The Women's Fitness 24 Hour Detox

Innholdsfortegnelse:

The Women's Fitness 24 Hour Detox - øVELSER 2023
The Women's Fitness 24 Hour Detox - øVELSER 2023
Anonim

Selv de sunneste blant oss lar vår vakt til tider. En 24-timers detox er den perfekte løsningen for å komme deg på sporet, øke energinivået, øke hudens helse og hjelpe deg med å kaste de pesky pounds.

Heldigvis trenger detoxing ikke å være om restriktive dietter og mangel - fakturering av noen kunnskapsrike diett tips og livsstil tweaks i dagen kan være en enkel måte å gi innsiden en våren ren og få deg til å føle ditt beste noensinne. Kom i gang med vår døgnveiledning for å føle deg fantastisk fra morgen til kveld.

7:00: Kick-start din lever

Når du føler deg som død på en tøff januar morgen, sipper du på en kopp varmt vann med sitron før frokost, er den perfekte måten å sette en frisk tone for dagen framover. "Denne kombinasjonen oppfordrer leveren til detox mer effektivt og stimulerer magesaft som hjelper med fordøyelsen," forklarer ernæringseksperten Christina Martin.

8.00: Øv Yoga

Rull ut din yogamatte for litt tidlig morgen Zen tid. "Øvelse av yoga-stillinger som nedadvendt hund og katt utgjør det første som vekker fordøyelsessystemet, og holder tarmene sunne, sier Champneys treningsdirektør Louise Day.

8:30: Spis en hjertelig frokost

Eksperter ved University of Missouri har funnet ut at en høyprotein frokost tar kanten av appetitten din for resten av dagen, så munch på poached egg med frøet toast for å brenne opp første ting.

10.00: Ta en skje med kokosnøttolje

Hvis strålende hud, vekttap og forbedret vitalitet er på januar ønskeseddelen, kan kokosolje være svaret på dine bønner. "Disse tingene har figuren trimming, antibakterielle og antioksidanter effekter i kroppen," sier helse trener og forfatter Gloria Halim. Vi elsker Biona Virgin Coconut Oil (£ 4,75, ocado.com).

11.00: Drikk opp

Føler seg treg etter at du har brent lyset i begge ender? En grønn juice er den perfekte etterparten detox for å prale deg med alle rensende, restorative antioksidanter. "Grønne grønnsaker vil hjelpe systemet å bli kvitt akkumulerte toksiner," forklarer Geeta Sidhu-Robb, grunnlegger av Nosh Detox. "Bland sammen en halv avokado med en håndfull spinat, vannkress, et stykke agurk og et strøk av cayennepepper, og drikk hver morgen i noen dager."

12:00: Bli aktiv

Trening er akkurat hva kroppen din trenger etter en måned med overbærenhet, og når det gjelder å trene, er kort og søt veien å gå. "Lunsjen din er den perfekte muligheten til å trene i bagasjen. Gå en tur eller en rask tur, og du vil være mer sannsynlig å ha en sunn lunsj, sier PT Scott Laidler.

1:00: Ha en suppe lunsj

Hvis du får din fem-dag, blir litt av en jobb, ring endringene med en bolle med varmesuppe. Kok et utvalg av favorittgrillene dine, legg til noen bønner eller linser, en lagerkube og dryss av urter. Voilà - en lunsj som er lav i kalorier, men høy i rensende næringsstoffer.

2 pm: Nyt en energiserende brygge

Det er ikke nektet festlig sesong zaps energinivåer, slik at du blir trøtt i januar. "Matcha te er kjent for sin energi og detoksifiserende egenskaper," sier Lepicols næringsbehandlingster Natalie Lamb. Prøv Teapigs Matcha Green Tea, fra £ 2.

3 pm: Snack Smart

En 3 pm snack vil bidra til å dempe den endeløse sperren av fristelser som kommer med travle ettermiddager. Nibble på noen få nøtter (de gode omega-3 fettene fyller deg opp) og et hakket eple til nix en søt tann.

17:00: Detox ditt sinn

Ta stresset ut av din pendling med noen chillout-melodier. Last ned en avslappende spilleliste eller CD av lydens natur på smarttelefonen din, og klikk på hodetelefonene dine for litt nedetid.

7 pm: Lag en god middag

Ikke la dagens dydlige innsats gå på gryten om kvelden. Pisk opp et super-avrenerende måltid som grillet laks med dampet spinat, brokkoli og grønnkål for å øke leverens rensekraft.

8:30: Soak In the Tub

Kjør et varmt bad med avgiftende essensielle oljer for å hjelpe deg med å slappe av fra dagens aktiviteter. "Hell en kopp havsalt til badet ditt og legg til fem dråper lavendel, geranium og fennikeloljer," forklarer aromaterapeut Joannah Metcalfe.

10:00: Lyser ut

Gjøre opp for tapt søvn for å gjenopprette en salte teint og holde vekttap hormoner på sporet. Sikt i åtte timer kip for å starte neste dag på høyre fot.

Denne artikkelen ble først oppført i Women's Fitness

Populært emne