Kvinnenes treningsguide til fettforbrenning

Innholdsfortegnelse:

Kvinnenes treningsguide til fettforbrenning - øVELSER 2023
Kvinnenes treningsguide til fettforbrenning - øVELSER 2023
Anonim

Hvis du er klar til å bli seriøs om fett tap, gjør deg selv en tjeneste og unngå tykkelse av diett og kalori. I stedet kan du prøve disse superlette tipsene og triksene for å hjelpe deg med å bli den beste versjonen av deg!

Fyllingsfare

Noen gang følte seg rasende etter en trening? Sørg for at du kommer forberedt - ta en protein shake eller sunn matbit til å konsumere etter trening. Jeg redder deg fra å ta beslutninger som vil hemme resultatene dine.

Ditch The Boyfriend

Ikke ta panikk - det er bare for trening. Menn brenner vanligvis mer kalorier enn kvinner i samme treningsøkt på grunn av å være tyngre, i tillegg til hvilken Mor Nature handler for å beskytte kvinners rolle som barnebærer, noe som betyr at vi opprettholder tilstrekkelig kroppsfett for nærende sunne babyer. Å gjøre partnerens trening kan da ende med å kaste bort pund, men du slipper bare tårer. Gå alene, jente!

Slå på etterbrennerne

Overflødig oksygenforbruk etter utøvelse (EPOC) er termen gitt til kroppens forsøk på å lade opp og gjenopprette seg umiddelbart etter en trening, en prosess som resulterer i ekstra kaloriforbrenning. Forskning har vist at intensitetstrening med høy intensitet fører til større EPOC enn stabile kardio treningsøkter, så skru opp skiven med alternative anfall av maksimal innsats og hvile for alvorlige resultater. Prøv Tabata-formatet - åtte perioder på 20 sekunder fullstendig arbeid etterfulgt av 10 sekunder gjenoppretting.

Muskel opp til slank ned

Å bygge lean muskelmasse vil øke din metabolske hastighet og fremme fettforbrenning - så få styrketrening. Sammensatte øvelser som bruker større muskelgrupper vil være mest effektive - som knep, deadlifts og kettlebell svinger.

Kjører på tomt

Å trene om morgenen før ditt første måltid er en fin måte å kaste ut fett på. Forskning viser at fasting (som i hovedsak skjer hva som skjer over natten mens vi sover) fører til økt adrenalin og redusert insulinnivå, noe som skaper et miljø som er mer ledende for nedbrytning av fett for energi. Hvis du ikke er vant til dette, skjønner du deg selv og husker å bli hydrert.

Team Tactics

Når det kommer til fitness, er det lett å falle i en rut ved å gjøre de samme treningsøktene om og om igjen - spesielt hvis du er delvis til studieklasser. Så gi ditt fett tap håper en sportslig sjanse ved å bli med i en fotball, hockey eller tennisklubb. Ikke bare vil variasjonen holde deg motivert. Disse sportene innbefatter behovet for gjentatte utbruddsspill (intervalltrening), som er kjent for å brenne fett.

Opp og ned

Alternere øvelsene mellom øvre og nedre kropp i et kretsformat resulterer i en ekstra kaloriforbrenning fordi kardiovaskulærsystemet må jobbe hardere. Perifert hjerte Action trening, som dette er kjent, utfordrer hjertet til å fortsette å skyve blod fra en del av kroppen til en annen, for å levere oksygen til å spenne musklene. En rutine som dette gjør det også mulig å flytte rett fra en øvelse til den neste, ettersom muskelgrupper får en sjanse til å hvile, slik at du kan få treningen din gjort raskere.

Eksplodere fettet

Også kjent som hoppetrening, involverer plyometriske øvelser strekk musklene før de eksplosivt trekker dem. Tenk burpees, boks hopp og hoppe lunges; som alle resulterer i utgifter med høyt kaloriinnhold, noe som gjør dem til et verdifullt våpen i fett-tapet.

Denne artikkelen ble først oppført i Women's Fitness

Populært emne