Veiene til en fantasifull mann med en kvinne

Innholdsfortegnelse:

Veiene til en fantasifull mann med en kvinne
Veiene til en fantasifull mann med en kvinne
Anonim

Hvordan skal du oppføre deg med en kvinne? Hva gjør en sjarmerende, fantasifull fyr som gjør at kvinner blir forelsket i ham? Finn ut her.

Klikk her for å lese introduksjonen: Wooing jenta av drømmene dine

En kvinne vil at mannen skal overta når de er sammen. Selv om du snakker rundt hjørnet eller nettopp har rammet inn i hverandre, gi henne din utelukkede oppmerksomhet. Hvis du liker denne kvinnen, selv om du er opptatt, kan du snakke med henne en stund før du tar en titt på klokken din og sier Gosh, se på tiden! Tiden går sikkert forbi når jeg er rundt deg! »Du kan til og med fortelle henne at du elsker å hente henne senere på dagen, kanskje en kaffe etter jobb?

Vær oppriktig

Du vil kanskje begrense alle de ene liners og erotisk stripe ned stirrer til klubber og pickup leddene. Når du møter en jente eller ser henne over gaten, prøv å være litt diskretere. Et smil som du går over henne kan bli gjengjeld, til slutt, selv om det ikke er første gang. Hvis du allerede har blitt introdusert, hilser du henne og stopper for et øyeblikk for å spørre henne om dagen. Vær høflig og hyggelig. La henne føle seg glad for å ha stoppet ved å snakke med deg selv om det bare var et øyeblikk.

Vær Chivalrous

Dette har blitt stresset på menn igjen og igjen. Men fremdeles finner jeg menn som går miles foran kvinnen når de går ut av en restaurant, eller når de går inn i en mørk filmhall.

Kanskje de var en av sissies som hekta på en jente med en sjanse for skjebne og flaks, eller kanskje de bare hekta seg med den første jenta som gjengjente sine trekk.

Hvis du ser etter den perfekte jenta, misunnelig av andre jenter og besatt av andre menn, trenger du mer enn bare en feit lommebok og flaks. Du må få henne til å ønske deg, fordi det er nok hundre gutter der ute som har samme intensjon om å tåle henne. Så lær å være ridderlige, åpne dører for henne, lås hånden hennes eller legg hånden på ryggen mens du krysser gatene. Tilbyr å hjelpe hvis hun bærer noe annet enn hennes håndveske, det er.

Nyt henne

Så mye som du vil behage henne og woo henne, ønsker hun også at du skal nyte henne. Hvis du skal tenke på noe annet enn å glede deg over henne og prøve å være ridderlig hele tiden, vil du bare ende opp med å få henne til å føle seg urolig og kablet. Prøv å glede henne når du kan, men ellers bare nyt henne. Slapp av og ha en god samtale. Når du er for opptatt av kunsten å tåle, kan du bare ende opp med å ha en nervøs sammenbrudd eller ende opp med å kjede henne med din endeløse flørting.

Det siste ordet for nå

Det er mye du bør forstå om en kvinne før du prøver å tøffe henne. Hver kvinne er unik, men heldigvis, alle er hardwired for å lete etter den perfekte fyren som kan glede dem og få dem til å føle seg som en kvinne. Så vær ditt beste og lær å sette pris på dem for de vakre og grasiøse englene som de er, og du vil se hvor lett det kan være å behage dem, og hvor hyggelig det kan være å bli nedsenket i deres selskap. Men før du mister deg selv i denne reverien, husk de tingene en kvinne vil ha fra deg - omsorg, bekymring og ridderlighet.

Og prøv å jobbe deg rundt dem for å bli en bedre mann, den som alle kvinner har lyst på og alle menn vil være.

Populært emne