Kvinnenes treningsguide for å få flat mage

Innholdsfortegnelse:

Kvinnenes treningsguide for å få flat mage - øVELSER 2023
Kvinnenes treningsguide for å få flat mage - øVELSER 2023
Anonim

Det er så sant hva folk sier - abs er laget på kjøkkenet! Selv om du dreper det i treningsstudioet fire til fem ganger i uken, er forsiktig oppmerksomhet på kostholdet nøkkelen til suksess - dårlig ernæring kan sabotere treningsøktene dine! Det er viktig å vite viktigheten av å ha en sunn balanse. På denne måten, ved å utnytte følgende strategier og bruke vår fem dagers spiseplan, har du alt du trenger å vite om hvordan du får en flat mage, og enda viktigere, en sunnere også!

  • Spis tre måltider om dagen, jevnt fordelt. Vær spesielt forsiktig så du ikke overtar om natten, ettersom maten kan sitte i magen og gjæringen, forårsaker gass og oppblåsthet.
  • Se porsjonsstørrelsen som store måltider kan også føre til gjæring, gass og oppblåsthet. Server maten på en sideplate for å regulere deler.
  • Spis frukt bare til frokost, ikke som en dessert med måltider senere på dagen for å unngå gjæring.
  • Sett deg ned, spis sakte og tygge virkelig maten din for å forbedre fordøyelsen.
  • Unngå brusholdige drikker, inkludert musserende vann. Drikk stille vann med mat og unngå koffein, noe som kan forstyrre fordøyelsen.
  • Bli profesjonell: Du kan få en dose vennlig flora fra surkål, yoghurt, tempeh og miso.
  • Få prepped: Spis fullkorn, bær, epler, brokkoli, blomkål og høyfibre bønner som linser og kikærter for en prebiotisk boost
  • Få nok hvile - Kroppen din gjenoppretter og gjenoppbygger mens du sover, så å få dine åtte timer hver natt er viktig
  • Balanse dine hormoner - hvis hormonene dine er uberørte, noe som kan skyldes for mye stress - takk kortisol; og en dårlig natts søvn - når grehlin og leptin (sulthormonene) kan komme seg ut av balanse; kroppen din vil skrike på deg for å spise mer … og all feil type mat, høyt fett, høyt sukker vi ser på deg!

Denne 5-dagers beat-oppblåsingsmenyen hvis den er pakket med nærende ingredienser, som er lett å finne, og vil ikke bare holde deg full (og ikke nå for en kjeks kl. 16.00), men også øke hud, hår og humør, som så vel som kroppen din.

Dag 1

Frokost:Fruktig yoghurtkrem i et høyt glass

Layer skje med probiotisk yoghurt, skiver vannmelon og blåbær og solsikke og flaked mandler. Drizzle med rå honning.

Lunsj:Røkt laksesmørbrød på rug

Spred 2 tynne skiver rugbrød med sennep, tilsett 2 skiver røkt laks, en håndfull fersk rakett og en klemme på sitronsaft.

Middag:Fig og feta terte

Lag en "konditori" ved å blande sammen 25 g revet gulrot, ½ ss kikert mel, 10 g revet parmesanost, 1 egg og en klype paprika. Press inn i en bakervare og bake i 20 minutter til skarp. Topp med 1 skive prosciutto, 1 fig, kvartet, 10g smuldret fetaost og litt salt og pepper. Bake igjen i 20 minutter og server med dampet brokkoli.

Dag 2

Frokost:Strimlet hvete med banan

1 ristet hvete med 120 ml skummet melk, toppet med 1 ss probiotisk yoghurt, 1 skiver banan og en drizzle rå honning.

Lunsj: Brun ris sushi

Bland sammen 75 g kokt varm brun sushi ris med 20 ml riseddik og ½ ss Xylitol søtningsmiddel. Plasser på et ark med norge tang og topp med skiver av rød pepper og avokado. Rull opp og server med soya saus.

Middag:Bakt søtpotet med bakt bønner

Topp 1 middelsbaket søtpotet med 1 liten krukke eller krukke med sukkerbakt bønner og 1 ss probiotisk yoghurt.

Dag 3

Frokost:Quinoa grøt

Smør 50g quinoa og 150ml skummet melk i en gryte i 5-10 minutter til det er mykt. Tilsett ½ eple, peeling, kjerne og revet, 10g flamme rosiner, en klype kanel og en drizzle rå honning.

Lunsj:Marokkanske kikertærkule med rødbettdyp

Smør ¼ hakkede løk og ½ hvitløksklær i en kasserolle. Sett inn en matprosessor med 100g tinned, drenert kikærter, 20g fullkornsbrødsmuler, 1 banket egg, salt og pepper. Prosess for å danne en deig. Rull i baller og stek i en non-stick-gryte i 8-10 minutter. Server med 100g probiotisk yoghurt blandet med 100g kokt, hakket rødbeter.

Middag:Glasserte grønnsaker med fetaost

På et bakeplate arrangerer du et utvalg av skiver gulrøtter, courgetter, vintreetomater og rødløk. Sesong, drizzle med 2 ss rå honning og tilsett 50g smuldret feta. Bake i 30-50 minutter til veggies er myke.

Dag 4

Frokost: Yoghurt med kiwi og bær

Topp 1 smørbrød med probiotisk yoghurt med ½ skiver kiwifrukter og en håndfull blandede bær. Drizzle med 1 ss rå honning.

Lunsj:Bred bønnesuppe

Smør ½ hakket løk og ½ hakket selleripinne i litt ekstra jomfruolje i en kasserolle. Tilsett 250 ml veggiefilet, 25g brun ris, 100g frosne bønner, en trikant av timian, salt og pepper. Dekk og kok i 15 minutter til risen er tilberedt. Topp med hakket mynte.

Middag: Japansk tunfisk pakker med visnet greener

Legg en 150g tunfiskfilet i midten av et stykke bakepapir. Topp med 1 teskje revet, hakket vårløk og ½ hakket selleripinne. Lag en dressing med soya saus og en dash tørr sherry. Drikk over fisken, topp med sesamfrø og brett bakpapiret i en pakke. Bake i 10-15 minutter. Server med brun ris eller quinoa.

Dag 5

Frokost: Kokos fransk toast med varm bær kompott

Bland sammen 1 egg og 15 ml skummet melk.Dip 1 stykke fullkornsbrød i blandingen og dryss med strimlet kokos. Stek til gyllen i en panne spritzed med matlaging spray olivenolje. Varm 50g blandede bær i en gryte og server med toast.

Lunsj: Linsesuppe med fullkornsrull

Varm ½ kartong av kjøpt linsesuppe og server med 1 liten fullkornsrulle.

MiddagZucchini tagliatelle

Smør ¼ skiver rød pepper, 40g frosne erter og ¼ skiver fennikelpære i en kasserolle. Tilsett 40 ml hvitvin og kok i 5 minutter. Bruk en vegetabilsk peeler, skjær 1 courgette i bånd. Kok i saltet vann i 2 minutter, avløp og legg til veggies. Topp med hakket persille og pinjekjerner.

Disse oppskriftene er fra Lowri Turners bok S Factor Diet: Den lykkeligste måten å miste vekt. Kjøp på amazon.co.uk

Denne artikkelen ble først oppført i Women's Fitness

Populært emne