilstanden.

Se relatert styrketrening for løpere for å redusere skader. Kombatløperens kne med denne syv trinns treningsrunnerens kne: Hva er det, hvorfor skjer det og hvordan unngår du det?

Slik gjør du veggen

Stå nær en vegg (rundt to meter unna). Du tenker antagelig at en gammel avstand vil gjøre, men selvmord på veggens nærhet er den eneste sanne faren i veggen. Stå for langt unna, og du vil savne veggen helt og potensielt spre hodet åpent, og å være for nær hindrer deg i å få beina til riktig posisjon under treningen.

Lene deg tilbake mot veggen med torso, med føttene skulderbredde fra hverandre. Trykk deretter tilbake og skyv ned veggen til lårene er parallelle med bakken. Knærne skal være over anklene og bøyde i rette vinkler. Hold hodet, skuldrene og overkanten mot veggen og hold posisjonen.

Hold i mellom 20 sekunder og et minutt, hvil i 30 sekunder og gjør det igjen. Gjenta tre til fem ganger, og prøv å legge til fem sekunder hver gang. Så neste gang du gjør øvelsen, se om du kan holde den første sitte i 10 sekunder lenger.

variasjoner

Det er mange variasjoner du kan bygge inn i veggen, for å gjøre det vanskeligere eller lettere. Bare ikke gå ned så lavt hvis du ikke kan holde standardposisjonen lenger enn noen få sekunder.

For de som søker en større utfordring, løft ett ben ut foran hele øvelsen. Dette vil gjøre det langt tøffere på støttebenet, og engasjere kjernen.

En annen variasjon er å holde en ball mellom lårene dine under treningen. Dette vil slå de indre lårene spesielt hardt.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar